Jump to content

Историята на Bullet Club: част 3 Omega е Алфа


Bobotsi

Recommended Posts

BC официално са утвърдени звезди и любимци на феновете. Те открадват шоуто на WK 10 като присъстват в 5 от всички 10 мача. Именно тогава Aj Styles прави своя известен мач с Shinsuke Nakamura за IWGP Intercontinetal championship, който се превръща в причината за мачът им на Wrestlemania 34.
Aj губи мача, това само потвърждава слуховете, че ще подпише с WWE в началото на годината. На следващия ден на PPVто New Year Dash 2016 Omega и Styles имат мач с Nakamura и Yoshi Hashi. Публиката е шокирана когато Omega тушира итерконтиненталният шампион Nakamura - нещо което Aj не успя да направи миналата вечер. Той поздравява Kenny и се качва на второто въже, за да отпразнува победата. Точно в този момент Omega му прави своя финишър One Winged Angel. Настава суматоха и другите членове на BC (YB и дуoто на Gallows и Anderson) пристигат на ринга. YB искат обяснение от Omega, докато Gallows и Anderson помагат на Aj да се изправи. Изведнъж Aj отнася triple superkick от YB и Omega. Gallows и Anderson се присъединяват към тях и всички пребиват групово Aj. Omega изнася промо в което казва, че Styles е загубеняк, след като целия клуб му помага, а той не спира да губи. Той казва, че е време за промяна и тази промяна ще стане под негово управление.
Това е последната поява на Aj в NJPW. Подобно на Devitt неговото време свършва и бива заменен от по актуален кечист.

По - късно същия месец Anderson и Gallows също напускат в посока WWE.

Omega сформира трио с YB под името The Elite. Той печели IC титлата от Nakamura в прощалния мач на японеца. На 3 май 2016 на турнира Wrestling Dontaku The Elite печелят NEVER Openweight 6 man отборните титли. Omega продължава с постиженията си, като става първия gaijin (не японец) който печели G1 Climax 26 през октомври 2016. На церемонията по награждаване той изхвърля знамето на G1 и размахва знамето на BC. По това време към Bullet Club се присъединяват братът на Tama Tonga - Tanga Loa; Cody Rhodes известен тогава само като Cody; Marty Scurll; Adam Cole подвизаващ се предимно в ROH и The Hangman Adam Page.
Tama Tonga и Tanga Loa създават отбор под името Guerrillas of Destiny (G.O.D.) и бързо печелят отборните титли.
На WK 11 2017 победителят от G1 Kenny Omega се среща със световния шампион Kazuchika Okada в първия мач от уникалното им съперничество през годините. Малко не достига на Omega да спечели златото след 46 минутен мач шедьовър.
На същия търнир Cody прави своя ринг дебют побеждавайки Juice Robinson.
По-късно през годината на PPVто Dominion 6.11 Okada и Omega се сблъскват за втори път. Всички членове на BC стоят край ринга. Cody за малко не хвърля бялата кърпа в знак на предаване и не коства мача на Omega, но бива спрян от YB. В крайна сметка мачът завършва без победител след като отреденото време от един час изтича.

На G1 Special in USA Omega става първия IWGP United States шампион побеждавайки Tomohiro Ishii.

На G1 Climax 27 Kota Ibushi се завръща след сериозна контузия. Турнирът бива спечелен от Tetsuya Naito, който побеждава Omega на финала.

През януари 2018 BC участват в две големи вражди - Cody враждува с Kota Ibushi, а Kenny Omega с Chris Jericho. На WK 12 Ibushi побеждава Cody, а Omega запазва срещу Jericho. На следващия ден на New Year Dash 2018 Cody атакува Ibushi и заедно с други членове на BC се готви да го пребие със стол. Omega се намесва и се скарва с Cody, който напуска залата. Kenny изнася промо в което казва, че им е нужно ново голямо попълнение към семейството на Bullet Club. Това ново попълнение е изгряващата звезда Jay White. Той облича тениската на BC и се здрависва с Kenny. Броени секунди след това White го атакува и напуска BC, още преди да е станал официален член. Това довежда до мач между двамата на PPVто New Beginning in Sapporo на 28 януари. White печели и прекратява 210 дневния reign на лидера на BC. След мача Hangman Page отказва да даде пояса на White и е готов да го пребие. Omega отново се намесва и лично дава колана на новия шампион. Cody идва на ринга и нарича Kenny мекушав. Двамата се сбиват. В опит да ги разтърве Matt Jackson бива яростно бутнат от Omega в изблик на гняв. YB напускат залата обидени, а Omega осъзнал грешката си се ръкостиска с Cody. На излизане от ринга Omega бива атакуван от Cody който му прави Cross Rhodes. Cody се готви да размаже Omega със стол, но Kota Ibushi се появява от нищото и спасява бившия си партньор. Двамата се прегръщат и REUNITEват като The Golden Lovers.

Лидерските позиции на Omega са сериозно разклатени, но сега той има и Ibushi на своя страна. Дали той няма да се превърне в поредната жертва на BC.....

 

bullet-club.thumb.jpg.18b73e76bbeb552ea4eeaedfafe95ee8.jpg

BC през 2017

 

wyMJHq7.gif.7aaf335876d5a72ff6d691473153cadf.gif

Част от едночасовата класика на Omega vs Okada

 

tumblr_p3lq45QrEc1tgrtgio1_500.gif.9c795efd606210bab1b8eb4e1eeeb8a1.gifUlK-8Z.gif.8bc7fc507029a04e8bbda33ac0589846.gif

Конфронтацията на Omega с Cody

Link to comment
57 minutes ago, Himler said:

Форумът в последно време не мое да насмогне от качествени теми.Евала!

Благодаря много :beer:

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...