Jump to content

UFC Fight Night "Till vs. Masvidal" - 16 март 2019


neshev

Recommended Posts

Masvidal винаги е бил енигма за мен. Striking-ът му е на ниво, clinch-ът е един от най-опасните, добър TD defense и на земя има какво да предложи. Със сигурност има уменията, но много често губи от по-слаби противници, главно защото често влиза в спаринг режим и се подлъгва по темпото на противниците си. Това срещу Till ще е проблем, защото Till, в определена дистанция, е много ефективен и надали ще допусне изненада. Иначе за него нещата се наредиха добре, защото Woodley загуби и сега отново може да се нареди в сметките. Ако победи, Ben Askren се точи за битка, която бързо-бързо може да определени следващия главен претендент. 

Link to comment

Якото е, че това шоу ще може да си го гледаме на живо по макс спорта :beer: . Иначе битките не са кой знае какво, нормално за европейска галавечер.

 

Дарън Тил, благодарение на това, че е британец, е много изгоден за UFC и със сигурност Дайна стиска палци тази вечер да победи, а после вече ще мисли как да го добута отново до тайтълшот. Бен Аскрен със сигурност е най-логичният вариант, защото е свеж, популярен и твърде неубедителен на тоя етап. Така че при една победа с него Тил ще си вдигне акциите жестоко.

 

Като ли че ко-мейнивента ще ми е по-интересен, защото са ми симпатични и двамата. Естествено, като битка, е далеч от нещо голямо, но всеки фен си има по някой такъв "средняк любимец", а аз много харесах последния път Гънърчо. 

 

И разбира се, ще е любопитно да видим Оздемир какво ще направи. Като цяло мисля, че Волкан е доста надценен и се видя, че е втора ръка боец последните му мачове. Имаше интерес покрай него заради двата бързи нокаута, но то беше по-скоро случайност отколкото нещо друго. Тук според мен е въпросът Доминик Рейес да победи и да се издигне в класациите. Към момента е 10-0 и последно победи OSP, който въпреки всичко си остава име. Ще е интересна среща и тази. Към другите нямам особен интерес.  

 

 

Link to comment

Масвидал е пълен изрод. Направо му откъсна главата. 

 

Тил си призна, че е подценил Уудли преди техния мач и сега направи същото. Колкото и да си талантлив, няма как само с приказки и перчене да стигнеш върха.Много е сложна ситуацията при него вече. Свалянето на толкова килограми му се отразява адски зле. В горната категория шансовете му са още по - малки. Ще видим дали ще успее да се завърне или ще потъне като  Cody No Love. 

 

Масвидал пък направи шоуто и в бекстейджа като набързо ступа и Леон Едуардс. Има си хора, които не търпят говоренето на глупости и ги приемат лично. Той е от тези хора. 

Link to comment

Много тежък нокаут беше това. След първия удар влезе веднага втори, на който Тил вече беше изгасил лампите, после падна на пода и си удари главата, а след това Масвидал му нанесе още един удар. :blink: Брутална работа, дълго време ще ум трябва да се възстанови. 

 

Иначе изглежда, като да беше края на Дарън Тил това, аз поне не го виждам как ще се върне и ще се пребори отново за тайтълшот. Виждали сме и такива неща, но са огромна рядкост. Общо взето ще трябва да изпонатръшка дивизията, както едно време направи Роби Уолър.

 

Leon Edwards с важна победа, но не блестеше особено, далеч е от нещо сериозно към момента в тая дивизия. Някъде там между 5-то и 10-то място със сигурност ще са ум интересни мачовете, но не го виждам на тоя етап да се бие с някой от топ имената в WW. 

 

Доминик Рейес изобщо не убеди, че ще става нещо от него и беше много жалко, като започна да говори за Джон Джоунс. Няма да е зле да малко да се усети къде е, подариха му победа срещу Оздемир, като мачът беше абсолютно равностоен. Ако искат да го правят нещо, не е редно сега да го пускат срещу някой като Бляхович, а по-добре да му дадат някой ветеран, с който да може да се издигне.  Латифи и Тешейра изглеждат като добра опция, както и Шогуна, но за него не знам дали вече не му насрочиха мач с някой. Според мен всеки опит към момента да атакува топ 5 ще означава, че ще го закопаят. Крайно време е UFC да спрат да правят това с бойците си и да ги унищожават още преди да са започнали кариерите им.   

 

 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...