neshev Posted March 16, 2019 Author Share Posted March 16, 2019 Masvidal винаги е бил енигма за мен. Striking-ът му е на ниво, clinch-ът е един от най-опасните, добър TD defense и на земя има какво да предложи. Със сигурност има уменията, но много често губи от по-слаби противници, главно защото често влиза в спаринг режим и се подлъгва по темпото на противниците си. Това срещу Till ще е проблем, защото Till, в определена дистанция, е много ефективен и надали ще допусне изненада. Иначе за него нещата се наредиха добре, защото Woodley загуби и сега отново може да се нареди в сметките. Ако победи, Ben Askren се точи за битка, която бързо-бързо може да определени следващия главен претендент. Link to comment
gboy Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Якото е, че това шоу ще може да си го гледаме на живо по макс спорта . Иначе битките не са кой знае какво, нормално за европейска галавечер. Дарън Тил, благодарение на това, че е британец, е много изгоден за UFC и със сигурност Дайна стиска палци тази вечер да победи, а после вече ще мисли как да го добута отново до тайтълшот. Бен Аскрен със сигурност е най-логичният вариант, защото е свеж, популярен и твърде неубедителен на тоя етап. Така че при една победа с него Тил ще си вдигне акциите жестоко. Като ли че ко-мейнивента ще ми е по-интересен, защото са ми симпатични и двамата. Естествено, като битка, е далеч от нещо голямо, но всеки фен си има по някой такъв "средняк любимец", а аз много харесах последния път Гънърчо. И разбира се, ще е любопитно да видим Оздемир какво ще направи. Като цяло мисля, че Волкан е доста надценен и се видя, че е втора ръка боец последните му мачове. Имаше интерес покрай него заради двата бързи нокаута, но то беше по-скоро случайност отколкото нещо друго. Тук според мен е въпросът Доминик Рейес да победи и да се издигне в класациите. Към момента е 10-0 и последно победи OSP, който въпреки всичко си остава име. Ще е интересна среща и тази. Към другите нямам особен интерес. Link to comment
Gooner_4 Posted March 16, 2019 Share Posted March 16, 2019 Масвидал е пълен изрод. Направо му откъсна главата. Тил си призна, че е подценил Уудли преди техния мач и сега направи същото. Колкото и да си талантлив, няма как само с приказки и перчене да стигнеш върха.Много е сложна ситуацията при него вече. Свалянето на толкова килограми му се отразява адски зле. В горната категория шансовете му са още по - малки. Ще видим дали ще успее да се завърне или ще потъне като Cody No Love. Масвидал пък направи шоуто и в бекстейджа като набързо ступа и Леон Едуардс. Има си хора, които не търпят говоренето на глупости и ги приемат лично. Той е от тези хора. Link to comment
gboy Posted March 17, 2019 Share Posted March 17, 2019 Много тежък нокаут беше това. След първия удар влезе веднага втори, на който Тил вече беше изгасил лампите, после падна на пода и си удари главата, а след това Масвидал му нанесе още един удар. Брутална работа, дълго време ще ум трябва да се възстанови. Иначе изглежда, като да беше края на Дарън Тил това, аз поне не го виждам как ще се върне и ще се пребори отново за тайтълшот. Виждали сме и такива неща, но са огромна рядкост. Общо взето ще трябва да изпонатръшка дивизията, както едно време направи Роби Уолър. Leon Edwards с важна победа, но не блестеше особено, далеч е от нещо сериозно към момента в тая дивизия. Някъде там между 5-то и 10-то място със сигурност ще са ум интересни мачовете, но не го виждам на тоя етап да се бие с някой от топ имената в WW. Доминик Рейес изобщо не убеди, че ще става нещо от него и беше много жалко, като започна да говори за Джон Джоунс. Няма да е зле да малко да се усети къде е, подариха му победа срещу Оздемир, като мачът беше абсолютно равностоен. Ако искат да го правят нещо, не е редно сега да го пускат срещу някой като Бляхович, а по-добре да му дадат някой ветеран, с който да може да се издигне. Латифи и Тешейра изглеждат като добра опция, както и Шогуна, но за него не знам дали вече не му насрочиха мач с някой. Според мен всеки опит към момента да атакува топ 5 ще означава, че ще го закопаят. Крайно време е UFC да спрат да правят това с бойците си и да ги унищожават още преди да са започнали кариерите им. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.