Jump to content

Bare Knuckle FC и Rough N' Rowdy - само за корави копеУета!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Това обаче набира сила въпреки всичко :D. Ванд бих го гледал навсякъде и във всеки спорт, ако ще на шашки да играе. Още едно-две такива имена и BCFC ще си покачи акциите рязко. 

Тим Силвия няма ли да се пробва и той :D .

Най-новата нечовещина - Wotore.

= Няма да има клетка или ринг, а ще бъде отворено пространство

= Без ръкавици

= Един рунд с неограничено време

= Играе се до нокаут или отказване 

= Удари с глава са позволени

Първото PPV ще се проведе на 4 януари 2020. :beer:

• Haha 1
  • 3 weeks later...

Цялото шоу на BKFC беше доста добро. Не знам какво ги правят бойците си, но излизат страшно надъхани и се почват от първата секунда. Даже имаше един нокдаун веднага след началото на мача. 

Гонзага показа доста добри умения в бокса като за граплър и нокаута му беше много зрелищен. Да смъкнеш такъв грамаден човек като Голямата стъпка не е лесна работа.

Не знам в каква посока ще поеме BKFC, но към момента са много свежо шоу, особено с тези ветерани от MMA-я и бокса. Доста култова атмосфера създават и всеки мач си струва да се гледа, от самото начало до края на картата - просто няма скучен двубой.  

• 4 weeks later...

Jason Knight успя да вземе реванша, като спря Lobov в петия рунд:

Битката беше далеч по-едностранна от първата им, като Knight имаше предимство във всички рундове и беше на път да спечели решението. Lobov отново се доказа като един от най-коравите бойци в BKFC, но дори и той не успя да издържи на щетите, които му бяха нанесени в областта на окото. Предполагам ще видим трилогията през 2020, след като тази вражда им донесе доста публичност. Междувременно, Johnny Bedford се закани на победителя, след като той самия успя да победи MMA ветерана, Charle "Krazy Horse" Bennett, след като Bennett счупи ръката си във втория рунд и не успя да продължи битката.

В друга битка на UFC ветерани, Joey Beltran най-накрая успя да вземе титла, макар и това да не стана в основния му спорт, след като победи друг бивш UFC боец, Chase Sherman. Общо взето, BKFC отново предложиха атрактивно шоу. 

Най-голямата новина от това шоу е подписването на интернет сензацията "Иранския Хълк", който е известен най-вече с масивното си телосожение, което наподобавя на комиксовия герой. Очаква се той да дебютира през 2020 за компанията. :lol:

Edited by neshev
  • 2 months later...

BKFC подписаха с Thiago Alves и се очаква да дебютира април или май. 

Също така подписаха с Nico Hernandez, бронзов медалист от Рио 2016.

Мисля, че е време вече за отделна тема. BKFC си става легитимно от ден на ден. Събитията им са стабилни отвсякъде. 

В тоя ред на мисли и RnR е заприличало на истински бой напроследък. Бият се яки батки и правят мачове, които с повечко фантазия мязат на бокс. 

Edited by gboy

Честно да си призная, почти всички бойци са ми непознати, обаче тия пичове се развиват с бесни темпове, а самата идея да събират ММА легенди, напомпани батки и популярни идиоти, които са готови да им напукат камбаната за 5 минути слава е много добра. Мисля си обаче, че с набирането на популярност ще бъдат принудени да наложат някакви ограничения, както UFC с течение на времето. 

Е, то си има категории и прочее, повече от това не виждам къде ще го ограничават. То си е бокс, просто без ръкавици. Виж, по - скоро не знам как ще се предпазят от това да започнат в един момент скучните мачове. В началото всички са много надъхани, но винаги идва момента, в който влизат сериозни хора, които гледат да пострадат най-малко и да изкарат най-много. Личи си вече, че някои мачове минават в клинчове и бутане. А с голи ръце се влиза по-лесно в клинч и се излиза по-трудно. 

За мен трябва от компанията час по-скоро до обявят клинча като нещо, което съдиите трябва да гледат като минус - сиреч, ако търсиш и държиш клинча, в очите на съдиите си губеща страна. 

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Започнаха да витаят слухове, че ще има мач в BKFC между Тайсън и Шанън Бригс. Какво мислите за подобно зрелище? Според мен ще издигне организацията на ново ниво.

Ами, досега топ атракцията им беше.. Артьом Лобов. Едва ли има фен на бойните спортове, който не иска да гледа Тайсън в истински бой, макар и на тези години. Говори се, че са му предложени 20 милиона долара за да участва. 

Jack Bauer

Тайсън в подкаста на Роугън миналата година (може да е по-отдавна), беше казал, че от години не прави никакви тренировки, даже не излиза да тича, защото иска да загърби тази част от живота си тотално. Изобщо не мисля, че след години лежене и пушене на мара, особена на тези години ще излезе в истински бой. Единствено би го направил ако много го е закъсал финансово, ама не вярвам, в марата има пари.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

^Едва ли, говори се, че фирмата му за трева иска да купи правата за името на стадиона на Барселона и да е основен спонсор на Евертън, не го прави за пари. А от клиповете дето качиха показва нереални неща за възрастта си. 

ShiningWizard

Не знам в кой раздел да пусна тази тема, защото е буквално като ММА шоу, но в YouTube има един пич, който огранизира решаване на спорове чрез боеве вместо  убийства. New York Times даже има цяла статия за този вид развлечение. Тази идея се превърна в псевдо-ММА организация с титли и даже си имат култови образи като Beach. 

https://www.youtube.com/user/yungxcraven/featured

Edited by ShiningWizard

Ебаси маняците. Тоя Beach много ме изкефи какъв submission направи на първото негро. Той ли им е най-голямата "звезда"?

ShiningWizard
10 minutes ago, damtiham said:

Ебаси маняците. Тоя Beach много ме изкефи какъв submission направи на първото негро. Той ли им е най-голямата "звезда"?

Да. Даже почна да ходи на разни MMA турнирчета и засега е 1-1.

Тази тема е подобна, може някой модератор (админите също са модератори!) да ги слее. 

Тия ми приличат на MMA версията на CZW, даже надписите им са в същият цвят и шрифт. :D 

• Haha 1
  • 3 weeks later...
HEIDENREICH

По B1B са взели някои нови предавания ( боксови мачове от Golden Boy )но взеха да дават и шоутата на Bare Knuckle FC . Вчера се загледах в 2 от тях, коментирани тука. Лобов и Найт се избиха наистина, направиха се на мармалад. Брутални нокаути стават , правят си кратуните на пастет. Жените и те яко се млатят. 

• 1 month later...

Последното шоу го излъчиха на живо в YouTube. В Ме, Luis Palomino нокаутира Isaac Valliee-Flagg за 45 секунди.