Jump to content

Random gems 3: WWE Desire

Radox

Recommended Posts

Следващата ми "статия" от поредицата ще е отново на напълно случайна тематика. Този път реших да ви припомня култовите WWE Desire клипчета, които от федерацията пускаха в периода 2002-2003. Помня как ми бяха попаднали някои от тях по сайтове от типа на data.bg, free.bol.bg и др. и се чудех с каква цел са. По-късно разбрах, че просто са били направени от WWE за да промотират най-големите им звезди и да покажат на феновете какво жертват те, за да са на върха и през какви трудности и контузии преминават. За фон бяха използвани популярни по-онова време рок парчета. Ето някои от тях:

Цялостен клип за WWF. Носталгично обобщаване на най-важните моменти от историята на компанията:

Клип за Stone Cold Steve Austin, разказващ за изключително тежката контузия на врата му:

Клипа за The Rock:

Клип за Triple H и дългия му път към завръщането му от контузията на крака му през 2001:

Клипа за Kurt Angle:

Клип за това какво се случва зад кулисите и как кечистите се готвят зад шоутата:

Клипа за прохождащия по онова време като singles кечист Jeff Hardy:

Има още няколко клипа от поредицата, но тези ми направиха най-силно впечатление навремето. Може да коментирате ;)

35izpu1.jpg

ShiningWizard

Защо WWE спряха да правят подобни промо видеа?  Доста са хайпващи особено това за Triple H.

On 2/28/2019 at 1:06 PM, ShiningWizard said:

Защо WWE спряха да правят подобни промо видеа?  Доста са хайпващи особено това за Triple H.

Защото няма кой да сложат в тези видеота? Нека всеки, който гледа редовно кеч в момента и даже му харесва, да изгледа тези видеота за да може да се засрами. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

ShiningWizard
4 hours ago, baikiro said:

Защото няма кой да сложат в тези видеота? Нека всеки, който гледа редовно кеч в момента и даже му харесва, да изгледа тези видеота за да може да се засрами. 

Тука си прав. Аз честно казано само гледам PPV-тата и само чета резултати за всяко друго шоу, защото рядко имат добри сегменти и мачове. Мислих си, че с EC3, Лешли и Дрю щяха да оправят имиджа на компанията, но за жалост няма да стане.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...