Radox Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Следващата ми "статия" от поредицата ще е отново на напълно случайна тематика. Този път реших да ви припомня култовите WWE Desire клипчета, които от федерацията пускаха в периода 2002-2003. Помня как ми бяха попаднали някои от тях по сайтове от типа на data.bg, free.bol.bg и др. и се чудех с каква цел са. По-късно разбрах, че просто са били направени от WWE за да промотират най-големите им звезди и да покажат на феновете какво жертват те, за да са на върха и през какви трудности и контузии преминават. За фон бяха използвани популярни по-онова време рок парчета. Ето някои от тях: Цялостен клип за WWF. Носталгично обобщаване на най-важните моменти от историята на компанията: Клип за Stone Cold Steve Austin, разказващ за изключително тежката контузия на врата му: Клипа за The Rock: Клип за Triple H и дългия му път към завръщането му от контузията на крака му през 2001: Клипа за Kurt Angle: Клип за това какво се случва зад кулисите и как кечистите се готвят зад шоутата: Клипа за прохождащия по онова време като singles кечист Jeff Hardy: Има още няколко клипа от поредицата, но тези ми направиха най-силно впечатление навремето. Може да коментирате Link to comment
ShiningWizard Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Защо WWE спряха да правят подобни промо видеа? Доста са хайпващи особено това за Triple H. Link to comment
Hachiko Posted February 28, 2019 Share Posted February 28, 2019 Покрай тези класики, се сетих за една друга такава: 240п рулз Link to comment
baikiro Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 On 2/28/2019 at 1:06 PM, ShiningWizard said: Защо WWE спряха да правят подобни промо видеа? Доста са хайпващи особено това за Triple H. Защото няма кой да сложат в тези видеота? Нека всеки, който гледа редовно кеч в момента и даже му харесва, да изгледа тези видеота за да може да се засрами. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
ShiningWizard Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 4 hours ago, baikiro said: Защото няма кой да сложат в тези видеота? Нека всеки, който гледа редовно кеч в момента и даже му харесва, да изгледа тези видеота за да може да се засрами. Тука си прав. Аз честно казано само гледам PPV-тата и само чета резултати за всяко друго шоу, защото рядко имат добри сегменти и мачове. Мислих си, че с EC3, Лешли и Дрю щяха да оправят имиджа на компанията, но за жалост няма да стане. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.