gboy Posted February 12, 2019 Share Posted February 12, 2019 Тая седмица е благодат за ММА феновете Три шоута на куп и то с доста големи мачове. Специално 215 е по-слабият кард от двете шоута на Белатор, но те така си ги правят винаги. МЕ го чакам с интерес, най-вече от носталгия по Кхаританов. Мисля, че Митрионе ще победи и след това ще е доста близо до тайтлшот. На практика след Минаков, ако приемем, че руснака ще си спечели средващия мач. При втора победа на Мат тая година, може би още в началото на 2020 ще го оставят да се пробва за титлата. Link to comment
neshev Posted February 14, 2019 Author Share Posted February 14, 2019 И грам не съм фен на практиката една компания да прави две шоута в една седмица, без значени дали е UFC или Bellator. И за мен 216 е по-интересният им card. HW дивизията в MMA е доста зле, щом Kharitonov все още е в позиция да претендира за титли, а знаем, че и на него пика му беше преди 10 години. И не само той. Overeem, Arlovski, Cro Cop, Fedor... Тия хора кретат почти две десетилетия. На Mitrione винаги борбата му е била слабото място, но Kharitonov никога не е ползвал борбата ефективно, тъй че очаквам да е битка в стойка. Вече Mitrione на крака очаквам да е по-бърз и да си вземе битката с нокаут. И после потоп... Logan Storley е един от много колежански борци, които Bellator прилапаха, тъй че от тази гледна точка имам интерес към битката му. Eduardo Dantas срещу Toby Misech се очертава да е добър brawl, но дотам. Една що-годе интересна битка, другото си е jobber-fest. Link to comment
neshev Posted February 16, 2019 Author Share Posted February 16, 2019 Голям малшанс за Bellator. Card-ът не беше нищо особено и имаха нужда от един силен ME, с който да закърпят нещата. Вместо това битката беше спряна, заради нелеп ритник в слабините. Тъпа работа. Logan Storley ми е много симпатичен. Разчита на борбата си главно и междувременно си подобрява и другите аспекти от арсенала. Пълен контраст с Pico, който си личи, че е пълен въздухар и се е филмирал, че е някакъв елитен боксьор. Ще следя с интерес развитието на кариерата му, защото има наченки, че ще е фактор в дивизията. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.