Jump to content

UFC Fight Night "Cejudo vs. Dillashaw" - 19 януари 2019


neshev

Recommended Posts

Тъп кард, единствено се надявам Killashaw да вземе титлата и да уволнят всички под 135lbs. Никой не иска да гледа дюджета да се бият, като са толкова талантливи да ходят при мишката в япония или да пускат коси и да се бият с жените, въпреки че повечето ще паднат и там. 

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Link to comment

Е сериозно ли Каубоя е в прелимките? 

 

И Дилашоу и Сехудо изглеждат в много добра форма, но според мен няма как да не му се отрази този cut на TJ. Уж Champ vs Champ мач, а не е на PPV, което ясно показва UFC колко ги е*е за този бой. Аз лично очаквам Дилашоу да бие и да "закрие" малката дивизия както той се изрази. Тъкмо ми се беше поиздигнал в очите след TUF сезона с Коуди, а сега пак е почнал да се държи като г*з. Здраве да е. 

 

С интерес се чака и мачът на този Грег Харди, който признавам не съм гледал, но чух, че бил страшен кавал с отвратителен характер. Сигурно ще е интересен образ за бъдещето, ако не му намажат ските още тук. 

Link to comment
2 hours ago, Gooner_4 said:

Е сериозно ли Каубоя е в прелимките

 

Прелимките ще са по ESPN и ще бъдат много по-гледани от основното шоу, което ще е по платената услуга ESPN+. Затова са вкарали популярен и атрактивен боец като Cerrone, за да надъхат хората да си платят за основния card.

Link to comment
8 hours ago, dbrm said:

Тъп кард, единствено се надявам Killashaw да вземе титлата и да уволнят всички под 135lbs. Никой не иска да гледа дюджета да се бият, като са толкова талантливи да ходят при мишката в япония или да пускат коси и да се бият с жените, въпреки че повечето ще паднат и там. 

 

 

То щото е голяма разликата между 125 и 135 паундовата дивизия. :unsure: Колкото са джуджета едните, толкова са и другите. 4-5 санта разлика и 4 кила и половина. Добрите бойци от та дивизия ще си се прехвърлят в 135  и толкова, не е кой знае какво. 

 

Иначе кардът като за безплатно шоу (или айде - не PPV) е много силен. Очакваше се, че ще тръгнат по новия канал с нещо добро и не разочароват. Сехудо срещу Дилашоу си е PPV мейнивент отвсякъде, още повече, че е заложена цяла дивизия на карта (или поне така го изкарват, аз не вярвам много в това). Освен това Пейдж Ван Запнт си е местна знаменитост там и си е сериозен starpower за шоуто. Като цяло на хартия са много добри битките  - Тешейра и Бенавидез за бивши претенденти за титлите, а Грег Харди със сигурност е с един от най-хайпваните дебюти в UFC. Като прибавиш и Сероне, колкото и да му паднаха акциите в последно време, си връзват екстра  галавечер. :beer:

 

Link to comment

Dillashaw изглежда доста зле, 24 часа преди кантара. Каквото и да става, по-добре да не пробва подобни упражнения отново, колкото и да обяснява цяла седмица как се чувства страхотно и това ще е най-лесният weight cut в живота му.

 

DxK-fRqWwAENJhC?format=jpg&name=large

Link to comment

Dillashaw направи килограмите, с което доказа, че е огромен професионалист. 

zrob5dmzz6b21.jpg?width=640&crop=smart&a

Сравнение с 125 и 135. Изглеждаше доста зле на кантара за 125 и очаквам да загуби близък decision. 

Link to comment

А какво му е натуралното тегло извън състезанията? Съмнявам се, че надхвърля 70 кг,но все пак е доста изчистен и разбираемо му се отразява зле. 

Link to comment

Още на кантара Dillashaw изглеждаше доста зле, което сериозно му намали шансовете за победа. Очаквах cardio-то да е сериозен проблем, но и брадата му поддаде доста рано. Cejudo си свърши работата добре и реферът резонно спря битката. И по-лоши спирания сме гледали, но реферът наистина беше нерешителен, което добави към критиките срещу него.

Реакцията на Dana е нормална и естествена. Разчиташе Dillashaw да закрие тази недоходоносна дивизия, а сега се въвлече в огромна каша. Да не говорим, че надали е бил очарован, че първото ESPN шоу завърши с ME, завършил под минута. Беше копие на първия по FOX. Добре пласиран удар зад ухото, бърз stoppage и Dana червен като домат. Dillashaw, горкия, разправя, че са му откраднали битката, било ранен stoppage, не бил загубил... Доста жалки оправдания. Вероятно си е научил урока да не припарва до 125, а да се концентрира върху реванша, защото очаквам Dana все пак да закрие 125 и да натисне Cejudo да върви в 135, където очаквам битката да изглежда по коренно различен начин. 

За мен най-големият загубил от цялата история е Mighty Mouse. В ретроспекция, пичът изглеждат като насрана путка, а имаше една златна възможност да си добави към резюмето още една огромна победа. Сега отива при азиатците, а вече е кажи-речи забравен и изтрит от историята. Cejudo е новият крал и бързо-бързо ще го провъзгласят за най-великият flyweight в историята, нищо че беше нокаутиран от MM, а после взе някакъв смешен decision. Въпреки това, Cejudo е 100 пъти по-харизматичен от MM и прави неща, с които да се шуми и говори за дивизията му, докато Mighty Mouse само мрънкаше колко не го рекламирали. ONE трябва да си хвърлят усилията да вземат Cejudo и Horiguchi и могат да имат топ дивизия в MMA. 

Link to comment

Каубоя пак превъзпитава младите, голяма легенда е. Титла със сигурност няма да види, но заслужава един тлъст чек и мач с Конър. 

Link to comment

Conor иска да се бие със Cerrone:
 


Очаквам скоро да обявят 165 паундова дивизия и да изместят 170 към 175. Първият мач за титлата ще е именно Conor срещу Cerrone. Популярни, атрактивни бойци, които имат нещо като вражда последно време. Лесни пари за UFC, като ще дадат преодолим опонент на Conor, за да могат да правят реванша с Khabib в 165. Общо взето, една титла, която да я използват за буфер между двете дивизии, където да осъществяват dream мачовете. 

Link to comment

Иначе и на мен Дейна ми е много забавен, когато даден мач не се е развил според плановете му. Само като се сетя за Роузи-Холм, Конър-Нейт 1, Хабиб-Конър, Сайборг-Нунес и сега Сехудо-Дилашоу. Изобщо не може да скрие колко е н*срал. 😂

Link to comment

Невероятна победа на Пейдж ВанЗант. Ебаси мача, ебаси рундовете. Бях доста хайпнат за завръщането на Принцесата в октагона. И не останах разочарован. Мачът достави. След като антифен на граплинга като мен, остана без думи след тоя мач. Остович започна мача с бърза офанзива и в първият рунд си помислих, че нещата не са добре за Пейдж. Но за моя радост успя да обърне мача.

 

Каубоят също изнесе много добър мач, заслужена и красива победа. Като човек, който е тренирал бойни спортове и е слагал ръкавици, за мен е важно мачът да е добър за гледане. Не се вълнувам от това дали е бил в кикоффа, или в PPV-то, такива маркетинг трикове и приоми не ме вълнуват. За мен е важно, че гледах един хубав мач, който отново загатна за една евентуална битка в близкото бъдеще между Cerrone и Conor.

 

Мейнивента си беше направо скуош. ТиДжей беше доста унизен. Прегледах мача за втори път, и поне на мен ми се стори, че рефера прекалено рано спря мача. За мен този мач можеше да продължи. Очаквам реванш между двамата, но вече при 135, някъде около началото на лятото, май-юни месец.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Тия полумъже 100 тей праят ся :( Сехудо разплака чичо Дайна, ТиДжей врещи, че съдията не даде да го убият ... въобще само скръб в тая 125 дивизия :mad:. Да я маха Дайна Уайт, само разстройва всички, момчетата плачат в съблекалните, ходете ги вижте!

 

Иначе сериозно - половината спирания са точно толкова "ранни", колкото и това. Дайна хубаво е ядосан, че не можа с фанфари да разкара 125 паундовата дивизия и сега ще трябва да си търси обяснение (щото все още мисля, че ще я  разкара), но е нелепо да говори за early stoppage. Съдията има една работа в октагона и тя е да гарантира здравето на бойците. Иначе, ако питаш самите спортисти, мачът не трябва да бъде спиран докато не умрат в клетката.  Дилашоу беше ударен на няколко пъти много сериозно, понесе маса чисти удари без да може да се защитава адекватно, на два пъти не можа да се задържи на крака. От тук нататък, да бъде продължена срещата значи да се поеме огромен риск за здравето му. Лесно му е на Уайт отстрани да разправя, че съдията е трябвало да го остави докато не хвърли топа, ама  съдията си има отговорност в клетката. Да не говорим, че Дайна едва ли щеше да е толкова войнствено настроен, ако бяха ролите бяха разменени и Сехудо беше от другата страна. Като цяло това е поредната гнуснярщина от страна на UFC. Като искат да я затрият тая дивизия, да я затрият и толкова, частна компания са си. 

 

С Грег Харди голям резил стана и там :unsure: . Тоя идиот даже не си дал труда да научи правилата. И на интервюта после Уайт разправя, че се видяло, че наистина може да се бие и разни подобни ... Видя се, че е поредният грамаден тип, който размята балтиите насам-натам и, щом малко го понатиснат, пада на момента. 

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...