Jump to content

Къде ще продължи кариерата на Vitor Belfort


gboy

Recommended Posts

Quote

“I’m going to keep going — not stopping. I am a free agent," Belfort said. "We are in conversation [with promotions]. In 2019 I will come back.”
Read more at http://www.sherdog.com/news/news/Free-Agent-Vitor-Belfort-Talking-to-Various-Promotions-Plans-Comeback-in-2019-147263#sTOKWMKtTWf3teT4.99

 

Витор е свободен агент и догодина по всяка вероятност ще се бие извън UFC.

 

Аз лично силно се надявам да премине в Bellator и да засили конкуренцията на UFC. Витор може и да е далеч от добрите в категорията, обаче си остава легенда и голямо име в спорта. Един реванш с Лиото в Белатор бих го гледал с удоволствие.

 

Другата очевидна възможност е One, където напоследък си качиха star-power-а в ростъра с привличането на Майти Маус, Еди Алварез и Норткът. За тях обаче все още си оставам скептичен  - дори да имат някое и друго по-читаво име, остава си фактът, че нямат нито един сериозен мач, който могат да осъществят. Така че се надявам Белфорт да не отиде там.

 

Същото се отнася и за разни други организацийки като PFL и прочее, където със сигурност ще може да диктува условията, но за нас, като фенове, ще означава, че няма да видим нищо интересно покрой него. 

 

Link to comment
3 hours ago, neshev said:

Където не тестват за зоб (RIZIN).

Това щеше да бъде и моя отговор. Няма начин Vitor да се откаже от TRT, едвам приключи последния му мач с Machida и вече беше обратно на тестостерона. Покрай цялата химия къде е взимал на младини, има в момента ендокринната система на 70 годишен. Предполагам, че ако се бие на зоб ще е друго, макар че не очаквам чак версията отпреди 5 години.

Link to comment
  • 2 months later...
On 2/26/2019 at 8:15 PM, neshev said:

Лек ъпдейт. Vitor и ONE водят сериозни преговори за присъединяването му към азиатската компания:

 

Договорът е факт, а първата битка, която Vitor иска, е Roy Jones Jr. :lol:

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...