Jump to content

CZW Cage of Death XX - 9 декември 2018


nWoHulkster

Recommended Posts

ND8BA1H.jpg

 

Quote

Combat Zone Wrestling (CZW)

"Cage of Death XX"

December 9th, 2018

Philadelphia, PA

2300 Arena

 

Cage of Death Match to crown a new CZW World Heavyweight champion
rcuaM6j.jpg
Ricky Shane Page vs. Mance Warner

xcYuNhZ.jpg
Atsushi Onita & Matt Tremont vs. Masada & DJ Hyde

3KSv8dt.jpg
Rich Swann vs. John Silver vs. Shane Strickland

Tables Match for the CZW World Tag Team Titles
9f1SiaB.jpg
BLK OUT (Ruckus & BLK Jeez w/ Robbie Mireno) (c) vs. The REP (Dave McCall & Nate Carter w/ Maven Bentley)

Hardcore Match
moltkEm.jpg
Jimmy Lloyd, Mitch Vallen Dan O'Hare & Maria Manic vs. The Office (Mister Claxton, Brandon Kirk, Kit Osbourne & Kasey Catal)

7IlmZV6.jpg
Joe Gacy vs. Alex Reynolds

FJibdgK.jpg
David Starr vs. Anthony Green (w/ the Platinum Hunnies)

CZW Wired Title Match
vRCB3ps.jpg
Jordan Oliver (c) vs. KC Navarro

2zmB7P6.jpg
Leyla Hirsch vs. Mercedes Martinez

 

Link to comment

Винаги съм се чудел тия хора какво ги кара да го правят всичко това :D . Фен съм на CZW и чат-пат им гледам по-големите шоута, макар изобщо да не ми говорят вече нищо тия имена. Така или иначе кечът в тая организация е на абсурдно ниво, много са зле всичките, обаче се режат на поразия и правят сик бъмп след сик бъмп.  Cage of death винаги е лудница, ще го гледам другата седмица, като изляза отпуска. 

 

Link to comment

Малко за историите ако някой прояви интерес:

 

Ricky Shane Page vs. Mance Warner в Клетката за CZW World HW титлата - до тоя мач се стигна, след като главният хийл и шампион на федерацията се контузи и беше стрипнат от титлата. Преди 2 месеца РСП (лицето на компанията в последните 3 години) победи именно Mance Warner в мач за номер 1 претендент на CoD. След като MJF се контузи, Warner беше сложен на негово място. Можеше да запазят Клетката за някой друг мач, но явно искат RSP да си закрие PPV-то с титлата.

 

Atsushi Onita & Matt Tremont vs. Masada & DJ Hyde - Масада се завърна на предишното PPV (разгеле), ще партнира на собственикът, Онита е легенда на японския Deathmatch, Тремонт е лицето на Ultraviolent-a в последните години. Ясно е, че ще се къпят в кръв, очаквам убийствен спот.

 

Rich Swann vs. John Silver vs. Shane Strickland - Безсмислен филър, Swann е досаден, Силвър е назобан midget, който излиза на "I just had sex", всичко освен победа за SS ще е гавра. 

 

BLK OUT - The REP е старото поколение срещу новото. След като Ruckus, Sabian и Robbie Mireno се завърнаха, детронираха най-доминантния отбор, лицата на отборната дивизия, печелейки титлите. За жалост легендите и в частност Ruckus са бледа сянка на себе си и ще отстъпят щафетата. Победата за The REP е задължителна. 

 

Jimmy Lloyd, Mitch Vallen Dan O'Hare & Maria Manic vs. The Office - Офисът са новата доминационна хийл група с лидер собственикът DJ Hyde, Brandon Kirk е главното действащо лице, който в близко бъдеще ще е звездата на компанията, при условие, че не бъде прилапан от WWE, защото притежава доста качества. 

 

Joe Gacy vs. Alex Reynolds - Мач, който се гради в продължение на месеци, една от най-стабилните вражди на компанията. Като мач може да не е нещо особено, но завършекът му ще е най-вероятно чрез swerve.

 

David Starr vs. Anthony Green - Победителя от Best of the Best 2018 срещу Green, известен с двете си курви. Filler мач, твърда единица.

 

Jordan Oliver (c) vs. KC Navarro - Ще пробвам да опиша Oliver като MJ23. Безполезно на обществото гяурче, най-вероятно каращо БМВ 3-ка 1.6 мотор на метан, зареждащ го само от джобните, дето му дават родителите и болен от анорексия срещу KC Navarro, който е една глава по-нисък от Lio Rush. Мисля, че това е достатъчно да опише значението на този мач и престижа на тази "прокажна" титла.

 

Leyla Hirsch vs. Mercedes Martinez - Кви са тия по дяволите?

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...