neshev Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 UFC пуснаха мистериозен клип, на който се вижда титла, графирана с канадския и американския флаг. На "12.29.2018" ще се състои UFC 232, с ME Jones vs. Gustafsson. Дали това значи нова титла, за която GSP ще се бие, предстои да разберем. Link to comment
baikiro Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Аз очаквам Леснар. Нали се има за канадец. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
gboy Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Струва ми се много късно, за да добавят голям мач. По-скоро може да обявят нещо тогава, знам ли. Link to comment
Just a fan Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 На мен ми се струва, че това е нов дезайн, но не вярвам двете знамена да се сложени ей така. Още по-малко, че за тази дата си има два шампионски мача, като в нито единия няма канадец(приемайки, че това е тяхното знаме). Link to comment
neshev Posted December 29, 2018 Author Share Posted December 29, 2018 Днес би трябвало да разберем за какво иде реч. Link to comment
gboy Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 Може пък да е нова титла, ще има нова категория между други две. Все за това говорят напоследък. Ще е тъпотия, но то последните години всички решения на UFC са тъпотия до тъпотия, така че защо не. Link to comment
neshev Posted December 30, 2018 Author Share Posted December 30, 2018 Еми, WTF... Нищо не обявиха. Link to comment
Just a fan Posted December 30, 2018 Share Posted December 30, 2018 За нов колан става въпрос. Решили да отложат представянето на новия колан за кард-а в Бруклин. Link to comment
neshev Posted January 18, 2019 Author Share Posted January 18, 2019 Ето как ще изглежда титлата: Доста ми допада новия дизайн. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.