nWoHulkster Posted November 21, 2018 Share Posted November 21, 2018 По традиция главното шоу на ROH за годината, макар че на практика тази година WM уикенд шоуто беше по-голямо и догодина ще е същата работа. Quote Ring of Honor (ROH) Wrestling "Final Battle" December 14th, 2018 New York City, NY Hammerstein Ballroom ROH World Title Match Jay Lethal (c) vs. CodyROH World Television Title Match Jeff Cobb (c) vs. Hangman PageI Quit Match Bully Ray vs. Flip GordonFor the #1 Contendership for the ROH World Title Christopher Daniels vs. Marty ScurllLadder War for the ROH World Tag Team Titles Frankie Kazarian & Scorpio Sky (c) vs. The Briscoes (Jay & Mark Briscoe) vs. The Young Bucks (Nick & Matt Jackson) Jonathan Gresham vs. Zack Sabre Jr. Matt Taven vs. Dalton CastleWomen of Honor World Title Match Sumie Sakai (c) vs. Madison Rayne vs. Karen Q vs. Kelly Klein Eli Isom vs. Kenny King Плюс, в тв записите на следващия ден главната CMLL звезда Rush дебютира в ROH: Link to comment
nWoHulkster Posted December 13, 2018 Author Share Posted December 13, 2018 ^ Card-ът е обновен. Освен това, добро хайп видео: ^ Видеото е продукция на David Lagana (от NWA). Link to comment
nWoHulkster Posted December 14, 2018 Author Share Posted December 14, 2018 По принцип от всички по-значими американски федерации аз лично имам най-малко интерес към ROH. Roster-ът ми е някакак безличен и booking-ът също. Горното шоу, обаче, донякъде ми хваща окото. Потенциално последните по-значими мачове на Елита в компанията, Jeff Cobb в действие, ZSJ vs. Gresham, Daniels/Scurll и може би най-добре изградената вражда в ROH от бая време насам в лицето на Bully Ray vs. Flip Gordon. Липсата на NJPW звезди също я броя за плюс в случая. Като цяло, бива. По-интересното ми е какво следва оттук-нататък. Ако Елитът наистина напуснат това ще доведе до раздвижване в roster-а, а това е нещо, от което определено има нужда. Jeff Cobb, PCO и Brody King са добро начало и в записите след Final Battle също има и други нови имена като Rush, PJ Black, Luchasaurus... Някак по-разчупено действат що се отнася до нови попълнения напоследък, което ми харесва. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.