Jump to content

Доброто ,Лошото и Тъпото vol 03


djihad

Recommended Posts

Heidenreich

Продължаваме нашата рубрика за единствения ни читател UltraMadd :)

Миналата седмица спечелих бас и прецаках djihad да черпи дано успея пак. А ето и рубриката за тази седмица;

Smackdown -27.01

Доброто

1.No Holds Barred, Falls Count Anywhere: Chris Benoit vs. Randy Orton.

Много добър и качествен мач,силно представяне и на двамата изобщо тази изстория е добре замислена и отваря много нови възможности (които уви няма да се реализират).Макар и конфликта между Беноа и Ортън да остане недовършен,поне направиха серия от отлични мачове.Отделно Беноа се позасили малко и победи чисто.

2.Фит Финли рита задници-макар и да участва в скуаш мачове засега го изкарват силен и брутален европейски мръсник,финишъра му прилича на този на Джо.В името на всички богове Винс малоумнико дай му мач с Беноа и/или Бърчил и Ригал ако трябва върни шибаната европейска титла за случая.

3.Хенри избяга от Anklelock хаха повярвах че ще бие на Royal Rumble е почти де :D Малко интрига към най-слабия мач за титла в историята на турнира

4.Сегмента с Букър Т и Ортън -Ранди иска отплата на Кралската Битка-много интересни възможности отново

Лошото

1.The Mexicools vs. Big Vito & Nunzio vs. The Dicks.

Да ,правилния тим победи обаче мача беше много слаб,даже за тв мач.

2.Rey Mysterio vs. Mark Henry (w/Daivari).

Не харесвам мачовете на Рей с големи момчета-този не правеше изключение-скуаш ,ама как да го изкарат силен този бездарник

Тъпото

1.John Bradshaw Layfield (w/Jillian) vs. Scottie II Hottie

Не мога да го кажа по-добре от J.D.DUNN -411MANIA.COM

IT'S RAINING WORMS! HALLELUJAH! IT'S RAINING WORMS!

Признавам си обаче,че като го гледах това доста се смях.

ROYAL RUMBLE 2006

Доброто

1.Трите Хикса не спечели ROYAL RUMBLE урааа!Като и без това е в главния мач на Мания вярно нямаше нужда да печели този мач.

2.The little man stands tall.

Мистерио спечели и изненада мнозина -с това WWE пое немалък риск,дано гледаме мач Енгъл-Рей на Ресълмания 22-ще е поне****-сигурен съм

3.Гробаря се завърна-за феновете този сегмент си беше кеф,колесници,факли,ринга се чупи,Енгъл трепери-не че ще вземе титлата но ме заинтригуваха.Досега двамата са се били на пайпървюта в скуаш мач на последния Fully Loaded както и на незапомнения от никой мач на Survivor Series 2000 където единственото забележително нещо бяха идиотските златисти гащета на Тейкър.

На Смакдаун двамата обаче направиха страшен мач през 2002 сигурно и този ще е добър.Дано обаче няма търнове покрай този конфликт-и двамата ги харесвам като добри -нищо няма да им стане ако направят мач фейс срещу фейс

4.Татанка и Юджийн се завърнаха -специално Татанка не съм го гледал от 10 години във федерацията в ранните 90 газеше като танк и имаше много дълга победна серия още преди Голдбърг

5.WWE Heavyweight Championship: Edge (w/Lita) vs. John Cena

Като качество мача хич не беше лош,обаче като резултат...

Лошото

1.WWE Heavyweight Championship: Edge (w/Lita) vs. John Cena

Кошмарът ми се сбъдна-след седмици високи рейтинги,освежаване на образа на Сина и по-интересна програна излезе че Edge е transitional champion а и мач Сина-Трите Хикса на Мания хич не ми се гледа,нищо че не са се били досега.Баш това не исках да става

2.Mickey James vs. Ashley-

Триш беше секси като реферка ,но трябваше да прецака Мики и да и коства победата след като им гласят мач на Мания.Все пак този конфликт е от малкото дето ги развиват добре засега

3.World Heavyweight Title: Kurt Angle vs. Mark Henry (w/Daivari).

Отвратителен мач,публиката напуска залата предварително ама с тоя не Енгъл ,не Беноа или Брет и Господ не може да направи добър мач

4.Рей хубаво спечели битката ,обаче излезе под номер 2 а през повечето време се търкаляше бит,лежеше на пода и се активизира накрая.Макар и да счупи рекорда на Беноа за най-дълго стоене на ринга ,не можа да повтори нито неговото предтавяне ,нито това на Флеър

5.Ортън можеха и да му дадат повече да се изяви-и без да спечели поне да блесне малко повече

Като цяло разочароваща Кралска Битка можеха и по-добре

Тъпото

1.The Boogeyman vs. John Bradshaw Layfield

Естествено закъде без абоната за тази рубрика -можеше John Bradshaw Layfield да се уплаши и избяга,но не трябваше да бъде смазан за минути ,това и Гробаря и Букър Т не можаха да го направят като се биха с него,нали уж е бивш световен шампион?

2.Opening Match, Cruiserweight Open: Kid Kash vs. Funaki vs. Jamie Noble vs. Nunzio vs. Paul London vs. Gregory Helms

Исках Кеш да запази дано това да е заради контузията и да си върне титлата Хелмс след загубата от Лаулер по-добре да се скрие някъде

Турнира имаше и добри моменти,но като цяло разочарова-не се реализираха обещаващи сюжети.Все пак одобрявам победата на Рей само при условие,че се бие за титлата на Мания

Raw 30.01

Доброто

1.WWE Heavyweight Title: John Cena vs. Edge

И този мач не беше лош макар и развръзката да ме разочарова леко.

2.Мики празнува ,а публиката скандира:

She's a psycho." -добре го правят този турнир-язък,че не гледам женски кеч

3.Triple H vs. Chavo Guerrero.

Мача беше доста добър,макар да се надявах на изненадваща победа на Чаво,особено след трите суплекса.

Лошото

1.Rob Van Dam vs. Snitsky.

Е толкова няма с кой-баш със Сницки трябва да е този мач дето е първи на Роб Ван Дам от година.

2.Преди Майкълс да изяде стола от Шейн -10 минути говориха глупости.

3.Шелтън участва в слаб мач с Голдъст.Колкото и артиста да е забавен този мач си е загуба на време за Бенжамин

Tъпото

Нищо чак толкова тъпо мамчето на Шелтън все така ме дразни...

Незапомнящо се шоу нищо нито толкова лошо,нито особено добро-чудех се какво да вкарам в колонките.

djihad

Значи ето пускаме отново рубриката въпреки "огромния" интерес :lol: към нея.

Heidenreich баса остава и тая седмица ще видим сега кой ще черпи. :P

Royal Rumble 2006

Доброто

1.Определено Cruiserweight мача беше добър като най-добрия момент беше Shooting Star Press-a който London направи на останалите.

Във крайна сметка имаме нов шампион Helms който загуби позиции около тази доста нелепа загуба от King но да се надяваме сега след като е във SD да му оправят образа и очаквам програма със Kash.

2.Изненадата вечерта беше спечелването на Rumble-a oт Rey което беше доста неочаквано но защо трябваше да влиза под номер две при положение,че цял мач не направи нищо само накрая изхвърли HHH и Orton спокойно можеше да влезе като номер 20 и някой си.

3.Завръщането на Tatanka,Eugene и Golddust определено беше приятно и неочаквано.

4.Entrance-a на Cena отчаяни мерки на WWE да привлече вниманието на публиката и за да застане зад него,но поне самия Entrance беше добър.

5.Един сравнително добър Royal Rumble мач.

6.Vince и Shane прецакват HBK във Rumble мача на мен лично ми хареса което продължава историята на Vince и HBK като присъединява едно ново лице към враждата Shane.

7.Undertaker прави невероятен Entrance и се завръща по подобаващ начин също и със разпадането на ринга беше готино.

Всички казват,че Taker се връща за хиляден път което си е вярно но поне най-накрая Taker тръгва след титлата.

Лошото

1.Мача между Ashley и Mickie видя се,че Trish is Hot знам,че Mickie има добри умения на ринга но тука вината е на Ashley това момиче е толкова некадърно,че елементарни умения му липсват дано споменавам колко е тромава сигурно Mark Henry има повече бързина от нея ;t.

2.Spirit Squad Sucks.

3.Сегментите на Vince със Victoria,Candace и Torrie вече сме виждали такива работи хиляда пъти.

Добре Vince разбрахме,че мацките те харесват сега ще спреш да ни го напомняш по 123241144 пъти.

4.Значи тука не съм много сигурен дали това да е тук или във "Tъпото" но все пак мача беше приличен като изключим края му който направи Edge един слаб шампион всичко около Edge беше много силно със Rated R Superstar, трейлърите и TLC мача Edge беше много добър шампион не трябваше да спират Reign-a му този начин.

Тъпото

1.JBL Vs Boogeyman е едноличен лидер във тази колонка просто надеждите ми вече да видим Boogeyman във качествен мач бяха убити Boogeyman си направи Slam-a и победи сякаш JBL беше някакъв jobber.

2.Тука е Angle vs Henry просто си личи,че The World Fatest Man не става за нищо просто срещу който и да изправиш този некадърник мача ще съква дано поне сега Henry да бъде разкаран от Main Event-a защото мястото му определено не е там.

Raw 01.30.06

1.Първита защита на World Tag Team Championship от доста време насам във един сравнително добър мач но си личи,че отборната дивизия на Raw е достигнала доста ниско ниво ще трябва доста работа тя се оправи но като гледам никой не се ии опитва до промени нещо тук такаче тя май ще си остане слаба.

2.HHH и Chavo Guerrero един приятен мач със очакван резултат надявах се Chavo да спечели но това не стана.

3.Нападението на Shane Mcmahon върху HBK доста интерсно става тук.

4.The Celebration Of Trish добре се развива и тази история но е крайно време някой да търне вече но все пак добре се намеси тука Ashley тука и със "She's a psycho".

Лошото

1.RVD и Snitsky доста слаба работа вярно Rob направи няколко добри номера от репертоара си но със този противник толкова.

2.Spirit Squad Sucks нищо ново под слънцето.

3.Shelton Vs Golddust средна работа на края естествено спечели Shelton който има известен Push покрай Momma пък всички тези майтапи със Momma's Boy са забавни.

Tъпото

Edge и Cena мача пак беше горе-долу добър но края отново разочерова не стига колко мача на Rumble навреди на образа на Edge ами сега и този мач едва 24 часа след първия беше ясно,че Edge няма да стане шампион.

TNA Impact 01.28.06

Доброто

1.Сегмента със Sting беше толкова добре направен,че човек наистина да си помисли,че Sting наистина напуска TNA.

2.Jay Lethal Vs Jeff Jarrett добър мач във който Jay показа,че във много добра форма жалко,че мача беше със цел джобване.

3.Christian Cage излиза на и съобщава на Jarrett,че той е неговия съперник на AAO.

Jackie дава доказателства на Gail Kim срещу Jeff Jarrett интерсна история се получи нямам търпение да за какво става въпрос.

Лошото

1.Maча между Abyss и Rhino не беше нищо особено един посредствен мач който беше спасен накрая след Gore през така наречената "стена".

2.Samoe Joe и Bentley беше ясно,че Joe ще мачка нищо особено и тука пък надали е имало някой който да си мисли,че точно Bentley ще прекрати серията на Joe.

Така е Matt вече и ти си във Low-Card-a такаче ще те мачкат.

Тъпото

Имаше ли смисъл Team 3D да участва във мач при положение,че той беше толкова кратък,че докато се усетиш той вече беше свършил.

Очевидно целта на всичко това беше после Team 3D да се обърне към публиката за помощ във избора им на съперник.

[center][img]http://i49.tinypic.com/ogf5a0.jpg[/img][/center]

[center][size=7][font='comic sans ms']ONE MORE MATCH[/font][/size][/center]

Link to comment
The Olimpic Hero

Прочетох рубриката ви с интерес. :) Съгласен съм с повечето неща.

               

Link to comment

Прочетох я и аз и може да се каже, че съм съгласен като цяло (за Royal Rumble говоря, другите не съм ги гледал). Djihad, да всички казват, че това е поредното завръщане на Тейкър, но този път без основание. Къде е бягал та да се завърне :? Нито е бил запалван, нито заравян, така че не виждам за какво завръщане става въпрос. Иначе сегментът си беше доста ефектен, най-накрая малко радост и за HEIDENREICH, Torex и UNDERTAKER*!

Link to comment

за първи път чета рубирката и ми беше много интересна :) ще я чета редовно :) съгласен съм с написаното :)

Link to comment
за първи път чета рубирката и ми беше много интересна :) ще я чета редовно :) съгласен съм с написаното :)

[img]http://www.virginmedia.com/music/pictures/weirdestbands/pix/xome.jpg[/img]
[size=7][color="#FF0000"][font="Lucida Console"][b]HARSH NOISE <3[/b][/font][/color][/size]

Link to comment

Уау ... защо си мислите,че няма интерес към рубриката.Аз я чета всеки път и ми е интересно как обобщавате нещата,които са се случили в последната седмица 2.Съгласен съм 99% с нещата(даже към 100 отива) :D Искаме я рубриката редовно ;)

[url="http://imageshack.us"][img]http://img212.imageshack.us/img212/4910/jtp24x5on.jpg[/img][/url]

Link to comment
Уау ... защо си мислите' date='че няма интерес към рубриката.Аз я чета всеки път и ми е интересно как обобщавате нещата,които са се случили в последната седмица. Искаме я рубриката редовно ;)[/quote']

[img]http://images.free.evro.net:8888/forums/avatars/1846744711429304032960a.jpg[/img][img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/7/7d/Kane_-_Pyro.jpg/250px-Kane_-_Pyro.jpg[/img]

Link to comment

Да наистина рубриката си я бива.Чета я редовно още от vol1 и наистина съм съгласен с почти всичко.Е естествено има неща с които не съм съгласен,но те са малко.Продължавайте в същия дух

Link to comment

HEIDENREICH, djihad, този път определено имате доста повече читатели. Дано продължават да се увеличават с всеки изминал път. Ако съм разбрал правилно и басът ви е за това колко потребители ще прочетат статията, този път май HEIDENREICH ще черпи :beer2:

Сега директно на коментарите:

2.Фит Финли рита задници-макар и да участва в скуаш мачове засега го изкарват силен и брутален европейски мръсник,финишъра му прилича на този на Джо.В името на всички богове Винс малоумнико дай му мач с Беноа и/или Бърчил и Ригал ако трябва върни шибаната европейска титла за случая.

Да, Финли се справя много добре, но не ми се вярва да получи кой знае колко голям шанс за изява. Той не е от най-младите и Винс явно го е взел просто за малко разнообразяване на ростера. А връщане на европейската титла ми се вижда напълно невъзможно. Винс няма да го направи. Засега мисля, че е рано да дават мач на Финли с Ригъл или Беноа, защото Финли е още нов и непознат на публиката на WWE. Затова в техните очи ще изглежда смешно, ако той направи равностоен мач с Беноа или Ригъл, които са от толкова години във федерацията. Но след месец или два мисля, че и за подобно нещо може да дойде време.

IT'S RAINING WORMS! HALLELUJAH! IT'S RAINING WORMS!

:lol: Пичът, който го е казал, рулира максимално. Наистина не може да се каже по-добре. Но въпреки това сегмента си беше забавен, макар и доста гнусен за хората, които не понасят червеи. Аз засега нямам никакви проблеми с тях. А Boogeyman май ще си остане само с интересните сегменти, защото в мачовете е пълен бездарник (или поне WWE го изкарват такъв).

1.Трите Хикса не спечели ROYAL RUMBLE урааа!

HEIDENREICH, доста странен избор на първото място в "Доброто". В тази част не се ли включваха хубавите неща, които са се случили на шоуто, а не тези, които не са се случили.

Мистерио спечели и изненада мнозина -с това WWE пое немалък риск,дано гледаме мач Енгъл-Рей на Ресълмания 22-ще е поне****-сигурен съм

И аз бях много изненадан от факта, че Рей спечели и много се радвах за него. Но ако Рей не участва в главния мач на Мания, ще си взема назад всички добри думи, които казах за Сблъсъка и за това, че най-накрая Рей е получил това, което заслужава. Защото ще е пълна подигравка, ако го прецакат. Той е най-малкият човек, който е печелил сблъсъка и първият, който го е печелил като е влязал под номер 2. Не заслужава да се гаврят с него. А и ако Рей загуби шанса си за Мания, това означава, че споменаването на името на Еди Гереро на Кралския Сблъсък е било напълно безсмислено.

3.Гробаря се завърна-за феновете този сегмент си беше кеф,колесници,факли,ринга се чупи,Енгъл трепери-не че ще вземе титлата но ме заинтригуваха.

Да, макар и да сме виждали Гробаря да се завръща десетки пъти, този сегмент беше забавен. Обаче е доста тъпо да акцентират най-много върху човек, който ще се откаже много скоро. Аз обаче не съм убеден, че Гробаря няма да спечели титлата. Като гледам какви ги измислят сценаристите не изключвам и това да се случи. А и още не вярвам на спойлера, че на Мания Гробаря ще се бие с бездарния Марк Хенри.

1.WWE Heavyweight Championship: Edge (w/Lita) vs. John Cena

Кошмарът ми се сбъдна-след седмици високи рейтинги,освежаване на образа на Сина и по-интересна програна излезе че Edge е transitional champion а и мач Сина-Трите Хикса на Мания хич не ми се гледа,нищо че не са се били досега.Баш това не исках да става

Историята си е доста тъпа. Острието заслужаваше повече. Но мен не ме притеснява много факта, че на Мания може да гледаме Сина срещу Трите Хикса. Повече ме притеснява това, че прецакаха Сина. Той тъкмо беше започнал да се развива добре и публиката вече не го освиркваше изобщо и те пак му дадоха титлата. Не беше логично това. Засега няма лоши последици от случилото се, но ще видим как ще де развият нещата в следващите 1-2 седмици. Ако сценаристите отново измислят същите тъпи истории и мачове като при предишното царуване на Сина, публиката много скоро отново ще се обърне срещу него.

2.Opening Match, Cruiserweight Open: Kid Kash vs. Funaki vs. Jamie Noble vs. Nunzio vs. Paul London vs. Gregory Helms

Исках Кеш да запази дано това да е заради контузията и да си върне титлата Хелмс след загубата от Лаулер по-добре да се скрие някъде

Определено не съм съгласен, че това трябва да е в "Тъпото". Мача беше много добър за стандартите на позабравената cruiserweight дивизия на WWE. От повече от година и половина не им бяха давали такова поле за изява. Мача си беше прекрасен. Друг е въпросът, че не спечели този, който трябваше. Каква беше логиката да забиват една от младите звезди на RAW във второстепенното шоу - SmackDown!, в което Грегори Хелмс ще се появява веднъж месечно, а през останалото време ще го гледаме на Велосити (ако въобще някой още го гледа това забравено предаване).

3.Завръщането на Tatanka,Eugene и Golddust определено беше приятно и неочаквано.

Да, това беше добра изненада, а и Татанка се задържа доста дълго в Сблъсъка и се представи добре, въпреки годините си. Голдъст вече е доста понапълнял, но се надявам да видим някой забавни сегменти след завръщането му.

4.Entrance-a на Cena отчаяни мерки на WWE да привлече вниманието на публиката и за да застане зад него,но поне самия Entrance беше добър

Още този ентранс ме наведе на мисълта, че Сина ще си върне титлата. Стори ми се, че ще е доста безсмислено да правят такова излизане на Сина, ако той не си върне титлата. Просто надъхаха публиката за новия шампион още преди да е спечелил въпросното злато.

5.Един сравнително добър Royal Rumble мач.

Сблъсъкът наистина беше сравнително добър, но както вече казвах в една тема, елиминациите не бяха никак изпипани. При много от хората си личеше, че се елиминират сами. Примери за това са елиминирането на Психозис, на Карлито, на Голдъст и други.

2.Spirit Squad Sucks.

Oh, it's true, it's fuckin' true!!! :)

2.Jay Lethal Vs Jeff Jarrett добър мач във който Jay показа,че във много добра форма жалко,че мача беше със цел джобване.

Lethal се справи доста добре със задачата си. Накрая много ми хареса selling-а му при Stroke-а на Джарет. Направи хватката да изглежда наистина силна.

Jackie дава доказателства на Gail Kim срещу Jeff Jarrett интерсна история се получи нямам търпение да за какво става въпрос.

И на мен ми е много интересна тази история. Дано още на следващия iMPACT! разберем какъв е бил записът, който Джаки даде на Гейл, защото вече нямам търпение. Май ТНА са измислили нещо много интересно, от което може да излезе добра история с Джарет.

1.Maча между Abyss и Rhino не беше нищо особено един посредствен мач който беше спасен накрая след Gore през така наречената "стена".

Мача наистина не беше нищо особено, но то си личеше, че се акцентира само върху края му. На мен ми хареса счупването на "стената". Не знаех, че мястото, където интервюират кечистите е толкова близо до сцената.

Posted Image

Link to comment

Това,че преди не ви отговаряха на темите не значи,че няма интерес към тях.Гледайте по-добре колко посещения имат,отколкото отговора.

Пак ми беше интересно да прочета и съм съгласен с всичко написано.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...