Jump to content

Titanes en el Ring се завръща


nWoHulkster

Recommended Posts

Titanes en el Ring (1962-1988) от Аржентина е може би най-успешната кеч федерация/кеч тв шоу в историята на Латинска Америка и "майката" на cartoon стила в кеча. Шоуто е истински mainstream хит едно време. Неща като пъстри образи насочени към детска аудитория, ентранс музики, широка гамa артикули с кечистите, мачове със знаменитости и др. подобни неща са въведени в кеча именно от въпросната федерация още през 60-те. Федерацията после е имитирана в редица страни в Южна Америка и дори и мексиканците AAA черпят идеи от там през 90-те. Главната звезда, главният booker и собственикът на федерация е Martin Karadagian.

 

Част от титаните през 80-те:

sCipbEU.jpg

 

През 1997 и 2001 в Аржентина и през 2016 в Парагвай дъщeрята на Karadagian, Paulina, направи опити да върне федерацията, но първите два се задържаха само за един сезон, а при третия даже не се стигна до дебютно шоу. Сега Paulina отново рестартира Titanes en el Ring с безплатно шоу на открито утре в Буенос Айрес. 4th time's the charm? :)

Un7lPWt.jpg

 

Главните две звезди на федерацията са нови версии на легендарните аржентински образи Caballero Rojo и La Momia. За първи път във федерацията ще има и женски мачове. Част от roster-a на новата федерация:

I5Cftav.jpg

Caballejo Rojo, La Momia, Bruce Rose, Kodran

Wall Jackson, Vlad Ivannof, Yuri Maffia, Emmanuel d'Stella

Duran Durante, Enigma 17, Lupe Monterrey, Ameriko

Micky Santos, Tanya, Roxxy Rox, Hella

 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...