Jump to content

Бокс/Кикбокс: Флойд Мейуедър Джуниър ще се бие с Теншин Насукава на 31 декември за RIZIN


neshev

Recommended Posts

Считаният за един от най-добрите боксьори в историята, Флойд Мейуедър Джуниър (50-0 в бокса) ще се изправи срещу непобедения кикбоксов талант, Кеншин Насукава (27 в кикбокса). 

 

Битката ще се осъществи на RIZIN 14, в Saitama Super Arena, на 31 декември. Все още няма потвърждение в какви правила ще се изправят двамата, но вероятно става въпрос за боксова битка.

 

 

Link to comment

Това е супер странна новина. Не съм проучвал кой знае колко, но не знам защо първата ми реакция, когато разбрах - Rizin-Мейуедър, беше - "нагласен мач". Rizin, ако не се бъркам, са нещо като наследници на Pride, за които има една камара истории за нагласени мачове. Може би все пак ще измислят някакви странни правила, за да направят по-голямо шоу или да направят Мейуедър да изглежда адекватен в нещо друго извън бокса, но като цяло нямам кой знае какъв интерес.

Link to comment

Floyd, ако иска, може да хванe който и да е боксьор и да направи 30 милиона продажби в Америка. Любопитно ми е от къде японците са извадили такива пари, че да платят хонорара му.

Едната опция всичко да е publicity stunt и Floyd да се оттегли непосредствено преди битката. Другата е да направят някакъв спаринг, 2-3 рунда и обратно вкъщи. 

Link to comment

Тая проститутка няма ли малко уважение към себе си и да спре с циркаджийските си мачове. Дано да направи още няколко такива и някой да му пръсне тиквата

Link to comment

Бе и аз не разбирам каква му е файдата на Флойд от тоя мач в Япония с някакъв тотално неизвестен. Реално никой няма да откаже мач на Мейуедър. Можеше спокойно да даде реванш на Пакиао, Канело и въобще там на който си реши и щеше да изкара пак някакви луди пари.

 

 

 

Link to comment

Очакваното се случи и Floyd (или по-скоро публицистът му) обяви, че битка няма да има и е бил подведен от RIZIN:
 

 

Link to comment
  • 3 weeks later...

Правилата за битката (3x3 рунда боксова битка, без съдии и без да се вписва официално):

 

DtxynNlUUAAJ1dw?format=jpg&name=360x360

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...