Jump to content

Fuck/Marry/Kill

Pillar

Recommended Posts

Тази игра трябва да бъде позната на повечето хора.Една от най-известните е.В нея аз ще давам всеки ден по три женски от света на кеча (пък понякога може и да не са от кеча) и вие ще трябва да избирате между опциите - Fuck/Marry/Kill.След време може да се разнообрази играта, но има време докато се изчерпим. :D Давам старт на играта!

Ето я и първата тройка: Nikki Bella, Sasha Banks, Stephanie McMahon

Ще се оженя за Стефка - може да е дърта чанта, но е запазена и съм сигурен че може да счупи всеки хуй с лекота

Ще шибам Никито -  най-вече ще има за нея специално tits fuck

Ще убия Сашка - просто защото не остава друг вариант за нея

Edited by Pillar
  • Upvote 2

Ш се оженя за Стефка, нека да я боли главата, пак ще я праскам от време на време. Ще си шибам Никиту, а Сашка в босилека

Edited by prenti
  • Upvote 1
  • Haha 2
Metzgermeister

Аз бих изчукал Никито, бих се оженил за Сашето, хем винаги ми се е струвала душица и бих утрепал Стефка (чаветата ѝ ще останат полусираци, ама такива са правилата в случая), щото ми е твърде дърта, а и от шамарите ѝ сигурно ще ме боли :lol:

Ще се оженя за Стефка заради кинтити, ще се прежаля да чаластря почти чернилката и ще видя сметката на най-противното същество в WWE - близначката Бела. 

Fuck - Sasha Banks - има нещо в тая, което много ме кефи на първично ниво :D

Marry - Stephanie McMahon - с дедо Винс ще си паснем перфектно

Kill - Nikki Bella - никога не ме е кефела и без тва

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Преминаваме към следващата тройка:

Brie Bella, Charlotte Flair, Naomi

Fuck - Ще еба Наомито с тоя голям черен задник

Marry - Ще се оженя за Бри

Kill - Ще убия Шарлътчето

Metzgermeister

Без да се замисля, убивам Шарлът, преди да е снесла яйца. Другите две малко трудно ще ги реша, но май ще се оженя за Бри, а Наоми само ще я изчукам, защото ако се оженим, има опасност да я загубя в някоя тъмна уличка :D

Женя се за Наомито, готина изглежда. Чукам си Бри, лопатата за травестита

• Upvote 2

Репутацията ми на расиЗД ще понесе нов тежък удар, ама такива предложения ми давате, дейба:

Fuck - Naomi - няма как да е за женене, ама не е и за трепане

Marry - Brie Bella - поне така ще имам постоянен достъп до близначката й, може да кажа, че съм се объркал и съм ебал нея по погрешка, не съм ги различил

Kill - Charlotte - макар че реално е по-вероятно тя да ме Утрепа :D

• Haha 2
  • Wank 1

Интересни доводи извадихте :D Нека продължим напред:

Maryse, Natalya, Bayley

Fuck - Ще боцна Наталия, защото има плът така да се каже

Marry - Ще се оженя за Мариската и тогава редовно само секс :D

Kill - Ще убия Бейлито, защото не ме радва външно

Това вече е друга бира.

Fuck - Maryse - обяснение не е нужно

Marry - Bayley - първо щях да напиша Natalya, ама после се усетих и се спрях

Kill - Natalya

Fuck - Bayley - не бих се оженил за тая hugger-ка в никакъв случай, то няма да се трае постоянно да те прегръща, но в сравнение с Natalya е афродита и е с малко барабанче.

Marry - Maryse - no need to explain. Хем си я боцкаш законово тая мръсница, а откакто роди съм убеден, че се научила и да готви.

Kill - Natalya - между очите...един път...и да се свършва.

Metzgermeister

Изчуквам Наталия, понеже е сочна мадама, женя се за Марис, понеже е най-хубавата от трите и трепя Бейлито, защото въпреки хубавото си дупянци и въпреки че обожавам да ме гушкат, просто не мога да пренебрегна колко грозновата е в лице.

Ба, трудничко. Може би и аз ще се оженя за Марис, изчукам Наталия, а шимейлито ще го зачеркна.

Дойде момента в който ще ви представя най-тегавата и най-трудна може би и най-тролска тройка.Съжалявам че ще го причиня на  вас, ама  трябва да се видят реакциите в тази дадена тройка  жени. :D:D

Nia Jax, Tamina, Vickie Guerrero

• Wank 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...