Pillar Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 (edited) Тази игра трябва да бъде позната на повечето хора.Една от най-известните е.В нея аз ще давам всеки ден по три женски от света на кеча (пък понякога може и да не са от кеча) и вие ще трябва да избирате между опциите - Fuck/Marry/Kill.След време може да се разнообрази играта, но има време докато се изчерпим. Давам старт на играта! Ето я и първата тройка: Nikki Bella, Sasha Banks, Stephanie McMahon Ще се оженя за Стефка - може да е дърта чанта, но е запазена и съм сигурен че може да счупи всеки хуй с лекота Ще шибам Никито - най-вече ще има за нея специално tits fuck Ще убия Сашка - просто защото не остава друг вариант за нея Edited October 31, 2018 by Pillar prenti and Rock 2 Link to comment
prenti Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 (edited) Ш се оженя за Стефка, нека да я боли главата, пак ще я праскам от време на време. Ще си шибам Никиту, а Сашка в босилека Edited October 30, 2018 by prenti Metzgermeister, TheCrow and Pillar 1 2 Link to comment
Metzgermeister Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Аз бих изчукал Никито, бих се оженил за Сашето, хем винаги ми се е струвала душица и бих утрепал Стефка (чаветата ѝ ще останат полусираци, ама такива са правилата в случая), щото ми е твърде дърта, а и от шамарите ѝ сигурно ще ме боли Pillar, Rock, Laoch and 1 other 2 2 Link to comment
TheCrow Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Аз бих таковал до дъно Стефка, такава мадама ммм. BulletClub and Pillar 1 1 Link to comment
ShwN Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Ще се оженя за Стефка заради кинтити, ще се прежаля да чаластря почти чернилката и ще видя сметката на най-противното същество в WWE - близначката Бела. Pillar, Laoch, TheCrow and 1 other 2 1 1 Link to comment
damtiham Posted October 30, 2018 Share Posted October 30, 2018 Fuck - Nikki Bella; Marry - Sasha Banks; Kill - Stephanie McMahon. Pillar and TheCrow 2 Link to comment
koleda321 Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Fuck - Sasha Banks - има нещо в тая, което много ме кефи на първично ниво Marry - Stephanie McMahon - с дедо Винс ще си паснем перфектно Kill - Nikki Bella - никога не ме е кефела и без тва Rock, Laoch, Pillar and 1 other 4 Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
trubang Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Fuck - Nikki Bella; Marry - Sasha Banks; Kill - Stephanie McMahon. Pillar 1 Link to comment
crazype6o1 Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Fuck - Nikki Bella Marry - Stephanie McMahon Kill - Sasha Banks Pillar 1 Link to comment
Pillar Posted October 31, 2018 Author Share Posted October 31, 2018 Преминаваме към следващата тройка: Brie Bella, Charlotte Flair, Naomi Fuck - Ще еба Наомито с тоя голям черен задник Marry - Ще се оженя за Бри Kill - Ще убия Шарлътчето Link to comment
crazype6o1 Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Fuck - Charlotte Marry - Brie Kill - Naomi Pillar 1 Link to comment
Metzgermeister Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Без да се замисля, убивам Шарлът, преди да е снесла яйца. Другите две малко трудно ще ги реша, но май ще се оженя за Бри, а Наоми само ще я изчукам, защото ако се оженим, има опасност да я загубя в някоя тъмна уличка Pillar and prenti 1 1 Link to comment
ShwN Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Е тука ги трепя и трите, по-добре да карам на ръчни. Metzgermeister, goldberga, MJ23 and 2 others 1 3 1 Link to comment
prenti Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Женя се за Наомито, готина изглежда. Чукам си Бри, лопатата за травестита Metzgermeister and Pillar 2 Link to comment
koleda321 Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Репутацията ми на расиЗД ще понесе нов тежък удар, ама такива предложения ми давате, дейба: Fuck - Naomi - няма как да е за женене, ама не е и за трепане Marry - Brie Bella - поне така ще имам постоянен достъп до близначката й, може да кажа, че съм се объркал и съм ебал нея по погрешка, не съм ги различил Kill - Charlotte - макар че реално е по-вероятно тя да ме Утрепа prenti, Metzgermeister and Pillar 2 1 Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
damtiham Posted October 31, 2018 Share Posted October 31, 2018 Fuck - Naomi; Marry - Brie Bella; Kill - Charlotte. Pillar 1 Link to comment
Pillar Posted November 1, 2018 Author Share Posted November 1, 2018 Интересни доводи извадихте Нека продължим напред: Maryse, Natalya, Bayley Fuck - Ще боцна Наталия, защото има плът така да се каже Marry - Ще се оженя за Мариската и тогава редовно само секс Kill - Ще убия Бейлито, защото не ме радва външно Link to comment
koleda321 Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Това вече е друга бира. Fuck - Maryse - обяснение не е нужно Marry - Bayley - първо щях да напиша Natalya, ама после се усетих и се спрях Kill - Natalya Pillar 1 Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1) 🏆🏆🏆 Link to comment
crazype6o1 Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Fuck - Bayley - не бих се оженил за тая hugger-ка в никакъв случай, то няма да се трае постоянно да те прегръща, но в сравнение с Natalya е афродита и е с малко барабанче. Marry - Maryse - no need to explain. Хем си я боцкаш законово тая мръсница, а откакто роди съм убеден, че се научила и да готви. Kill - Natalya - между очите...един път...и да се свършва. Pillar 1 Link to comment
Metzgermeister Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Изчуквам Наталия, понеже е сочна мадама, женя се за Марис, понеже е най-хубавата от трите и трепя Бейлито, защото въпреки хубавото си дупянци и въпреки че обожавам да ме гушкат, просто не мога да пренебрегна колко грозновата е в лице. Pillar 1 Link to comment
damtiham Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Fuck - Maryse; Marry - Bayley; Kill - Natalya. Pillar 1 Link to comment
prenti Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Ба, трудничко. Може би и аз ще се оженя за Марис, изчукам Наталия, а шимейлито ще го зачеркна. Pillar 1 Link to comment
goldberga Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 Fuck - Maryse - Ше я пръсна Marry - Natalya - Интереси братче Kill - Bayley - Нема файда от тая Link to comment
Pillar Posted November 1, 2018 Author Share Posted November 1, 2018 Дойде момента в който ще ви представя най-тегавата и най-трудна може би и най-тролска тройка.Съжалявам че ще го причиня на вас, ама трябва да се видят реакциите в тази дадена тройка жени. Nia Jax, Tamina, Vickie Guerrero itzo1994 and prenti 2 Link to comment
itzo1994 Posted November 1, 2018 Share Posted November 1, 2018 F Nia M Tamina K Vickie Pillar 1 Link to comment
Recommended Posts