Jump to content

Khabib срещу GSP?


neshev

Recommended Posts

Според MMA Team Dagestan, twitter акаунт, който има връзки с лагера на Хабиб, в момента се обсъжда битка между Хабиб и GSP:
 


Както казва самия Хабиб: "This is #1 Bullshit". 

Link to comment

С тея суперфайтове осраха цялия спорт. 🙄 Следващият за титлата трябва да е Тони Фъргюсън. Вместо от UFC да инвестират в хайп покрай него, те ще направят поредния нелогичен мач.

 

GSP си каза, че вече не му дреме нито за титли, нито за нищо, иска само да прави мачове за пари от дъжд на вятър. Всеки мач може да му е бил последният и това е. И пак ще се блокира цялата категория. 

 

Новите собственици се държат сякаш ще я продават тая компания и гледат да хванат последно десет, а не като ли че сега я купиха и трябва да я развиват.

 

Успех със звезди като GSP, Джоунс, Леснар, Нгану и Конър. До две-три години ще останат без един читав draw. Ще видиме кой ще "трейдват" тогава.   

 

Link to comment

Изглежда от щаба на Хабиб натискат за подобна битка. Хвърлят се някакви цифри от рода на битки за 50 милиона, което е абсурдно. Хабиб не е голяма звезда, без Конър няма да има особен интерес към него. Надявам се UFC да пресекат подобни мераци, но си спомням фиаското с GSP и Bisping.

 

Говорейки за Хабиб, наскоро е казал, че няма да се яви на изслушването във Вегас и не му пука какво наказание ще получи, ако ще да му вземат всичките пари и да му забранят да се бие за 10 години. Предполагам само си говори, но ще е интересно как ще се развият нещата.

Link to comment

То, ако ги питаш бойците, ще се бият с Брад Пит и Леонардо ДиКаприо. Ясно е, че всеки се мъчи да изкяри възможно най-много кинти по най-лесния начин и да бяга.  Затова си има организация и UFC едно време си държеше на престижа на титлите. Сега не ги бръсне за слива изобщо - на рандом принцип.

 

Фен съм му на Кхабиб, но досега рева, че Конър е спечелил титлата и си е тръгнал, а сега прави същото. На ред е Тони Фъргюсън и ако не иска да се бие повече в тази категория, да дропне титлата и да ходи в горната. А не пак суперфайтове и временни титли.   

 

 

 

Link to comment
  • 2 weeks later...

В момента всички така са се ояли където са на върха в леката категория че само се ослушват откъде ще зашуми повече на пари. Изобщо не ги вълнуват титли, ред и т.н. Парата в случая е най-важна... Конър им размъти главите :D

Link to comment

Бащата на Хабиб твърди, че са отворени към реванш с Конър в бокса:

 

Quote

“As for the fight against Conor under boxing rules, this is a fight we are interested in,” Abdulmanap said. “Khabib showed that he is able to beat the best strikers of mixed martial arts. He said this before, but few believed it. However, after strong victories over Michael Johnson, Edson Barboza, and Conor, people begin to believe.

 

“Nurmagomedov is able to do it in the boxing ring. Khabib has all the skills to win by the rules of boxing. One of the key skills can be called endurance. I remember his five round fight with Iaquinta, in which Khabib showed his willingness to fight in absolutely any area, using everything from a light left jab to control on the ground. I want to note that the fight with Iaquinta was of great importance for us, there was a title belt at stake and it was important to keep the bout calm, and take the win. Which we did.”

 

Идва като огромно разочарование за всички, които се надяваха Хабиб да върне баланса в дивизията. Към момента се говори предимно за боксови битки, а се мълчи за евентуална такава срещу Тони Фъргюсън.

Link to comment

Според мен ще е добро решение да въведат някакво правило, което забранява минаването в по-горна/долна категория преди да има 2-3 защити. Това е единствения начин да секнат мерака на всички, но подозирам, че от UFC също не сигурни дали искат да предприемат мерки, защото малко или много този тип битки продават.

Link to comment
  • 2 months later...

GSP сподели, че е искал да направи битката с Khabib, но UFC не са били фенове на идеята. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...