Jump to content

Бокс: HBO напускат боксовия бизнес

neshev

Recommended Posts

"След 45 години, повече от 1 000 битки и някои от най-примамливите и контроверсиални мачове на всички времена, HBO хвърлят кърпата за професионалния бокс."

Така започва статията на NYTimes, в която бе обявено, че HBO напускат боксовия бизнес.

Във вторник, на беседка, вкючваща Джим Лампли, Макс Келърмън, Харолд Ледърмън, Андре Уорд и Рой Джоунс Джуниър, вице-президентът на HBO Sports, Питър Нелсън е обявил, че HBO се оттеглят от боксовия бизнес и няма да излъчват боксови битки през 2019. От изброените, само Джим Лампли ще остане в телевизията.

Причината е, че според анализите на телевизията, боксът не води до допълнителни абонати.

Единственото хубаво нещо от това е че мъжката подметка Макс Келърман остава без работа. Падна в пропастта. :):):)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

2 minutes ago, baikiro said:

Единственото хубаво нещо от това е че мъжката подметка Макс Келърман остава без работа. Падна в пропастта. :):):)

Той си бачка в ESPN, боли го хуя за HBO. :beer:

Иначе е много кофти новина това. HBO бяха абсолютна класа и изпипваха нещата. Особено 24/7 поредицата направи революция и досега никой не е могъл да се доближи до нивото, което наложиха. 

9 hours ago, baikiro said:

Вие не сте ли от един политически лагер? :D

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

4 minutes ago, koleda321 said:

Вие не сте ли от един политически лагер? :D

Не му знам политическите виждания. Знам му футболните виждания, тоя клоун е Мелцера на NFL. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Запознай се. Политически той е байкиро на НФЛ. :D  

Не знам дали разбира от бокс, признавам си, не съм го гледал. Но за баскет и футбол верно е повече от скандален, по-добре да слушаш жени да говорят за спорт. :D 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Kellerman беше компетентен и интересен, когато имаше радио шоу по ESPN LA с Marcellus Wiley.

Като смени Skip Bayless във First Take, нещата тръгнаха надолу, но няма как. Това шоу е за hot takes и кавги, та играе gimmick там.

• 2 months later...
6 minutes ago, baikiro said:

Чакаме сбогуването на Клифчо. :)

Нещо му е прегракнало гласчето. Паднало е от хълма ми се струва? :( 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...