Jump to content

Кормие срещу Люис ще е ME на UFC 230, Поайе аут от битката с Диаз


neshev

Recommended Posts

Поредната комична ситуация.

 

Не е тайна, че UFC 230, в Ню Йорк, все още няма ME. Очакваше се, че завръщащият се Джон Джоунс ще запълни дупката, но това не е на лице. Друг кандидат, Тайрън Уудли е контузен и отпадна като опция. Според Хелуани, UFC спешно търсят ME и на пръв поглед невинно подхвърли идеята за нова титла е 165 паунда:

 

 

След няколко часа Нейт Диаз заяви, че води нова дивизия в UFC и битката му срещу Поайе ще оглави голямото PPV:

 

j1yqhyypyho11.jpg

 

Поайе също потвърди новината:

 

 

Мераците на двамата бързо бяха попарени от шефа им, Дейна Уайт:

 

 

Трудно е да се каже какво се случва. Диаз и Поайе тролят, с цел да притиснат Дейна и UFC? Или пък Дейна отрича, защото нещата не са финализирани? Странна ситуация.

 

Link to comment

Може би Дейна като всеки високо корпоративен човек, просто иска да си го обяви официално на някоя голяма медийна изява. Или пък да пусне някое промо на UFC 229. 

И се е издразнил, че тия двамата веднага съобщават на всички в Туитър, без да са минали през него. Иначе ще е добро решение да се направи тази дивизия определено. Има хора като Dos Antjos, на които им е труден къта до 155, но видимо отстъпват по размер на хора, които са си твърдо за 170 дивизията (Woodley, Wonderboy). 

А и със сигурност ще се надяват Конър и Нейт да си спечелят битките и да направят трилогия за новия колан. Ем Конър има шанс да добави още една титла (alll the belts!!)

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Ако направят 165, ще трябва да изместят 170 до 175. Това само ще разводни дивизиите. Не мисля, че има толкова дълбочина, че да се прави нова.

 

На мен ми харесват такива, каквито са. Само бих разкарал 125. Така и не пробуди интерес в масовия фен.

Link to comment

Ново развитие от Хелуани. Според него, сега се дискутира Густафсон срещу Йоел Ромеро, като се обсъжда битката да е за междинна или за истинската титла. DAFUQ.

 

 

 

Link to comment

Най-новото развитие покрай драмата UFC 230, Джон Джоунс и Густафсон.

DoGp8QuXkAMHdpQ.jpg

 

С две думи, последните планове са Джоунс да се изправи срещу Густафсон на UFC 232 на 29 декември. За кой пояс, все още не е ясно. 

Link to comment

Аз все още е мога да повярвам, че месец преди предполагаемото (заедно с шоуто през Юли) им най-голямо шоу за годината, все още нямат официален МЕ.

 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Най-голямото им събитие е Конър - Хабиб, няма значение от мятото, карда и каквото и да е друго. Това е най-очаквания мач за тая година, всичко друго е бонус. 

Като изключим това - Диаз - Пойрие е доста класен мач и предполагам ще отличи претендента за титлата, което си е доста голямо събитие. Рокхолд - Уейдман също е стабилен мач, все пак двама бивши шампиони се изправят един срещу друг. Не знам дали ще имат друг МЕ, няма да се изненадам ако го оставят и така. Пък и Джакаре е в карда. 

 

Link to comment

Поредният обрат на съдбата. 

Според най-новата информация, ME на това шоу ще е Valentina Shevchenko (15-3) срещу Sijara Eubanks (3-2) за женската flyweight титла. 

Link to comment

С оглед събитията и писанията в Twitter, най-логичното обяснение е, че UFC са предложили на Poirier и Nate Diaz да оглавят шоуто, в пет-рундова битка, без заложени титли. Poirier е приел, но Diaz е искал още пари, което е принудило UFC да направят този смехотворен ME.

Link to comment

Мисля че е нормално да иска повече пари за 5 рундов мач. Въпросът е че напушения сигурно се е олял с някаква абсурдна сума...

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Последните слухове са, че UFC искат да направят Derrick Lewis срещу DC за HW титлата. От една страна се радвам, че се отдалечават от Brock vs. DC, битка, която никой не иска да гледа, но с 1 месец build, не виждам как ще могат да направят нещо с тия двамата. Пак е много по-добре от от Shevchenko vs. анонимничката. 

Link to comment

DC не каза ли в шоуто на Helwani, че има контузена ръка и не може да се бие преди Януари?

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Каза, да. И Lewis уж е със счупен пръст, но явно UFC са отчаяни, след като публиката колективно се изсра върху идеята за анонимните женки.

 

Stipe също е готов да се хвърли във филма:

 

 

Link to comment

Вече е официално:

 

 

За съжаление, Poirier е контузен и Diaz явно няма да се бие на това шоу.

 

Link to comment

Явно срещу правилният опонент парите имат лечебна сила. Харесвам DC, ама той преди седмица се кълнеше, че би се бил с Jones , но не може заради контузия на ръката...

 

Както и да е, колкотo и да ми е любимец Lewis, не му давам много шансове тук,  силата са му нокаутите, а DC знаем че им здрава брада и ще е трудно да го нокаутират с punches. Да не говорим, че превъзхожда Lewis втв всяко друго отношение.

 

Жалко за Nate-Dustin, но има много добри бойци в тази дивизия които могат да встъпят и пак да стане добър бой. Мисля, че Kevin Lee си търси мач...

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Като за един месец подготовка, съмнявам се да видим добра битка. Все пак, дано Lewis бие, защото е много по-интересен от DC.

 

Очаквано, Stipe е доста недоволен:

 

 

Върнаха Shevchenko срещу Joanna за шоуто в Торонто. Позорни няколко седмици за matchmakinga на UFC.

 

Link to comment

Дейвид Бранч пак губи голямо име като опонент заради контузен боец в друг мач... 

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...