Jump to content

Джон Джоунс срещу Александър Густафсон (всичко преди битката)

neshev

Recommended Posts

Скандалния Джоунс (22-1-1) получи 15 месечно наказание допинг наказание, заради забраненото вещество туринабол, считано от 28 юли 2017, което официално изтича на 28 октомври 2018. Това значи, че Джоунс е свободен да се бие на шоуто в MSG на 3 ноември, 2018, каквито са слуховете от месец насам. Според официалните документи, Джоунс е получил намалено наказание, защото е издал други бойци/треньори, за които Джоунс има информация, че взимат допинг.

Към този момент, Дейна Уайт отрича слуховете, че Джоунс ще е в ME на това шоу. Дългогодишният съперник на Джоунс, Даниел Кормие сподели, че няма намерение да се бие с Джоунс и гледа към битката с Брок Леснар, която ще се проведе в началото на 2019. 

Е то остава Кормие да иска да се бие пак с Джоунс. Джони два пъти му троши каската, ясмо показвайки кой е по-добрия боец от двамата, а шампиончето Даниел и до ден днешен се оправдава с положителните допинг тестове на Боунс, което е супер смешно.

Честно казано не знам с кого може да се бие към момента Джоунс на UFC 230. Единствената голяма битка, която може да направи в LHW дивизията е с Густафсон, но той няма да е здрав за 230. Може и да му спретнат загряващ двубой с някой от ранга на Волкан Йоздемир. С когото и да се бие, да видим Джон Джоунс отново в октагона би било супер, макар и честно казано наказанието му за второ нарушение да е меко казано комично.

The Olimpic Hero
1 hour ago, MainEventer said:

Е то остава Кормие да иска да се бие пак с Джоунс. Джони два пъти му троши каската, ясмо показвайки кой е по-добрия боец от двамата, а шампиончето Даниел и до ден днешен се оправдава с положителните допинг тестове на Боунс, което е супер смешно.

Защо да е супер смешно. Да кажем, че двама бойци са сравнително равностойни. Единият излиза нормално, а другият назобен до козирката. Много ясно, че назобеният ще има предимствено и е по-вероятно да спечели мача. Точно поради тази причина аз по никакъв начин не признавам загубите на Cormier от Jones. Daniel Cormier спечели мачовете, защото противникът му наруши правилата.

^ Или защото Кормие е кеч фен. И щом някъде по света нещо е свързано с кеча, автоматично ти му ставаш фен. Даниел Кормие винаги ще бъде кучката на Джон Джоунс. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Това, че не се е провалял на допинг тест, не значи, че не зоби и той. Коментарът на Cormier по случая е красноречив:

"Im not going to fail a test, im not going to make any mistakes..." "Ive been tested 70 times and Ive never made a mistake. Its not that hard."

Забележи, че говори за проваляне на тестове и правене на грешки. На мен това ми звучи като нещата, които Armstrong говореше на времето.

Иначе най-интересното в случая е, че Джонката се отърва, защото е изпял съотборниците си. Ще е много интересно дали това ще доведе до някакви бъдещи наказания.

The Olimpic Hero
16 minutes ago, baikiro said:

^ Или защото Кормие е кеч фен. И щом някъде по света нещо е свързано с кеча, автоматично ти му ставаш фен. Даниел Кормие винаги ще бъде кучката на Джон Джоунс. 

Правилата са си правила. Щом са го наказали след тези мачове, значи има защо. Все едно Juventus да си броят все още онези купени титли, заради които бяха изхвърлени от Серия А, където бяха уговорили някаква брутална бройка мачове, ако не ме лъже паметта над 25. Всъщност привържениците им най-вероятно си ги броят, което е супер жалко. Същото и с пропадналния наркоман Jon Jones, който вечно ще го връщат, за да направи поредната си издънка. Никога Daniel Cormier не може да бъде кучка на тази отрепка. DC ще остане в историята като един от най-великите бойци, стъпвали някога в Октагона, докато Jones като най-големия провал.

8 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Правилата са си правила. Щом са го наказали след тези мачове, значи има защо. Все едно Juventus да си броят все още онези купени титли, заради които бяха изхвърлени от Серия А, където бяха уговорили някаква брутална бройка мачове, ако не ме лъже паметта над 25. Всъщност привържениците им най-вероятно си ги броят, което е супер жалко. Същото и с пропадналния наркоман Jon Jones, който вечно ще го връщат, за да направи поредната си издънка. Никога Daniel Cormier не може да бъде кучка на тази отрепка. DC ще остане в историята като един от най-великите бойци, стъпвали някога в Октагона, докато Jones като най-големия провал.

Никой нищо не брои. Вторият бой се води no contest, първият си е победа на Джоунс. Ти се правиш на интересен като казваш, че ги броиш като победи за Кормие. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Няма да се изненадам, ако DC бъде изместен от Jon Jones и загуби правото да се бие с Lesnar. Lesnar vs. Jones е битката, за която хората говореха. UFC избързаха много, че я обявиха и отнесоха доста негативи. Има много логика, DC да се изправи в реванш срещу Miocic, а Jones и Lesnar да определят следващия претендент за HW титлата. 

Иначе DC няма как да е доволен от завръщането на Jones. Тъкмо постигна най-голямата победа в кариерата си, която му вдигна сериозно акциите, а единственият човек, който го е бил в MMA, се завърна и привлече цялото внимание върху себе си. 

Това, че хората харесват Jon Jones и освиркват DC е живото доказателство, че идиотията нито сме я измислили ние, нито е само тука. От едната страна имаш един човек, на който природата е дала всичко, а той сам си проваля живота, като прави глупост след глупост. Има hit-and-run инцидент, като освен това кара пиян. Държи се супер арогантно и прочее и прочее. От другата страна имаш Кормие - който никога не се е дънил с допинг. Никога не се е държал грозно по интервюта и пресконференции. Борил се е за страната си и е носил медали. Участвал е на олимпиадата.  Пример за подражание е със семейството си и живота си ... и в крайна сметка бай Джон от Dolno Uino, Texas решава, че ще го псува по пресконференции и ще го освирква. WTF?!

И да, и аз си мисля, че нищо чудно DC да остане с пръст в уста и JJ да му вземе мача с Леснар за многото пари. Ще е гавра с Кормие. Имаше време, когато Дайна нямаше да допусне подобно нещо да се случи, но днес вече видимо не се интересуват от такива неща и гледат единствено кой ще е в момента най-доходния мач. 

Ако питаш мен, бих искал да видя трети мач между Джоунс и Кормие, Леснар ми е все тая с кой ще се бие (ако изобщо се бие). Кормие, разбира се не иска, защото и сам знае, че Джон Джоунс ще го бие за трети път, а и най-доходоносно му е да се бие с Леснар. Плюс това Леснар няма много шансове срещу Даниел, класите са различни просто. 

Джон Джоунс е най-великият ММА боец, който историята познава. Като фен ще се радвам да го видя отново в клетката. Но това не променя факта, че си издъни живота брутално и не бива да служи за пример за никой. Можеше да бъде емблема, можеше да бъде на нивото на Конър, можеше да бъде Али на ММА-я. А сега хората ще го помнят като тъпа маймуна наркоман и нищо повече. 

Jones в момента е най-добрия боец в mma и от доста години е така! Просто като си боклук в живота и си тъп негър се проваляш както Jones. DC не мисля, че мисли, че не може по никъв начин да бие Jones, защото му личи, че мисли, че може да го победи. Просто тази книга вече я затвори и иска да постигне нещо ново. И по-добре, защото Jones и назобен и И БЕЗ ЗОБ пак пак ще бие DC. Той е един от най-големите бойци въобще в историята. И да спокойно може да го сложим до Али, Хари, Мейуедър. 

• 3 weeks later...

Джон Джоунс се завръща срещу Александър Густафсон, в реванш от епичната им битка на UFC 165 през 2013. UFC 232, 29 декември. WAR GUS!

Няма как човек да е фен на бойните спортове и да не му се гледа този мач. Първият беше мазало, да видим този път какво ще се случи. Самият факт че и на двамата това ще им е първият мач след година и половина отсъствие (Gus даже се би по-отдавна от Jones), говори колко е зле положението в дивизията и няма някой който да се е доказал в това време като стабилен претендент. Единственият такъв беше Oezdemir за кратко.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...