Jump to content

UFC: Дерик Люис срещу Александър Волков на UFC 229


neshev

Recommended Posts

Дерик Люис (20-5-1) потвърди, че ще се изправи срещу Александър Волков (30-6) в Co-ME на UFC 229 на 6 октомври 2018.

 

Люис за последно победи Франсис Нгану в една от най-скучните битки за годината. Волков записа четири поредни победи в UFC, като за последно нокаутира Фабрисио Вердум. 

 

ME ще е дългоочакваната битка между Макгрегър и Нурмагомедов и ще включва още Петис срещу Формига, ОСП срещу Рейес и Уотърсън срещу Хериг.

Link to comment

Слаб co-ME, но шоуто ще се продаде само заради Conor vs. Nurmagomedov. Повече усилия ще се хвърлят към UFC 230.

 

Lewis е крайно непостоянен. Очаквам Volkov да се справи с него и да се нареди на опашката за title shot при тежките.

Link to comment

Очаквано. Няма смисъл да хабят добри битки за кард, който така или иначе ще продаде над милион PPV-та, но това все пак е достатъчно интригуващ мач. Е, поне ако Люис реши да се бие този път.

Link to comment

Люис никога не съм го харесвал като боец и винаги съм твърдял, че е страшно надценен. Типичен тежкар, залагащ изцяло на сила на удара и нищо друго. Още преди години, когато го гледах за първи път, ми направи впечатление колко дупки зеят в играта му и че грам не им обръща внимание. Не случайно и Марк Хънт на предпенсионна възраст го ошамари. В интерес на истината и Тибура все го беше бил, но просто един зверски тупаник обърна боя. Срещу Нгану не беше просто най-скучният мач за годината, ами си отива като претендент за най-скучен мач в UFC ever. Не знам защо го промотират толкова, че в един момент го бяха взели едва ли не за следващия шампион, Черния звяр, а-у ...

 

Волков е друга бира - има техника, има атлетизъм, подобрява си играта непрекъснато. Стискам палци за него, много по-интересен претендент ще бъде.

 

Ако мачът изобщо се състои де, защото Люис с тоя гръб си е риск.

 

-------

За мен истинският претендент беше редно да се роди от сблъсък между Волков и  Curtis Blaydes. Къртис направи добра серия, а и показа израстване. За мен това би било много по-интересен мач. 

 

Quote

Уотърсон срещу Гериг.

 

Тия даже не ги знам :D

 

Link to comment
On 8/15/2018 at 9:20 PM, gboy said:

 

За мен истинският претендент беше редно да се роди от сблъсък между Волков и  Curtis Blaydes. Къртис направи добра серия, а и показа израстване. За мен това би било много по-интересен мач. 


Сега планират Curtis Blaydes vs. Francis Ngannou, с което безмълвно казват на Ngannou: "стягай се или Bellator чака".

 

Все още ми е трудно да проумея как подобна битка е логична или нужна. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...