neshev Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Дерик Люис (20-5-1) потвърди, че ще се изправи срещу Александър Волков (30-6) в Co-ME на UFC 229 на 6 октомври 2018. Люис за последно победи Франсис Нгану в една от най-скучните битки за годината. Волков записа четири поредни победи в UFC, като за последно нокаутира Фабрисио Вердум. ME ще е дългоочакваната битка между Макгрегър и Нурмагомедов и ще включва още Петис срещу Формига, ОСП срещу Рейес и Уотърсън срещу Хериг. Link to comment
neshev Posted August 14, 2018 Author Share Posted August 14, 2018 Слаб co-ME, но шоуто ще се продаде само заради Conor vs. Nurmagomedov. Повече усилия ще се хвърлят към UFC 230. Lewis е крайно непостоянен. Очаквам Volkov да се справи с него и да се нареди на опашката за title shot при тежките. Link to comment
Just a fan Posted August 14, 2018 Share Posted August 14, 2018 Очаквано. Няма смисъл да хабят добри битки за кард, който така или иначе ще продаде над милион PPV-та, но това все пак е достатъчно интригуващ мач. Е, поне ако Люис реши да се бие този път. Link to comment
gboy Posted August 15, 2018 Share Posted August 15, 2018 Люис никога не съм го харесвал като боец и винаги съм твърдял, че е страшно надценен. Типичен тежкар, залагащ изцяло на сила на удара и нищо друго. Още преди години, когато го гледах за първи път, ми направи впечатление колко дупки зеят в играта му и че грам не им обръща внимание. Не случайно и Марк Хънт на предпенсионна възраст го ошамари. В интерес на истината и Тибура все го беше бил, но просто един зверски тупаник обърна боя. Срещу Нгану не беше просто най-скучният мач за годината, ами си отива като претендент за най-скучен мач в UFC ever. Не знам защо го промотират толкова, че в един момент го бяха взели едва ли не за следващия шампион, Черния звяр, а-у ... Волков е друга бира - има техника, има атлетизъм, подобрява си играта непрекъснато. Стискам палци за него, много по-интересен претендент ще бъде. Ако мачът изобщо се състои де, защото Люис с тоя гръб си е риск. ------- За мен истинският претендент беше редно да се роди от сблъсък между Волков и Curtis Blaydes. Къртис направи добра серия, а и показа израстване. За мен това би било много по-интересен мач. Quote Уотърсон срещу Гериг. Тия даже не ги знам Link to comment
neshev Posted August 15, 2018 Author Share Posted August 15, 2018 6 minutes ago, gboy said: Тия даже не ги знам Ooops, Хериг... Фелис Хериг:https://www.instagram.com/feliceherrig/?hl=en Другата е Мишел Уотърсън. Link to comment
neshev Posted August 17, 2018 Author Share Posted August 17, 2018 On 8/15/2018 at 9:20 PM, gboy said: За мен истинският претендент беше редно да се роди от сблъсък между Волков и Curtis Blaydes. Къртис направи добра серия, а и показа израстване. За мен това би било много по-интересен мач. Сега планират Curtis Blaydes vs. Francis Ngannou, с което безмълвно казват на Ngannou: "стягай се или Bellator чака". Все още ми е трудно да проумея как подобна битка е логична или нужна. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.