Jump to content

Боксовата седмица 13.08 - 19.08 (Фюри срещу Пианета, Фрамптън срещу Джаксън, Дженингс срещу Димитренко)


Recommended Posts

boxing-987850.jpg?r=1532588337925

 

90 кг+: Тайсън Фюри (26-0, 19 нокаута) срещу Франческо Пианета (35-4-1, 21 нокаута)

57 кг: Карл Фрамптън (25-1, 14 нокаута) срещу Люк Джаксън (16-0, 7 нокаута)

DgtNribUEAEOpIb.jpg?fit=880,440

 

90 кг+: Браянт Дженингс (23-2, 13 нокаута) срещу Александър Димитренко (41-3, 26 нокаута)

 

Link to comment

Победата на Fury е формалност. Най-слабата версия на Fury бие най-добрата версия на Pianetta, всеки ден от седмицата. Въпросите са два. Дали ще бъде обявена дългоочакваната битка между Tyson Fury и Deontay Wilder, която автоматично ще се превърне най-чаканата HW за годината? В каква форма ще се появи Tyson Fury? Според показаното в тази битка ще се разбере дали Fury ще изнесе боксова лекция на Wilder или Wilder ще нокаутира един немотивиран и дебел Fury. При всички положения, присъствието на Fury, един от най-харизматичните боксьори, която HW дивизията е виждала, е огромен плюс и нужна част от цялостния пъзел.

Далеч по-завързан мач, поне на хартия, е този между Bryant Jennings и Alexander Dimitrenko. Jennings записа очаква загуба от Klitschko, която силно загатна за залеза на дългогодишния цар на дивизията. После последва тежка загуба от Luis Ortiz, което го принуди да тръгне отначало. Dimitrenko е в сходна позиция. Боксьор с видимо надута статистика и боксьор, който винаги се огъва при всяка по-сериозна заплаха. Очакванията са, че тук няма да е по-различно и Jennings ще запише протоколна победа, която отново да го издигне до сериозните имена в дивизията. 

Link to comment

Единственото, което реално чакаме, е да видиме дали Фюри ще обяви двубой с Уайлдър. :D

 

Link to comment

Изключително скучна битка. Fury изглеждаше зле. Доста бавен, нямаше ги пъргавината и рефлексите от пика му. Все още има IQ-то, но е видимо, че не е готов за битката с Wilder. Да, веднага излязоха мнения от щаба му, че е показал 40% от възможностите, едва ли не нарочно, но е трудно да повярвам, че за няколко месеца ще стигне нивото от битката с Klitschko. Според мен ще е проблемен за Wilder в първите рундове, но рано или късно, Wilder ще го нацели с тежък удар и ще нокаутира Fury. Все пак ще е най-интересната HW битка за годината.

Добра победа за Jennings, но реферът спря нещата преждевременно.
 


Реално Dimitrenko щеше да се изправи на мига. Въпреки това, Jennings щеше да си вземе decison-а и изглеждаше като по-свежият боксьор. 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...