Himler Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Преди доста години е имало подобна тема, но от тогава е изтекло много вода, така че нека видим как стои положението през 2018-та. Предполагам съм изпуснал някое голямо име. При такъв случай нека екипът го добави в анкетата. Link to comment
U_think_U_Know_Me Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Острието, СМ Пънк и Джерико са ми на едно ниво. От новите са Стайлс и Браян. Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!! Link to comment
itzo1994 Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Трудно да се избере един, по-добре направи анкетата да е с повече от една възможност за гласуване. Иначе ще кажа Chris Jericho, второ място за Christian, после вече е мазало. Link to comment
ShiningWizard Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Edge,Steiner,Ryback,Austin,Rock,HBK,Lesnar и Bryan. Link to comment
Laoch Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Марк на годината (2017); (2018). Link to comment
WrestlingGod Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 7 minutes ago, Laoch said: Вие, господин Лаоцх, наистина разбирате от кеч! Радвам се да видя нови млади членове във фен клуба на мистер Лейфийлд! Искрено Ваш, КечБог (подпис) i28.tinypic.com/2whias5.jpg ЛЕЙФИЙЛД ДА Е НА ПОМОЩ НА ТОВА РАЗХАЙТАНО, ПЪЛНО С АШЛАЦИ, ПОКОЛЕНИЕ МЛАДЕЖИ! Link to comment
StoneColdFaN Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 AND THAT'S THE BOTTOM LINE, 'CAUSE STONE COLD SAID SO!!!!!! Link to comment
Huskarl Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Kane ще да е, винаги първо за него се сещам когато стане дума за любим кечист. Обаче през годините съм имал много любимци - Triple H, Chris Jericho, Christian... и Edge, де, без него няма как. От по-старите съм голям фен на Bret Hart и Ultimate Warrior, даже за последния с години се чудех защо все не го споменават сред най-големите и го няма в HOF, добре че накрая поправиха тази несправедливост. От ECW големи любимци ми бяха Tazz и Raven, които не успяха да се реализират както трябва в WWE, за съжаление. Link to comment
yaripim Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 WOOOOOOOOOOOOOOOO!!!! (<--- 16 "O"-та) Link to comment
damtiham Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 The Undertaker, Stone Cold, Rey Mysterio, John Cena и Brock Lesnar. Link to comment
Metzgermeister Posted August 10, 2018 Share Posted August 10, 2018 Чудех се дали да не гласувам за Гробаря, обаче като се замисля, любим образ си ми остава садистичният психопат Биг Бос Мен от 1999-а, когато сготви чихуахуато на Ал Сноу, а после пика на гроба му, а впоследствие се гаври с паметта на бащата на Грамадата. Не се сещам за нито един негов приличен мач, ама подобен образ няма как да не ме кефи Link to comment
Evil Evo Posted August 12, 2018 Share Posted August 12, 2018 Edge BTW има го два пъти (между Хоган и Брет, и между Razor Ramon (втория ми любимец) и дедо Винс), a oт жените Лита и Тори Уилсън ℰ√їł ∃√ø Link to comment
Kaari Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Пичове , разширете малко анкетата. Разбира се , че от изброените няма какво да избираме. Но в момента има една Истинска звезда - Беки Линч. Няма по-симпатичен,талантлив и заслужил образ. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.