Jump to content

Bellator MMA: Компанията обяви схемата на турнира в категория до 77 килограма


neshev

Recommended Posts

bellator-welterweight-grand-prix_1nnc267

 

Bellator официално потвърдиха участниците в турнира, както и схемата. Интересното е, че титлата ще бъде заложена, защото Rory McDonald ще я защити в първата битка, и ако всичко мине по план, победителят от турнира ще си тръгне като шампион в дивизията. Всички битки ще са 5-рундови. 

1/4 финали:

Дъглас Лима (29-7) срещу Андрей Корешков (21-2)

Пол Дейли (40-16) срещу Майкъл "Венъм" Пейдж (13-0)

Нейман Грейси (8-0) срещу Ед Рут (6-0)
Рори МакДонълд (20-4) срещу Джон Фич (31-7)

Лоренз Ларкин (19-7) срещу Ярослав Амосов (20-0) (резервна битка)

 

Link to comment

Този турнир е едно от нещата, които чакам с най-голямо нетърпение тази година. Фен съм на турнирните формати, въпреки че ми се иска Bellator да движат турнирите по-бързо, а идеята, шампионът да защитава титлата по време на турнира, е гениална. Дано всичко мине без контузии, но предполагам, че ако Rory не може да продължи, ще въведат interim титла.

За битките какво може да се каже. Lima vs. Koreshkov 3, след две епични предишни битки. MVP най-накрая ще получи сериозен съперник, което е огромен шанс за него да покаже на какво е способен, на пук на всички критици. Срещу себе си има Paul Daley, който до днешна дата си остава един от най-опасните бойци в целия MMA. Имаме един Ed Ruth, който е огромен талант и тепърва ще се развива, а срещу него е единственият Gracie, който се отличи в последните години. И разбира се, шампионът Rory McDonald, който ще се пробва да вземе титлата в MW, а същевременно се пуска и в този турнир. Огромен боец. Още в първия кръг го изправят срещу ветерана Fitch, който натрупа доста стабилна победна серия. Дори и резервната битка изглежда много силна. 

Може да съм бил критичен към Bellator през годините и афинитетът на Coker към freakshow битките, но с този турнир дава доста сериозни заявки. WW дивизията на Bellator с нищо не отстъпва на тази на UFC, което е сериозно постижение. 

Link to comment
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...