Hachiko Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Teма за PPV постери - на тази тема и трябва сериозен bump, но като гледам WWE какви постери правят през последните няколко години няма да е скоро. Винаги е имало теми за "Най-добрите постери", за промота, снимки и т.н, но съм почти сигурен, че не съм срещал тема за най-грозните постери правени някога . Moже и да е имало, но поне аз не се сещам, или просто тамата не е привлякла достатъчен интерес. Ето няколко постера, които за мен са грозни или нищо впечатляващо за окото: Link to comment
Laoch Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Марк на годината (2017); (2018). Link to comment
iMMORTAL! Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 Има и още, ама тези двата са ме травмирали до степен в която не мога да се сетя за други. Ако трябва да съм честен, рядко има постери които ми харесват. Сякаш се опитват да ги направят с възможно най-много ефекти. Link to comment
StoneColdFaN Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 T'ва ми мяза повече на постер за анимационен филм, отколкото на постер за кеч събитие - заклевам се и не се ебавам изобщо!! Link to comment
prenti Posted August 4, 2018 Share Posted August 4, 2018 18 minutes ago, StoneColdFaN said: T'ва ми мяза повече на постер за анимационен филм, отколкото на постер за кеч събитие - заклевам се и не се ебавам изобщо!! Скуби ду wwe филм Link to comment
Hachiko Posted August 5, 2018 Author Share Posted August 5, 2018 Инди постер, но мега креативен: Link to comment
Radox Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Добри попадения има в тази тема, някои ги бях забравил. Повечето обаче наистина са като направени от второкласник с аутизъм, който е пиян. Не знам как може подобна помия да получи одобрение от ръководството на международна федерация и да представлява даден техен турнир... Предлагам след няколко дни обаче да се направи и тема "Най-добрите PPV постери" и там да видим кои са най-сполучливите такива в историята Link to comment
MJ23 Posted August 5, 2018 Share Posted August 5, 2018 Summerslam 2013 No Mercy 2016 Hell in a Cell 2013 Summerslam 2006 Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.