Jump to content

Грозни PPV постери

Hachiko

Recommended Posts

Teма за PPV постери - на тази тема и трябва сериозен bump, но като гледам WWE какви постери правят през последните няколко години няма да е скоро. Винаги е имало теми за "Най-добрите постери", за промота, снимки и т.н, но съм почти сигурен, че не съм срещал тема за най-грозните постери правени някога . Moже и да е имало, но поне аз не се сещам, или просто тамата не е привлякла достатъчен интерес. Ето няколко постера, които за мен са грозни или нищо впечатляващо за окото:

MV5BOWE0ODBhYzQtYWFkMi00NDYwLTkyOGItY2Q2

TNA_Sacrifice_2008.jpg

Slamboree_2000.jpg

Capitol_Punishment_(2011).jpg

wm22.jpg

wwe_money_in_the_bank_poster_by_windows8

ppvposter1.jpg?w=415

ppvposter6.jpg?w=431

Bound_for_Glory_(2010).jpg.16a21a8aca46f2a529392b6811c7c377.jpg

WWE_Hell_In_A_Cell_2011_Poster.jpg.490032c9f5db8f81757d633ee93f6378.jpg

Има и още, ама тези двата са ме травмирали до степен в която не мога да се сетя за други. Ако трябва да съм честен, рядко има постери които ми харесват. Сякаш се опитват да ги направят с възможно най-много ефекти. 

0ff76bc5f27ad93c.jpg

StoneColdFaN

imageproxy.jpg

T'ва ми мяза повече на постер за анимационен филм, отколкото на постер за кеч събитие - заклевам се и не се ебавам изобщо!!

18 minutes ago, StoneColdFaN said:

imageproxy.jpg

T'ва ми мяза повече на постер за анимационен филм, отколкото на постер за кеч събитие - заклевам се и не се ебавам изобщо!!

Скуби ду wwe филм :)

Добри попадения има в тази тема, някои ги бях забравил. Повечето обаче наистина са като направени от второкласник с аутизъм, който е пиян. Не знам как може подобна помия да получи одобрение от ръководството на международна федерация и да представлява даден техен турнир... Предлагам след няколко дни обаче да се направи и тема "Най-добрите PPV постери" и там да видим кои са най-сполучливите такива в историята ;)

35izpu1.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...