Jump to content

Конър Макгрегър срещу Хабиб Нурмагомедов на UFC 229 (всичко преди битката)

neshev

Recommended Posts

Posted

Преди кантара за мача с Мейуедър се появиха информации, че е имал някакви проблеми със свалянето, може би затова предпочита да свали възможно най-много преди water cut-а. 

Не мисля, че има огромна прилика между сегашната ситуация и тази с Ронда. Конър се завръща след безупречна победа над Алварез в ММА и 10 рунда с един от най-великите боксьори някога, докато Ронда се завръщаше след брутална КО загуба. Ронда отказа да се появи пред медиите за да се съсредоточи върху тренировките и най-вече, защото те я разкъсаха след първата и загуба, при Конър си мисля, че просто не го ебе. Наясно е, че PPV-то ще продаде и без излишни филми, а и може да си мисли, че няма как да повлияе на Хабиб вербално. 

Все пак си мисля, че една/две пресконференции биха вдигнали продажбите до следващото ниво. Първата тази седмица преди или след кантара за Woodley-Till, втората малко преди техния.

Posted

Ситуацията е такава, че Конър може да си позволи една загуба. Боди го. Пак ще прибере една торба с пари и може да се оттегли да си ги харчи със здраве. Но едно негово евентуално завръщане в октагона след, да речем година-две, ще създаде невероятен шум и хайп. Умен човек си е Конър. Не случайно и много спортисти започнаха да го имитират. И като стил на обличане и като атитюд. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Това с отказването го говорят всички спортисти, особено пък тия от бойните спортове, чието здраве е най-прецакано, но аз поне не знам случай, в който някой наистина да се е отказал рано. Все са на "още един мач". 

Свикнеш ли един път да печелиш милиони и да си под прожекторите, трудно се връщаш обратно. Не ти се живее в обикновена къща, не ти се карат нормални коли и т.н. Конър спокойно можеше да се е отказал вече, нали все плямпа, че искал да се откаже млад и здрав.

Тия пари, дето ги изкара от мача с Мейуедър ще му стигнат да си живее преспокойно старините, ама на - връща се в октагона. А съм и сигурен, че тепърва ще има циркове с него идните години, защото за него вече не виждам полза да е в UFC. Толкова голямо име е, че може да си позволи да си организира самичък мачове - кеф му бокс, кеф му ММА, че и на шах, ако иска, и да си обира сам лъвския пай, а не да пълни гушите на разни чичаци с костюми.  

В момента, ако си организира един мач във Великобритания с онова боксьорче, дето му беше спаринг партньор и се изпокараха, гаранция ще се напълни стадион без проблеми. 

Posted

Е мислиш ли, че ако Конър реши да се откаже от ММА, няма да е #Winning ? Според мен тоя където да се пробва ще има успех. В киното - #Winning. Да си пусне своя собствена модна линия - #Winning. Да пусне своя собствена храна/напитка - #Winning. Дори да се реши на трансформация подобна на Ронда, и д да замине за WWE - пак ще е #Winning. 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Posted

Абе, сигурно ще е Winning, популярността му е огромна, ама някак си все така се случва, че прекаляват накрая. Чък Лъдел защо говори за завръщане, като беше тотална развалина. Фьодор и той се върна, за да го маризят смешници като Мат Митрионе. Примери безброй. Ще видим какво ще стане с Конър, може пък да се окаже, че има повече акъл в главата и да се махне навреме.

Другото, което е, не забравяй, че на тия момчета доста бързо им залязва славата. Както са на върха в единия момент, така утре идва следващата звезда и никой вече не ги брига. 

Posted

Chuck остана леко прецакан от UFC. Дадоха работа на него, Matt Hughes и Forrest Griffin, за да им се отблагодарят за заслугите като бойци. Новите собственици дойдоха, разметоха набързо всичко излишно и само Forrest, който наистина си вземаше работата насериозно, остана.

Бойци рядко говорят за пенсиониране, щом се отнася до конкретни години. По-скоро се говори за пенсиониране, за да се избегнат сценарии, където ставаш боксова круша. Conor все още е конкурентен. 

В Дъблин няма много пари. Във Вегас е играта, където можеш да слагаш безумно скъпи билети. Иначе би било яко да видим Conor в подобно шоу. За бенефиса, ще ги натисне със сигурност.

Posted

Първата пресконференция с участието на двамата ще се състои на 20 септември (другият четвъртък) в Ню Йорк.

Posted

Пресконференцията няма да е достъпна за публиката, но ще се излъчва на един от най-големите екрани в света (Mega-Zilla, Times Square):

TS-Mega-Zilla-Portugal-vs.-Spain-1196x64

Posted

Пресконференцията е с обявен час 00:00, но говорим за Conor, което значи, че със сигурност ще има закъснение:

Posted

Пресконференцията беше доста забавна. Конър е няма такъв entertainer. Не може да му се отрече, че е страшен циркаджия. Кхабиб дойде спокоен, но си пролича, че по едно време не му издържаха нервите и тръгна да се надприказва, което беше голяма грешка. Доста тъпо изглеждаше. Едно време така Алдо се мъчеше да я играе тая игра и изглеждаше жалък всеки път.

Не мога да разбера защо бойците от ММА приемат толкова насериозно тия глупости. И за малките деца стана ясно, че МакГрегър си ги говори тия неща за да си продаде мача и нищо повече. Никой няма да помни какво е плямпал след мача. С Мейуедър се джавкаха на турне сума време, пък и двамата ясно си даваха сметка, че са си палячовски истории това и никой не се жегна наистина. После си пиха уискито заедно. Докато хора като Алдо и Кхабиб едва ли не ще се разплачат на тия пресконференции, че са ги обиждали. 

Posted

Conor се беше подготвил доста добре този път. Срещу Mayweather беше плачевен на някои пресконференции. Повтаряше едно и също, докато тук изглеждаше надъхан и ентусиазиран.

Ясно е, че ще има доста оправдания, ако Conor бие, което е жалко, защото Conor ги бие, защото е бая добър, а не защото им е в главата или каквито са там оправданията. 

Posted

Хабиб ще го изкърти от бой,даже не толкова от бой,колкото от мачкане на земята.Само да успее да го свали,айриша е дотам.Квито и тренери да има,колкото и да се е  подготвял,ни уиски ще го спаси (пфф паляк,Джеймисън е велика напитка,ще им пръднеш на дедовия),нито нищо.Всичко освен победа за Хабиб лично за мен ще е изненада.

3kuoda.gif

Posted

Аз също съм впечатлен от изявите на Conor на пресконференцията. Това, което е по-впечатляващо е, че нямаше публика, трябва бая концентрация и енергия да се опиташ да правиш такова шоу, когато няма подсилваща реакция от публиката, която да те подхранва с адреналин. Ясно е, че на него се разчиташе да продаде мача, Хабиб няма кой знае колко интересен персонаж. Но най-голямата му грешка на руснака във вербалната размяна за мен е, че излезе от образа си на "спокоен и уравновесен церебрален убиец". Дори и да спечелиш някоя друга вербална размяна, самият факт, че излизаш от публично възприемания си образ и се опитваш да правиш нещо, нетипично за теб, а именно да се надприказваш с опонента си, означава, че вече си загубил. Значи думите на Конър са били достатъчно силни да те изкарат от равновесие. Отделно, че дори и да имаше аргументи, на моменти изглеждаше сякаш се оправдава за целия инцидент с автобуса, за историята с Путин - в един момент казва "аз не се снимам с никого" - добре, силно изявление, след това Конър му вика "значи не уважаваш президента си?" и Хабиб почва да се обяснява като някоя п*тка с извинение - много, много грешно. Като си казал нещо, стоиш зад думите си.

Но както и да е, ясно беше, че Конър ще е центърът на това шоу. Не мисля, че чак толкова ще му повлияят на Хабиб думите от тази пресконференция, че да тръгне да прави някоя простотия като Алдо, например да се опитва да се боксира с Конър. Най-вероятно ще си следва своя план и това е. Така че изходът от двубоя остава отворен. Хабиб си остава фаворит, най-вече заради стилистиката на двамата бойци (за разлика от повече фенове, аз лично далеч не смятам, че Хабиб е някакъв непобедим goat), но Конър и преди е изненадвал.

Posted

Jon Anik, Joe Rogan и Dominick Cruz ще коментират PPV-то.

Posted

Доста добро видео на ММАFighting, което проследява как се стигна до тази битка:

Posted

Другата седмица ще има още една пресконференция, този път отворена за публиката:

Posted

Утре двамата ще са гости на шоуто на Helwani. Предполагам няма да са по едно време, но Helwani обича да прави номера:

Самото шоу започва от 20:00. 

Posted

Ново интервю на Conor McGregor за сайта му:

The Olimpic Hero
Posted

На 7 октомври от 7.00 сутринта (неделя българско време) ви чакам в #wwe-bg, за да гледаме заедно LIVE погребението на Khabib Nurmagomedov. Жалко, че толкова млад човек си тръгва толкова рано от този свят, но това са рисковете на бойните спортове. 

Програмата е:

7:00 - Ентранси

7:05 - Обявяване на бойците от Bruce Buffer

7:07 - Старт на мача

7:07 - Край на мача след смъртоносен удар от страна на Конър върху лицето на Хабиб

7:08 - Изнасяне с носилка на трупа на Нурмагомедов

Posted

Малкият Хабиб се бори с мечка като малък. Предполагам сте го гледали, но все пак. :D 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...