neshev Posted July 31, 2018 Share Posted July 31, 2018 В интервю за 24 Часа, Багата сподели, че е на бил на косъм от това да се откаже от битката с Дос Сантос: Quote Няколко дни преди мача с Дос Сантос дори мислихме с щаба ми за отказ. Болките бяха силни. Треньорът ми каза, че ако не съм напълно здрав, няма смисъл да се рискува. В един момент обаче реших, че твърдо ще се бия с Дос Сантос. От UFC демонстрираха признание и уважение към мен, пускайки ме в главния мач на вечерта при дебюта ми във веригата. Трябваше да оправдая очакванията към мен. Травмата е в лявото коляно, което Багата оперира още в началото на годината. Договорът му с UFC е за шест битки. Link to comment
neshev Posted July 31, 2018 Author Share Posted July 31, 2018 Гледайки битката и за момент не помислих, че има нещо нередно с Багата, но явно е имал проблеми. Хвърлиха го в дълбокото с JDS, а Багата не е на нужното ниво, че още първата му битка на такова ниво да е срещу бивш световен шампион. Ще е интересно какво ще направи занапред, ако успее да се възстанови напълно, доколкото това е възможно, след като почна да става хронично при него. Link to comment
neshev Posted January 4, 2019 Author Share Posted January 4, 2019 Българските медии твърдят, че Багата ще се завърне срещу Ben Rothwell през март. Link to comment
Jack Bauer Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 Вече е потвърдено и от MMAjunkie Ще бъде добър мач за Благой дано сега запише първата си победа в UFC Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
retwerts Posted January 7, 2019 Share Posted January 7, 2019 Не искам да звуча като хейтър, но контузията не е никакво оправдание и се надявам да не си мисли, че тя е причината да не се представи толкова добре. Много рядко някой изобщо влиза в пикова физическа форма, почти винаги има някакви травми по време на подготовките, но сме чували много примери за бойци, които са били пред отпадане от боя заради травма, но в крайна сметка печелят. Ben Rothwell ми е познат само като име, честно казано не се сещам в момента някакъв конкретен мач с него. По спомен предполагам, че е повече тип brawler, отколкото техничар като JDS, така че предполагам това е по-добър matchup за Благой. Разбира се обаче и тук предполагам ще си остане много съществения проблем с reach-а, който като гледам по данни от wiki-то е близо 20 см в полза на Rothwell. Link to comment
Kalata Posted January 9, 2019 Share Posted January 9, 2019 Ben Rothwell е лошата новина за Благой. Не знам след наказанието в каква форма ще бъде, но винаги е бил много корав противник с чугунена брада. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.