Jump to content

NJPW Dominion - 9 юни 2018


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

ZYSxEFD.jpg

 

NJPW "DOMINION 6.9 IN OSAKA CASTLE HALL"

June 9th, 2018
Osaka Castle Hall

 

1. IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title: El Desperado & Yoshinobu Kanemaru (c) vs. SHO & YOH
2. Special Tag Match: Jay White & YOSHI-HASHI vs. Juice Robinson & David Finlay
3. Special Tag Match: Tomohiro Ishii & Toru Yano vs. Minoru Suzuki & Zack Sabre Jr.
4. NEVER Openweight Title, 3 Way Match: Hirooki Goto (c) vs. Michael Elgin vs. Taichi
5. IWGP Tag Team Title: SANADA & EVIL (c) vs. Nick Jackson & Matt Jackson
6. Special Six Man Tag Match: Hiroshi Tanahashi, Jushin Thunder Liger & Rey Mysterio Jr. vs. Cody, Hangman Page & Marty Scurll
7. IWGP Jr. Heavyweight Title: Will Ospreay (c) vs. Hiromu Takahashi
8. Double Main Event I ~ IWGP Intercontinental Title: Tetsuya Naito (c) vs. Chris Jericho
9. Double Main Event II ~ IWGP Heavyweight Title, 2/3 Falls: Kazuchika Okada (c) vs. Kenny Omega
Link to comment
  • 2 weeks later...
nWoHulkster

New Japan обявиха, че всичките пуснати билети вече са продадени.

 

По-нататък ще има още малко standing room only места.

Link to comment

Предвид, че мачът на Окада и Омега ще е 2 от 3 туша, т.е. вероятно три мача в един, ще получи ли оценка от ***************** 3/4 (18* 3/4)?

Link to comment

Няма да се изненадам да получи 15 звезди, за всеки туш по 5. Минимум. 

Link to comment
  • 2 weeks later...
nWoHulkster

Card-ът е ъпдейтнат.

 

По традиция това е второто или третото най-главно шоу на NJPW за годината и тази година главните мачове са бомба. Ospreay & Takahashi ще се раздадат на макс на ринга, това е ясно. Най-после ще видим Jericho vs. Naito, шест месеца след първата им конфронтация. New Japan версията на Jericho кефи яко и пичът определено е по-свеж като образ така. Интересно ще е да се види как ще се сработи в Naito. Но разбира се черешката на върха на тортата е Omega vs. Okada IV. Дотук имаме една победа за Okada, едно равенство и една победа за Omega... Междувременно Okada подобри рекорда за най-дълго царуване с титлата (700+ дена) и вече е кечистът, който общо я е държал най-много време. Историческо царуване пълно с един куп страхотни мачове. Казано накратко, нещата се нареждат перфектно за загуба на Okada и нааай-после Omega като шампион. Това ще обясни и защо не дадоха титлата на Naito на WK. Очаквам поредният адски силен мач от тези двамата маниаци.

 

ecmVw3R.jpg

Link to comment
nWoHulkster

21J6iqE.jpg

 

NJPW "DOMINION 6.9 IN OSAKA CASTLE HALL" (TV Asahi Ch. 2/NJPW World)

June 9th, 2018
Osaka Castle Hall
11,832 Fans
- Super No Vacancy Full House

1. IWGP Jr. Heavyweight Tag Team Title: Yoshinobu Kanemaru & El Desperado (c) beat SHO & YOH (9:29) with a El Es Culero by Desperado on SHO (3rd defense).
2. Special Tag Match: Juice Robinson & David Finlay beat Jay White & YOSHI-HASHI (7:26) with a Pulp Friction by Robinson on YOSHI-HASHI
3. Special Tag Match: Minoru Suzuki & Zack Sabre Jr. beat Tomohiro Ishii & Toru Yano (8:42) with a Modified Jim Breaks Armbar by Sabre on Yano.
4. NEVER Openweight Title, 3 Way Match: Michael Elgin beat Hirooki Goto (c) & Taichi with a Elgin Bomb on Taichi - Title change!
5. IWGP Tag Team Title: Nick Jackson & Matt Jackson beat EVIL & SANADA (c) (15:03) when Matt pinned SANADA after a More Bang For Your Buck - Title change!
6. Special Six Man Tag Match: Cody, Hangman Page & Marty Scurll beat Hiroshi Tanahashi, Jushin Thunder Liger & Rey Mysterio Jr. (11:35) with a Cross Rhodes by Cody on Liger.
7. IWGP Jr. Heavyweight Title: Hiromu Takahashi beat Will Ospreay (c) (20:20) with a TIME BOMB - Title change!
8. IWGP Intercontinental Title: Chris Jericho beat Tetsuya Naito (c) (17:16) with a Codebreaker - Title change!
9. IWGP Heavyweight Title, No Time Limit 2/3 Falls Match: Kenny Omega beat Kazuchika Okada (c) (64:50) - Title change!

Link to comment

Погребението на Naito продължава с пълна сила и вече дори не е забавно.

Жалко и за световната им титла. :(

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

С един приятел гледахме мачовете за интерконтиненталната и световната титла. Мога да кажа само - уау. Не гледам NJPW често, просто не съм фен на компанията и стила на кеч който ползват. Но Джерико направи невероятно шоу. За пръв път виждам Джерико да влиза по такъв начин в мач и да изнасилва опонента си по такъв начин. Беше радост за очите и ми допадна адски много. Нямам търпение да видя какво ще ни предложи в бъдеще. И друго нещо е, че моя приятел се съмняваше че Джерико ще бие, както до някаква степен и аз. Но въпреки всичко като фен на Джерико се надявах до последно и мамка му, щях да умра от кеф докато гледахме. Дори не знаех как да реагирам. Главния мач между Омега и Окада ми допадна до определена степен. Не съм фен на прекалено дългите мачове, чиято единствена идея е да са 1 час. Може за някои хора да са епични, но за мен е прекалено дълго и в един момент просто ме загубиха. Определено ще гледам още евенти на NJPW заради Джерико. Това което прави там си заслужава да се види. 

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to comment
nWoHulkster

Мелцър оцени Omega vs. Okada със седем звезди! Това е първият 7-звезден мач в историята на оценките му. :)

 

На Jericho vs. Naito и LIJ vs. Young Bucks даде 4 и половина, а на Ospreay vs. Takahashi 4.75.

Link to comment

Да разбираме ли, че с всеки следващ мач между Омега и Окада, звездите ще се покачват?

Link to comment
Brock_Lesnar

Изгледах от шоуто мача на Джерико и Окада-Омега. Джерико показа страхотна агресия и проведе двубоя по доста по-различен начин от нормален негов мач. Смля от бой японеца и доминираше осезаемо в срещата. Накрая заслужено спечели. Срещата обаче отстъпваше като качество на мача му с Омега и бих му дал ***1/2 или 3/4 макс. Окада и Омега беше доста интересен главен мач, който неясно защо беше доста дълъг. Двамата бяха много изморени след 40-ата минута и това си личеше. Иначе направиха много оспорван мач, в който Омега победи с кански мъки. Срещата ми хареса, Окада се оказа доста корав и много трудно му се даде да го тушира. За над час двубой видяхме доста неща, но и много от ударите се повтаряха - Омега сигурно 15 пъти го изрита с Kneetrigger. В крайна сметка се пребори и спечели мача с последни сили. Срещата им беше доста добра, но за 7*... айде бегай оттука. 😂 Бих му дал ****1/2

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Мелтзър е дал 4.5 на Джерико-Найто, това го казвам в добавка с 7те звезди. Ако е имало съмнения за това колко е некомпетентен тоя малоумник, сега вече се потвърдиха. 7 звезден мач? Ебаваш ли се бе? И не само това, ами Джерико с 4.5? Толкова получи Джерико с Майкълс през 2008-ма на No Mercy, а онова буквално си беше шибана война... Дано някой го пусне по пързалка с бръснарски ножчета във вана със сол. 

0ff76bc5f27ad93c.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...