Radox Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 On 4/15/2018 at 12:00 AM, ReplikoN said: абе човек от теб един позитивен коментар не съм видял в тоя форум от години. Само хейт за онова, хейт за това, много ми бъркаш в здравето. Ебаси комплексара. Честно ти казвам, чета ти коментарите с години и направо не мога да повярвам, че си истински. Сега можеш спокойно да почнеш да ме псуваш, защото само толкова си можеш. ПП: Да направя коментар по темата. Пънк ме УЖАСНО слаб в първия си мач и ми е интересно срещу по-слаб съперник как ще е. Ай чао. Link to comment
ReplikoN Posted April 17, 2018 Share Posted April 17, 2018 И за този си коментар бях баннат за 24часа. хахаха. ОК, нормално е да се злоупотребява с властта. Когато ти обиждаш някого ще те репортвам за да видим дали теб ще те баннат. Поздрави. По темата: Гледам, че опонента на Пънк е коментирал, че ще го смаже. Ще бъде интересно. = Link to comment
Radox Posted April 18, 2018 Share Posted April 18, 2018 On 4/17/2018 at 4:37 PM, ReplikoN said: Когато ти обиждаш някого ще те репортвам за да видим дали теб ще те баннат. Spoiler: Spoiler не Link to comment
crazype6o1 Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 Чак на официалния постер го изтипосали Link to comment
Just a fan Posted April 24, 2018 Share Posted April 24, 2018 4 hours ago, crazype6o1 said: Чак на официалния постер го изтипосали Е ти кой мислиш, че ще го продаде това PPV? Конър wannabe-tо Ковънгтън и Ромеро ли? Link to comment
retwerts Posted April 25, 2018 Share Posted April 25, 2018 Майната му на Punk, Whittaker vs Romero е истината. Може да се посмеем на Punk, след това ни чака бруталия! Link to comment
mcups Posted August 17, 2018 Share Posted August 17, 2018 Look in my eyes, what do you see ... two loses in UFC.... , няма смисъл Пънк да продължава да се бие ,работата е ясна . Загуби 2 пъти изкара малко пари на компанията и за себе си ,колкото и да разправя ,че е приключил с кеча ,ясно е на всички ,че не е така. [img]http://img195.imageshack.us/img195/3646/brethartemblemwallpaper.jpg[/img] Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.