Jump to content

UFC: Следващият мач на CM Punk потвърден

YoTheReal

Recommended Posts

On 4/15/2018 at 12:00 AM, ReplikoN said:

абе човек от теб един позитивен коментар не съм видял в тоя форум от години. Само хейт за онова, хейт за това, много ми бъркаш в здравето. Ебаси комплексара. 

Честно ти казвам, чета ти коментарите с години и направо не мога да повярвам, че си истински. 

Сега можеш спокойно да почнеш да ме псуваш, защото само толкова си можеш. 

ПП: Да направя коментар по темата. Пънк ме УЖАСНО слаб в първия си мач и ми е интересно срещу по-слаб съперник как ще е. 

Ай чао.

35izpu1.jpg

И за този си коментар бях баннат за 24часа. хахаха. ОК, нормално е да се злоупотребява с властта. Когато ти обиждаш някого ще те репортвам за да видим дали теб ще те баннат. Поздрави. 

По темата: Гледам, че опонента на Пънк е коментирал, че ще го смаже. Ще бъде интересно. 

=cdf388642802f81f.jpg

On 4/17/2018 at 4:37 PM, ReplikoN said:

Когато ти обиждаш някого ще те репортвам за да видим дали теб ще те баннат.

Spoiler:

Spoiler

не

35izpu1.jpg

4 hours ago, crazype6o1 said:

Чак на официалния постер го изтипосали :D 

asdaddd.thumb.jpg.a83258c9d75caacac45400f27b2ec203.jpg

Е ти кой мислиш, че ще го продаде това PPV? Конър wannabe-tо Ковънгтън и Ромеро ли? :D 

Майната му на Punk, Whittaker vs Romero е истината. Може да се посмеем на Punk, след това ни чака бруталия!

• 3 months later...

Look in my eyes, what do you see ... two loses in UFC....  , няма смисъл Пънк да продължава да се бие ,работата е ясна . Загуби 2 пъти изкара малко пари на компанията и за себе си ,колкото и да разправя ,че е приключил с кеча ,ясно е на всички ,че не е така. 

[img]http://img195.imageshack.us/img195/3646/brethartemblemwallpaper.jpg[/img]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...