Jump to content

UFC: Следващият мач на CM Punk потвърден

YoTheReal

Recommended Posts

CM Punk ще се изправи срещу Mike Jackson на UFC 225. Събитието ще се проведе на 9 юни. Двубоят бе потвърден от Dana White.

И двамата имат по един мач и една загуба в кариерата си, като по-интересното е, че загубите и на двамата са с предаване от един и същи човек - Mickey Gall.

Единственият мач на Punk в UFC е от UFC 203, през септември 2016 г. Загубата на Jackson е от Fight Night през февруари 2016 г.

Друг интересен факт е, че Jackson губи мача си срещу Gall за 45 секунди, докато Punk губи за "цели" 134.

HeaDMaKeR™

Демек 2-ма джобъри в UFC един срещу друг.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

MainEventer

Пънк никога не е спирал да участва в мачове - имитация на боеве, просто смени организациите - от WWE в UFC.

Тоя още ли съществува? :D  Вместо да взема пример от жена си и да напише книга колко е смотан луд, той пак се бута зорлем да получава сътресения. :D

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Жалка работа. Явно тук ще бие в пародиен мач. Да идва Даниел Златков за третия мач и това е.

Ебахти срама... Тоя не го ли е срам незнам. Едва ли се е подобрил много щото като гледах миналия път беше нещо де да знам трагично да кажа ше е слаба дума. 

11 hours ago, Loop said:

Да идва Даниел Златков за третия мач и това е.

Данито Златков преуспелия българин, играещ в Беларус за 400 лева на месец ще го сгази! :beer: Наско Пайнера не успя да спре пътя му към възхода, пък тази торба с лайна ли ще го направи?

Tрудно ми е да си представя, че могат да намерят някой професионален боец, който да е по-зле от Пънк. Не е хейт по Пънк, просто такива са реалностите. Мисля, че наскоро ми попадна някакви кадри от тренировки и спаринги негови. Честно казано, изглежда все едно е почнал да тренира преди 2 месеца, а тренира вече 4 години или нещо такова. Абсолютно никаква координация няма този човек, изключително аматьорска техника, не го виждам. Тоя път май му дават страйкър, така би трябвало да има малко по-голям шанс. В смисъл при някакви случайни размени може и да има шанс да нацели опонента си по-добре. Макар че като си припомня "поразяващата му деснячка", която метна срещу Мики Гал, направо ми се става тъжно.

Да видим, треньорите на Пънк казват открито, че има огромно подобрение.. Майк беше адски слаб срещу Мики Гоул, но определено ще иска да се качи и той на hype train-a. Добре познавате Пънк, няма да се откаже.. дано е за добро!

Пънк е 40 годишен чичак, skinny fat, който половината риби от залата ще го убият от бой. Няма никакъв смисъл нито да му чакаме мача, нито да го гледаме. Пълна шматка.

Ще вземете брадите, ве, маняци.

Всички казват, че Punk e задобрял. Негови колеги се скъсват да го хвалят и подчертават, че той тренира в пъти повече от останалите и буквално всеки ден е в залата. Във всеки случай отдадеността му да прави това, което му харесва е похвална. Вече какво ще се случи в октагона е друг въпрос.

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

2 hours ago, Unconquerable said:

Всички казват, че Punk e задобрял. Негови колеги се скъсват да го хвалят и подчертават, че той тренира в пъти повече от останалите и буквално всеки ден е в залата. Във всеки случай отдадеността му да прави това, което му харесва е похвална. Вече какво ще се случи в октагона е друг въпрос.

Така е, ама те преди дебюта му говориха подобни неща. То какво точно да кажат - много е зле, не е мръднал грам за последните 2 години? Не съм много голям оптимист за неговото представяне.

Ако беше почнал с отдадеността преди 30 години може би щеше да стане голямо име в бойните изкуства, ама пак надали - генетично е зле човекът. Не всички сме равни. Аз примерно не ставам да бия Фелпс на плуване, Леброн на баскетбол или Айнщайн на астрофизика. По същия начин и CM Punk не става за нещо различно от добър in-ring worker в добрите си години (2004-2005) и незначително мрънкало (от тогава до наши дни).

Ще си има фенове, които по носталгични причини ще си спомнят прочутото му промо в WWE и ще го украсяват допълнително как е променил кеча или нещо подобно, но извън това си остава тотално пропилян талант в кеча и голям путьо извън него. Радвам се искрено, че повечето сме на едно мнение за него.

3 hours ago, Loop said:

Ако беше почнал с отдадеността преди 30 години може би щеше да стане голямо име в бойните изкуства, ама пак надали - генетично е зле човекът. Не всички сме равни. Аз примерно не ставам да бия Фелпс на плуване, Леброн на баскетбол или Айнщайн на астрофизика. По същия начин и CM Punk не става за нещо различно от добър in-ring worker в добрите си години (2004-2005) и незначително мрънкало (от тогава до наши дни).

Ще си има фенове, които по носталгични причини ще си спомнят прочутото му промо в WWE и ще го украсяват допълнително как е променил кеча или нещо подобно, но извън това си остава тотално пропилян талант в кеча и голям путьо извън него. Радвам се искрено, че повечето сме на едно мнение за него.

Затова са измислени категориите?? А и хора, пичът си е атлетичен, това че структурата му е по-нестандартна, след като отслабне, не значи че не може да се бие в MMA. 

Mickey Gall размаза Sage, който изглежда като гръцки бог и го котираха, като следващия GSP. Беше тежък мач за Пънк и беше ясно, че не е правилният. Според мен, не съдете Пънк по дебюта му. Сигурен съм, че дори и да загуби сега, няма да е за няколко секунди, както срещу Mickey. Gall използва силните си страни срещу Пънк, които бяха jui-jitsu-то, с което го пресира много тежко още в началото на сблъсъка, защото СМ не е бил в такава ситуация... винаги се играе така срещу новобранци, за да ги изкараш от комфортната им зона. Започват да не мислят, за това как да се върнат в доминантна позиция, а наблягат единствено на това как да се спасят, което не винаги е добра стратегия.

Ще видим какво ще стане, но според мен Пънк има шанс, след като видях колко зле се би Майк Джаксън.. който също е 0-1 в UFC. Chill pill, please :)

Пънк в момента си прави каквото си ще за кеф и човекът си го е заслужил. Достатъчно се раздаваше десетки години на ринга, за да има изградена фен база и да може към днешна дата да участва в каквото си реши, защото е известен. Кеф му е да се бие в ММА - чеше си крастата. Същото и с комиксите и всички други глупости, които прави.

Ясно е, че няма как да стане топ 20 в категорията си, нито пък е тръгнал за нещо такова. Мятат го по ППВ-та, защото е известна личност, всички са наясно с това, пък и той не го крие. А и по принцип може да е доста полезен на UFC извън клетката, но това е друга тема.

А да го съдите за това, че е загубил в първия рунд от Мики Гейл, е супер тъпо. Мики Гейл не е случаен боец и го доказа. Доста по-подготвени хора от Пънк са обръщали очите в първия рунд.

18 minutes ago, gboy said:

Пънк в момента си прави каквото си ще за кеф и човекът си го е заслужил. Достатъчно се раздаваше десетки години на ринга, за да има изградена фен база и да може към днешна дата да участва в каквото си реши, защото е известен. Кеф му е да се бие в ММА - чеше си крастата. Същото и с комиксите и всички други глупости, които прави.

Ясно е, че няма как да стане топ 20 в категорията си, нито пък е тръгнал за нещо такова. Мятат го по ППВ-та, защото е известна личност, всички са наясно с това, пък и той не го крие. А и по принцип може да е доста полезен на UFC извън клетката, но това е друга тема.

А да го съдите за това, че е загубил в първия рунд от Мики Гейл, е супер тъпо. Мики Гейл не е случаен боец и го доказа. Доста по-подготвени хора от Пънк са обръщали очите в първия рунд.

Не знам бе, за мен е ок да е посланик на UFC и ММА, не знам до колко е адекватно да е участник в мачове обаче. Имаш организация, която поддържа славата, че е най-елитната ММА организация в света и гледаш някакви аматьори, при това в основния кард. Ами Том Харди игра ММА боец в един филм Warrior. Ако реши утре да се бие защо и него не го пуснем в UFC картата, сигурен съм, че ще направи добри рейтинги. Ами Брат Пит и той май игра ъндърграунд бияч, той па вече ако реши направо ще изкърти рейтингите. Изненадан съм, че точно ти между другото защитаваш неговото участие в UFC, при положение, че по принцип си яко против фрийк мачовете. Това не е заяждане, просто наистина ми е интересно защо не възприемаш и това като някакъв вид петно върху спорта и пуристите.

А реално аз не съдя уменията му по това, че е паднал в първия рунд, по това ако съдим значи Aldo трябва да е егати аматьора, след като го нокаутираха за 14 секунди. По-скоро съдя по клиповете, които показват в спарингите и на боксовата круша. Ако не можеш да изглеждаш добре даже и в спаринги значи нещо явно куца. А начинът иначе по който като цяло се придвижи към Мики Гал и начинът, по който отправи десен прав беше просто потресаващ. Кой влиза в десен прав в двубой? Виждал съм да влизат някакви луди десни балтии (overhand) и почти не съм виждал да е успешно, ама тоя удар, ако се отправи както трябва поне е по-непредвидим, десния прав без никаква друга комбинация не знам как изобщо може да влезе, може би освен ако не го отправи Джошуа или някакъв такъв хай левел боксьор. Много лошо решение и лошо изпълнение. Иначе, за да бъдем честни поне изглеждаше, че се защитаваше на земята, макар че от джиуджицу и граплинг повече не са ми ясни и не знам до колко е бил адекватен и там.

7 hours ago, G said:

Затова са измислени категориите?

Е аз не го сравнявам с шампиона в най-тежката категория. Но като гледам всички са единодушни, че Пънк няма никакъв, дори теоретичен, шанс да е в топ-а на своята си категория - петленце, перо, както там се води.

7 hours ago, G said:

Сигурен съм, че дори и да загуби сега, няма да е за няколко секунди

И аз съм сигурен, видно противникът му е подбран да е по-слаб и от него... но Дани Златков ще го убие.

Retwerts много хубаво го каза - пробутването му за да можел да си изживее мечтата и да си начеше крастата е петно за самата организация и спорт. Това е все едно да пуснат някой рендъм тираджия във Формула 1 - ще се изкефи човекът, спор няма. Но не е редно.

CM Punk да им е "петното" на UFC. Имаше време, когато Дайна държеше здраво юздите и в клетката влизаха наистина само най-добрите. Кечисти, футболисти (както беше с Хършил Уолкър) и всякакви такива нямаха шанс за друго, освен за автограф. Дори звезда като Кимбо Слайс беше натирен да си прави селските мачове другаде, защото Дайна ясно заяви, че няма място за циркаджийски истории в компанията. В това отношение и извън октагона също - това да посегнеш на опонент, да не дойдеш на пресконференция, да те хванат, че си напердашил някой в бара - всичко вън, защото UFC държеше на имиджа си.

От известно време това не е така, сега всичко е та***. Конър си получава мачове за титлите в която категория си ще, не защитава поясите, напада автобуси, не идва на пресконференции, прави си боксови мачове ... никой "копче" не му казва. Майкъл Бизбинг си защитава титлата срещу Хендо, къде е на сто години, докато най-силните в категорията гледат отстрани - дреме ти. Идва GSP и получава мач за титла в категория, в която не е играл никога - на никой не му пука. Нищо, че има "временен шампион" даже. UFC вече е над тия неща - цирк да става. Да не говорим как Ронда получи мач за титлата от нищото, като се "завърна" (то се и видя какво стана).  А за бойците пък не знам какво да кажа - всеки псува, плюе, мятат бутилки, говорят си за майките като ли че са лайнарчета от махалата, дето са се скарали. Такива простотии преди нямаше и не се и допускаха.

UFC си плю на името и Пънк му е най-малкият проблем.

А иначе мнението ми за него - след интервютата, които му слушах, сто процента мога да кажа, че си е напълно прав. Пънк е странна птица, но има право за всичко, което наговори за WWE и всички го виждаме това нещо.

А следващият му мач вероятно ще е последен и ще е пълна пародия. (Какъвто беше впрочем и този на Батиста, ако някой не го е гледал. ) Циркаджийска глупост, няма две мнения.

@retwerts - за циркаджийските мачове много пъти съм казвал, че нямам нищо против, стига да си знаят мястото. Че това място не е в UFC - определено, тука не споря. Но поне в случая не го бутат като нещо голямо (както правят Белатор например с безумните си мейнивенти) - някакъв мидкард мач и толкова.

Абе тия защо изглеждат като недояли и двамата бе..

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

5 minutes ago, Unconquerable said:

Абе тия защо изглеждат като недояли и двамата бе..

Пънк за да си влезе в категорията трябваше да свали бая още преди да почне с дехидратацията. Аз като го виждах как изглежда не мислех, че ще успее да свали..В крайна сметка успя, но заслужаваше ли си? :D

CM-Punk-vs-Mickey-Gall-poster-UFC-203-ta

19 hours ago, Radox said:

Я, татуираната торба с лайна пак иска да й пръснат кофата.

абе човек от теб един позитивен коментар не съм видял в тоя форум от години. Само хейт за онова, хейт за това, много ми бъркаш в здравето. Ебаси комплексара. 

Честно ти казвам, чета ти коментарите с години и направо не мога да повярвам, че си истински. 

Сега можеш спокойно да почнеш да ме псуваш, защото само толкова си можеш. 

ПП: Да направя коментар по темата. Пънк ме УЖАСНО слаб в първия си мач и ми е интересно срещу по-слаб съперник как ще е. 

=cdf388642802f81f.jpg

Punkster434
7 hours ago, ReplikoN said:

абе човек от теб един позитивен коментар не съм видял в тоя форум от години. Само хейт за онова, хейт за това, много ми бъркаш в здравето. Ебаси комплексара. 

Честно ти казвам, чета ти коментарите с години и направо не мога да повярвам, че си истински. 

Сега можеш спокойно да почнеш да ме псуваш, защото само толкова си можеш. 

ПП: Да направя коментар по темата. Пънк ме УЖАСНО слаб в първия си мач и ми е интересно срещу по-слаб съперник как ще е. 

Съгласен съм с теб,и аз не обичам такива хора.Защо трябва да псуваш като каруцар?Аз в този форум НИТО един кечист,независимо сегашен,напуснал,HOF,не съм изпсувал,като даже се старая ако имам негативен коментар към някои,да се изкажа възможно най-леко,за да не обидя някои негов фен тук.Да Пънк може да не е за този спорт,биха го,ама защо трябва да се псува?Само ниско интелигентен човек може да започне да псува ей така без причина,напосоки.А пък и впрочем,които мисли,че може да се справи по-добре от Пънк в първия си мач,да заеме мястото му в предстоящия му мач,да го видим той колко може след като на приказки много знае.

''Do you know what it's like going through life being better than everybody? It's hard.''

CM Punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...