Jump to content

Random gems 5: Най-големите планирани мачове в историята на "WRESTLEMANIA", които така и не се случиха


Radox

Recommended Posts

Ко стаа ве? Откакто се завърнах забелязах, че няколко човека споменаха моите някогашни интересни теми с информация и данни. Поради това, че Wrestlemania наближава със страшна сила, реших да драсна една интересна статия свързана с този турнир. В нея ще ви направя обобщение на най-великите dream мачове в историята на Мания, които никога не са се случили. Става обаче, забележете много внимателно, не за някакви фантасмагории, а само за мачове, които са били обмисляни, но малко преди турнира нещата са пропаднали. Тоест ще говорим само за реално планувани неща! За някои от мачовете е всеизвестни, че са били планирани. Други пък са известни на съвсем малко хора. Надявам се да ви е интересно.

 

RIC FLAIR vs. HULK HOGAN (Wrestlemania 8)
Още със самото идване на Ric Flair в WWF от WCW през 1991 година, феновете започват да предвкусват мегасблъсъка между него и най-голямото лице на федерацията Hulk Hogan. Именно това е планът и на Vince McMahon. Нещата протичат именно по този начин - Flair печели титлата на Royal Rumble 92 и си подсигурява място в мейн-ивента на Кечмания. Негов опопент естествено трябва да е The Hulkster и двамата да направят може би най-огромния мач в кеча до момента. В последния момент обаче Hogan решава, че не иска да пада от Flair, какъвто е първоначалният замисъл. Това проваля мача и вместо срещу него, Flair защитава титлата си срещу Randy Savage в доста добър мач, който обаче все пак няма как да има заряда на Flair/Hogan. В последствие, двамата все пак се срещат на един ринг, но това се случва чак през лятото на 1994-та след като Хоган преминава във WCW и те се сблъскват на турнира "Bash at the Beach". Проваленият мега мейн ивент на WM8 е само един от примерите за огромното его на ощипаната мома Хоган... Наглостта му обаче го кара все пак да се набута в мейн-ивента на турнира, като там той се бие в посредствен мач срещу Sid, докато прекрасният сблъсък между Savage и Flair за титлата бива свален надолу в карда. Друга тиражирана версия за отменения мач е, че Винс прави пробни мачове между Flair и Hogan на няколко хаус-шоута преди турнира, но те не донасят очакваната посещаемост и той се отказва от плановете си.


LEX LUGER vs. BRET HART (Wrestlemania 10)
За по-младите от вас, които не знаят кой е Lex Luger - това е един от най-големите мега фейсове на компанията и на практика човекът, когото Vince гласи за заместник на Hulk Hogan, след като той напуска компанията. Lex е билдван като машина, като през лятото и есента на 1993 няма нито една загуба с туш. По време на билдъпа за мега мача им на Summerslam, Lex Luger се появява с хеликоптер на американски самолетоносач и тръшва 300-килограмовия шампион Yokozuna с Powerslam след като преди това много други суперзвезди са се провалили. По всичко личи, че босът има огромни планове за Luger. По същото време обаче изгрява и звездата на един много по-дребен кечист - Bret Hart. Той не е особено харесван от Винс в началото, но в последствие става толкова техничен и обичан от публиката, че Макмеън няма как повече да го игнорира. Винс е дотолкова раздвоен кой от двамата е по-голямата му звезда, че не успява да реши на кой да даде Royal rumble 94 и в крайна сметка го печелят и двамата, като всеки от тях получава мач за световната титла на Wrestlemania 10. Планът е първо Luger да победи Yokozuna, а след това в края на вечерта Bret Hart да получи своя шот в мегасблъсък между него и Luger. Не е писано обаче това да се случи. Вечерта преди турнира, Luger се напива като свиня в един местен бар и започва да се хвали пред всички как утре ще вземе най-после световната титла. Щом научава това, Винс се вбесява и нарежда Luger да загуби от Yokozuna в първия от двата мача. По този начин мечтания мач между Luger и Hart никога не се осъществява, а Lex потъва в мидкарда...


BRET HART vs. SHAWN MICHAELS (Wrestlemania 13)
Тук правя леко изключение, защото този мач се е състоял на Wrestlemania, а именно една година по-рано, на WM12. Тогава Michaels побеждава Hart в един от най-добрите мачове в историята, донесъл рекорден buyrate. Именно това кара Винс да насрочи реванш между двамата на следващата година. Този път обаче Майкълс е шампион и трябва да върне услугата на Харт, като му дропне титлата в главния мач. Той обаче, бидейки известен с огромното си мрънкате, отказ да губи въобще, и омразата си към Харт, не се съгласява да джоби на своя архивраг и се преструва на контузен, овакантявайки титлата през февруари 97-ма, само месец преди Мания! Това създава тотална суматоха в WWF и пълен хаос в ситуацията около титлата. Пропада планираният мейн-ивент между Харт и Майкълс, както и надеждите на феновете да видят за втори път невероятната химия между двамата. Винс не знае какво да прави и дава вакантната титла на Харт, само за да я прехвърли един ден по-късно на Сид, който пък накрая я защитава срещу ... Гробаря в главния мач на WM13 (тъй като по принцип си е планиран мач между двамата за турнира). Bret Hart пък бива прехвърлен в програма с новата надежда Steve Austin. И това може би е за добро, защото двамата спретват един от най-легендарните мачове в историята на Кечмания, дал старт на звездната кариера на Остин.


THE ROCK vs. STONE COLD vs. MANKIND (Wrestlemania 15)
По принцип, планът на Винс за главен мач на WM15 винаги си е бил The Rock срещу Stone Cold - двете му най-големи звезди лице в лице. Mankind обаче неочаквано постига огромни нива на популярност сред феновете в началото на 1999-та и дори печели титлата на федерацията. The Rock си я връща скоро след това, но Винс вижда потенциала в Mankind и решава да го добави в мача между двамата. В крайна сметка обаче Shawn Michaels изразява мнение, че главният мач на най-голямото шоу е най-добре да си бъде винаги грандиозен one-on-one сблъсък. Около тази теза се обединяват и други сценаристи и в крайна сметка Mankind бива направен само рефер на мача между Роки и Остин.


KANE vs. X-PAC (Wrestlemania 16)
Сега като четете този мач, едва ли ви звучи като някакъв кой знае какъв сблъсък, но по онова време, враждата между Kane и неговия бивш партньор X-Pac с когото имат и титли по двойки, е доста гореща и свирепа. Месеци билд-ъп сочат към този двубой. X-Pac дори открадва гаджето на Kane - Tori. Идеята е двамата да се млатят в ожесточен мач с бодлива тел и експлозиви, като неин автор е самия X-Pac. След като пиротехниците на компанията тестват няколко експлозива, те стигат до заключението, че са прекалено опасни. По този начин идеята за мача бива изоставена, като в крайна сметка на всеки от тях бива даден партньор и се провежда отборен мач, който свършва за 5 минути и е доста посредствен - Kane и Rikishi срещу X-Pac и Road Dogg.


VINCE MCMAHON vs. MICK FOLEY (Wrestlemania 17)
Идеята за този street fight се ражда още в края на 2000 година, като първите стъпки по билд-ъпа дори биват излъчени на RAW. Винс уволнява обожавания от всички председател Mick Foley (с който започна и БТВ-ерата) и го изхвърля от компанията. Планът е Фоли да се върне и да търси мъст, като пребие собственика на най-големия турнир за годината. С течение на времето обаче Фоли се отказва от мача, защото все пак е загубил retirement мач с HHH през февруари 2000 и решава, че не е редно да нарушава условието. Поради това, Винс решава да замени Фоли със сина си Шейн. Това може би не е толкова лошо решение с оглед на това какъв свиреп побой спретват двамата на WM17. Причината за мача между двамата ви е добре позната - Шейн купува WCW под носа на баща си и решава да се опита да го изкара от бизнеса чрез новата си придобивка. Това все пак не попречва на Foley да бъде включен в билд-ъпа на на мача, помагайки на Линда и Шейн срещу злия Винс. Години по-късно, Foley признава, че доста съжалява, че не е приел мача.


TRIPLE H vs. MIKE TYSON (Wrestlemania 17)
Още един планиран мач от тази Wrestlemania. Всъщност няма много информация как и защо е щял да протече билдъпа за този двубой, но е сигурно, че наистина е бил замислян. Според някои източници, това е щял да бъде мач с боксови правила, като Triple H дори е започнал да тренира за мача, но в крайна сметка Tyson поисква прекалено дебел хонорар и преговорите пропадат. Вместо Тайсън, HHH получава за опонент The Undertaker, като двамата правят един не по-малко вълнуващ мач.


STONE COLD vs. HULK HOGAN (Wrestlemania 18)
След дебюта на NWO в WWF през февруари 2002 година, когато те атакуват Austin и му костват безспорната титла, феновете неминуемо се размечтават за огромния дрийм мач между Ледения и Хълк Хоган! Двамата имат няколко конфронтации, включително и хипер мач с хендикап на RAW между тримата от NWO и Austin/Rock, но в крайна сметка нещата пропадат. Може би никога няма да е известна причината, поради която мачът така и не се състои, но повечето източници казват, че нито Austin, нито Hogan са искали да загубят. Поради това, опонент на Хоган за Мания става Скалата, а Остин бива забит в средата на карда в нископрофилен мач със Scott Hall. Това вероятно изиграва решаваща роля за "обиждането" му и напускането на компанията през лятото на 2002-ра. Каквато и да е истината, едно е сигурно - ние никога няма да видим един срещу друг на ринга тези титани.


STONE COLD vs. TRIPLE H (Wrestlemania 18)
Ето един пример за много дългосрочен booking, който разбираемо не се осъществява поради прекалено многото неизвестни по дългия път към него. Далеч преди да се роди идеята за Остин-Хоган на този турнир, Винс има съвсем друг план. Неговата идея е Остин и Хиксовете да запишат още една последна глава в своята дългогодишна вражда, като това трябва да се случи на WM18. Но първо малко предистория - през април 2001 година, Stone Cold се съюзява с най-неочаквания човек - своя върл враг Vince McMahon. Зетят на последния - Triple H, буквално побеснява от този факт и търси обяснение от него. Винс не му казва нищо, поради което HHH се намесва в мач с клетка между Stone Cold и The Rock на RAW и неочаквано обаче атакува Шампиона на народа с чука си! Оказва се, че това е бил пъклен план за съюз между Austin и HHH. Скалата бива уволнен, а Трите Хикса и Ледения заформят най-злия отбор в историята. Те тероризират който си поискат, пребиват жени със столове, печелят всички титли накуп, в общи линии ... стоят на върха на федерацията. Дори страховитият тандем на Гробаря и Кейн не може да се справи с тях. Това обаче правят ... канадските борци Джерико и Беноа. Те успяват да отнемат титлите по двойки на HHH и Austin след като Играта без да иска забива чук в корема на Austin. Предната вечер пък Austin е направил същото по погрешка с него и му коства Интерконтиненталната титла. По този начин двамата губят 3 от 4-те си титли само за 24 часа. Семената на раздора са посяти и идеята е напрежението между двамата все повече да расте. В крайна сметка HHH трябва да бъде прецакан от новия могъщ хийл Остин и да стане фейс, след което двамата да имат вражда, в която Остин да го надвие за титлата, но месеци по-късно Играта да спечели Royal Rumble 2002 и накрая да си отмъсти, като победи хийла Остин в главния мач на Кечмания. По това време той е трябвало да е държал титлата цяла година! Нещо почти немислимо в Attitude ерата! Всичките тези дългосрочни планове обаче се сриват, след като HHH контузва тежко крака си във въпросния отборен мач с Jericho и Benoit. Той с мъка довършва мача, но след това бива изнесен на носилка и пропуска над 7 месеца. По горе-долу същото време пропада и първоначално замисленият план WCW да има самостоятелно шоу, което да се състезава със Smackdown! и Винс решава да приложи Инвазията. Тя създава пълен хаос и в крайна сметка Austin става водач на WCW, като в края на годината, бивайки прецакан от Винс, става отново фейс. Това тотално променя първоначалните идеи и когато Трите Хикса се връща през януари, той вече няма никакви допирни точки или основания с Остин, чрез които да продължи враждата. Той все пак печели Кралския сблъсък, но на WM18 се изправя не срещу Остин, а срещу новоизгрелия топ-хийл на компанията - Chris Jericho.

 

VINCE MCMAHON vs. STONE COLD (Wrestlemania 20)
През 2004 година, враждата между Vince McMahon и Steve Austin е вече в историята и е леко поизбледняла в съзнанието на феновете. Именно поради това, Винс замисля идеята двамата с Остин да се срещнат един последен път на юбилейното издание на турнира, в който да решат всички свои различия веднъж завинаги и да разпалят стария интерес към феновете. Винс умишлено прекарва цялата 2003 година, пребивайки и прецаквайки любимци на публиката - Hulk Hogan, Zack Gowen, Stephanie и накрая The Undertaker. Може да се каже, че Vince е събрал доста голяма доза омраза към края на годината. Идеята е след всички тези преебавания, накрая Винс да си намери майстора в лицето на Ледения. Проблемът обаче е, че никой не казва на Austin, че този мач се планира от компанията. Когато той най-сетне научава, до турнира остава прекалено малко време и поради това ядосан отказва да участва, имайки се предвид освен това и че той реално е прекратил активната си кариера година по-рано в мача си срещу The Rock на WM19. В крайна сметка Austin все пак е вкаран в турнира като рефер на мача между Голдбърг и Леснар, докато Винс не участва на събитието.


KANE & THE UNDERTAKER vs. SNITSKY & HEIDENREICH (Wrestlemania 21)
Това не звучи като най-големия dream match на хартия, но е факт, че билдът за него е повече от стабилен. В края на 2004-та и началото на 2005-та, двамата братя си имат солидни проблеми с две пълни откачалки - Undertaker се бори с психично нестабилния Heidenreich в Smackdown!, а Kane се занимава с превъртелия психопат Snitsky, който убива нероденото му дете с Lita. След като Snitsky се намесва в casket мача между Undertaker и Heidenreich, на ринга излиза и Kane и четиримата спретват своеобразен въргал. Основите за мача по двойки са положени, но след няколко седмици Винс решава, че двамата маниаци няма да draw-нат кой знае колко и спира идеята, като вместо това прави вражда между Undertaker и Orton, а Kane бива вкаран в първия MITB мач. Тук може да се отвори една скоба за мача между Orton и Undertaker. Тъй като Ортън по това време е в разцвета на пуша си, Винс предлага той да стане първият човек, победил Гробаря на Мания. Това би дало нереален тласък на кариерата на младока и би го превърнало в дори още по-голяма звезда, отколкото е днес. Гробаря се съгласява да загуби, но ... Ортън от уважение към легендата отказва да го победи и по този начин стрийка се запазва за още 9 години след това!


SHAWN MICHAELS vs. EDDIE GUERRERO (Wrestlemania 22)
Слуховете твърдят, че Винс винаги е искал да види на един ринг сблъсък между уникалните технични стилове на Еди Гереро и Шон Майкълс. Той решава да направи това през 2006-та и то на най-големия си турнир Кечмания. Поради тъжната смърт на Гереро през ноември 2005-та обаче, плановете рухват още в самото им начало, така че не е известно как точно е щял да протече билд-ъпа за мача. Едно обаче е сигурно - това щеше да се превърне в един от най-добрите мачове в историята на турнира. 


JOHN CENA vs. TRIPLE H (Wrestlemania 23)
Това отново е мач, който се е случвал на Мания (една година по-рано), но тук говорим за планирания реванш на Играта. Планирано е той да получи втори мач в мейн-ивента на най-голямото шоу срещу Сина и този път да го победи, но съдбата решава друго. Трите Хикса се контузва тежко през януари 2007 и бива заменен от своя съотборник Shawn Michaels. Той заема мястото на Triple H срещу Cena, но бива победен от шампиона.


WADE BARRETT vs. THE UNDERTAKER (Wrestlemania 27)
Дори днес, години по-късно, една от най-големите въпросителни в историята на WWE е защо по дяволите Nexus нападнаха Гробаря и го заровиха жив на "Bragging rights" през октомври 2010, прекратявайки на практика активната му кариера. Отговорът се крие в планирания мач между него и водачът на Nexus Wade Barrett. През 2010 година, сценаристите на WWE неслучайно правят именно него лидер на стейбъла. Те имат големи планове за британеца и го гласят за човека, прекратил стрийка. В крайна сметка обаче, докато Taker се възстановява от контузията си, Винс решава да направи реванш между него и Shawn Michaels от миналогодишната Wrestlemania и по този начин не само мачът на Wade Barrett, а и кариерата му пропадат. Според непотвърдени източници, причината Nexus да се намесят в мача, е че те просто се опитват да провалят всеки мач, който си поискат, опитвайки се да съсипят по този начин WWE.


BIG SHOW vs. SHAQUILLE O'NEAL (Wrestlemania 28)
От години се говори за този мач. Двамата великани от доста време имат търкания помежду си, включително и конфронтация на един RAW през 2009, когато Shaq е guest host, както и няколко размени на остри реплики на публични събития извън кеча. Винс отдавна мечтае за кинтите, които ще направи от един сблъсък между огромния баскетболист и най-грамадното чудовище в ростъра си. Нещата обаче си остават само на хартия. Малко преди мача работата пропада, но и до днес не се знае защо. В едно интервю Big Show споменава, че причината е в Shaq, който не успява да влезе в достатъчно добра форма преди турнира и се отказва от участие.


CM PUNK vs. TRIPLE H (Wrestlemania 30)
Както всички знаем, малко след Royal Rumble 2014, CM Punk подви опашка и напусна компанията. Преди това да стане обаче, планът е той най-сетне да срещне Трите Хикса на най-голямото шоу за годината. Почвата за това е подготвена именно на Rumble 2014, като Kane безпричинно елиминира Пънк от мача. Идеята е след това Пънк да се пребори един по един с всичките корпоративни слуги на The Game, преди да се изправи срещу самия него на най-големия турнир за годината. Това обаче не става, тъй като Пънк напуска без обяснение и неговия спот срещу HHH е даден на друг инди-любимец - Daniel Bryan. Останалото е история.
 

35izpu1.jpg

Link to comment
9 hours ago, Radox said:

В крайна сметка обаче, докато Taker се възстановява от контузията си, Винс решава да направи реванш между него и Shawn Michaels от миналогодишната Wrestlemania

С изключение на тази дребна фактологическа грешка, супер статия! Изчетох всичко с интерес.

Link to comment

Дано само тези слухове да не идват от мръсните шийтове, защото може да имат много малка достоверност. 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment

За КМ18 освен Остин-Хоуган, преди време бях чел, че основен вариант за МЕ е бил Скалата-Остин 3 за титлата. Идеята е била Скалата да спечели пояса от Джерико, Леденият да вземе РР мача и така двамата да се срещнат в един финален епичен мач, който да сложи краят на враждата им. Дори имаме този сегмент като хайп:

 

В крайна сметка се стига до решението Трипс да вземе мелето и да има мач с Джерико, което е леко разочароващо, въпреки че съм фен и на двамата, на фона на още един потенциален МЕ между Остин и Скалата.

Link to comment
Brock_Lesnar

Аз пък се сещам за Sting vs Kurt Angle, който е бил планиран за WrestleMania 18. The Icon е преговарял с WWE за мач още през 2002-ра на WrestleMania X8. Преговорите са били сериозни, като от федерацията са планирали първата му вражда да бъде срещу Kurt Angle, надявайки се двамата да направят класика на WrestleMania. За съжаление, в крайна сметка Sting решава, че не иска да работи в сгъстения график на WWE и плановете се разпадат. А в последния момент опонентът на Angle за Mania става Kane.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment

Shawn Michaels vs Eddie Guerrero и Sting vs Kurt Angle са двете най-големи минавки, които за съжаление изпуснахме. А щяха да са култови мачове.

Макар че за втория не съм много недоволен, щото Kane vs Kurt Angle ми е любимият мач на КечМания на моя човек Kane. :D

Виж, обаче HBK vs Eddie щеше да е нещо наистина специално и е грехота, че така и не се получи.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment
HEIDENREICH

Интересна статия , ще коригирам една малка неточност. През 93-та след лятого на Lex Express и пуша на Luger , есента се появи нов хийл а именно Ludvig Borga.Пичът си беше с традиционния гимик на ЗЪЛ ЧУЖДЕНЕЦ  ,  образ който са играли десетки хора , отделно по това време баш топ хийлът бе Йокозуна със същият гимик. Та  Borga започна ударно със скуашове, после разби няколко мидкардъри като Марти Джанети и дойде най-голямото му постижение - прекрати над 2 годишната победна серия на Татанка ( с намеса на Йокозуа) и му нанесе първа загуба с туш  в кариерата ( kayfabe). 

Tatanka даже не изваден от главния мач на сериите All Americans vs Foreign Fanatics и заменен от The Undertaker. Явно се вървеше към сблъсък на Lex Luger и Ludvig Borga на Wrestlemania X , даже двамата останаха като последни оцелели в отборите си , след като Тейкър и Йоко се елиминираха взаимно. 

Доколкото съм чел статии по темата  , плановете са били Undertaker да спечели титлата на Royal Rumble и след това да я пусне на Борга и да се направи мач с Lex Luger.

Като дойде зимата обаче , нещата тръгнаха на съсипия и те промениха плана в движения. Първо Lex Luger не се превърна в новия Хоган , въпреки перфектната си  физика, и получаваше по-малки реакции от Брет Харт, който след като си загуби титлата изкара цялата 93-та в мидкарда .

Отделно Ludvig Borga ,който имаше обявен мач с Татанка на Royal Rumble и даже билдъпа беше започнал , но буквално в последния момент бе заменен с Bam Bam Bigelow .поради контузия на глезена. След това обаче той така и не се върна в WWF.

Undertaker също имаше сериозни проблеми с гърба и затова бе свален от екран за няколко месеца в Casket мача с Йокозуна , след като целия хийл ростер се намесиха на страната на шампиона.Това бе първото "умиране " на Гробаря и макар ефектите по днешните стандарти да са смехотворни, помня как гледах зяпнал и как не спах  от яд. Мачът и сегмента го има в youtube , чакам с нетърпения Undertaker* да стигне до този момент в темата си . 

След като пробваха варианта с двама победители на Royal Rumble мача , вече ясно се видя ,че Брет Харт е техният човек и му се налага да стане тяхното топ лице в първата Wrestlemania без Хоган . теглиха жребий и определиха Брет да се изправи срещу Йокозуна в последния мач. Тук до ден днешен има спор дали планът поначало си е бил Брет срещу Йоко за титлата , реванш за миналата година , или в действителност плановете са били двете най-популярни лица на федерацията да се изправят един срещу друг в главния мач . Има популярен слух, че именно това е бил планът, но  както Radox е споменал Luger си е отворил голямата уста и е оспойлил плановете на журналист, след което е наказан с изненадваща загуба срещу Йокозуна ( в един от най-досадните и тегави мачове дето съм гледал през живота си , DUD му е много) и забиване в мидкарда до края на престоя си в WWF. 

 

Друга очевидна промяна в плановете за която не си споменал  е през 2005-та . След като Randy Orton спечели титлата от Човекът който не се споменава вече , Evolution се обърнаха срещу него и плановете бяха за мач между Orton и Triple H. на Wrestlemania 21 . Фейс търна на Orton обаче бе огромен провал , публиката така и не застана зад него, оставиха го като последен оцелял срещу Трипси в главния мач на Survivor Series , но публиката не се трогна особено. През това време популярността на Батиста растеше главоломно, букинга му беше много силен и феновете го искаха него. Затова още през януари плановете се смениха -Батиста спечели Royal Rumble, а Orton търна хийл преди Wrestlemania и беше един от първите ,които се опитаха да прекратят Streak-a на Undertaker ( то горе долу тогава започнаха да говорят Streak ) . Според мен феновете несъмнени спечелиха от тази промяна - Triple H- Batista бе една от най-добрите вражди в историята на турнира, завършена в може би последния истински брутален HIAC , Ортън направи хубав мач с Тейкър  и всички останаха доволни.Отделно точно Triple H и Orton въпреки че са се били десетки пъти така и нямаха добра химия, сещам се само за 1 приличен мач между тях, на едно No Mercy , но това е нищо на фона на нереалния пачи хуй който сътвориха на Wrestlemania 25 , където буквално умориха цял стадион хора от скука. 

 

 

Link to comment
HeaDMaKeR™

Daniel Bryan - Shaemus от КМ 30.След като публиката застана стабилно зад Браян и Пънк напусна и провали плановете за мач с Хънтър, много неща се бяха променили, но си спомням, че WWE натискаха за мач между Шеймъс и Даниел Браян, които пък преди време се бяха доказали със страшна химия и дори си спомням един страхотен 2/3 falls, на мижаво ППВ като Extreme Rules.В крайна сметка Пънк изчезна и беше почти сигурно, че Браян отива МЕ, но Хънтър нямаше мач, а трябваше да се бие с някой "горещ".Историята се получи добре, или щяхме да имаме троен мач между членовете на Еволюшън, или щяхме да имаме троен мач между Батиста, Ортън и любимеца на публиката.

Също оригиналният план за КМ 27 беше, Брок Леснар като шампион на UFC да се бие с непобедимият и все още свеж Гробар, който до преди година ми правеше 5 звезди мачове с Майкълс.В крайна сметка Леснър загубва титлата, а и президента на UFC сере в устата на Винс и не позволява Леснър да направи такова участие.

Хоган - Сина също е бил плануван за 24 или 25 май.

И до колкото знам оригиналният план за Гробаря на КМ17 е бил да се трепе заедно с Кейн с/у Хаку и Ракиши във мач до първа кръв.Това не само, че го бях чел в нета някъде, ами и преди време някой беше писал нещо около този план във форума, а МЕ е трябвало да е троен между Скалата, Остин и Хънтър.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

А Sting vs. The Undertaker бил ли е плануван изобщо или всичко е било само един fantasy booking за феновете? Защото си мисля, че ако Sting не се беше контузил след мача си с Rollins на Night of Champions щяха да сътворят този спектакъл.

Link to comment
4 hours ago, HeaDMaKeR™ said:

И до колкото знам оригиналният план за Гробаря на КМ17 е бил да се трепе заедно с Кейн с/у Хаку и Ракиши във мач до първа кръв.Това не само, че го бях чел в нета някъде, ами и преди време някой беше писал нещо около този план във форума, а МЕ е трябвало да е троен между Скалата, Остин и Хънтър.

 

И аз съм чел за отборния мач между Brothers of Destruction и Haku/Rikishi, но не съм сигурен че наистина е бил планиран. Като цяло нещата сочеха натам де - двата отбора имаха свирепа вражда, на "No way out" Haku и Rikishi се намесиха в мача на Kane и Taker за титлите по двойки и ги преебаха и имаше изгледи да се срещнат на Wrestlemania. След това обаче изглежда плановете пропаднаха, защото споменатият First blood мач се проведе на един обикновен Smackdown! и с него май враждата приключи. Дни по-късно пък Rikishi се контузи и излезе в 2-месечна почивка, след което Haku остана без посока в карда и освен няколко общи сцени с ростъра покрай Инвазията май изобщо повече не се появи по телевизията. Дори да е бил планиран мача, вероятно отказването на Tyson от мач с Трите Хикса е наложило спешно да му се търси опонент, а освен Гробаря никой друг от нивото на Трипси не беше свободен. Това би обяснило набутването на Kane от нищото в мача за хардкор титлата между Big Show и Raven. Относно тройния главен мач също съм чел, че след като Tyson се отказва, първата идея за това как да използват Трипси е била да го вкарат в мача между Остин и Скалата и по този начин да се сблъскат трите най-големи лица на Attitude ерата, но той отказва защото смята че главния мач на Мания трябва да бъде one-on-one. По този начин остава резервния вариант между него и Taker, който явно е провалил плановете за Taker/Kane vs. Rikishi/Haku? Интересно така като се размисли човек колко варианти изскачат за това как са се въртели нещата около карда в седмиците преди турнира. И всичките звучат логично.

 

3 hours ago, damtiham said:

А Sting vs. The Undertaker бил ли е плануван изобщо или всичко е било само един fantasy booking за феновете? 

 

Никога не е бил плануван този мач, поради факта, че Sting дебютира чак през 2014 в WWE и директно го метнаха във вражда с Authority. Вероятно са обмисляли все пак някога в бъдещето да направят мач между него и Taker, но контузията която ненадейно прекрати кариерата му след едва втория му мач спря всички планове.

 

Ето го мача за който говорех:

 

 

35izpu1.jpg

Link to comment

Trish Stratus Vs. Lita WM21 Ladder Match for the WWE Women's Championship

Не се е състоял, заради контузия на Lita.

Link to comment
Punkster434

За жалост винаги е имало такива ''dream matches'',които така и не са се състояли и винаги ще има такива мачове и занапред.Причината за това да не се състоят е маловажна,важното е че ние сме изпуснали страшно много велики моменти,благодарение на които сега кечът можеше да бъде в съвсем различна посока.

''Do you know what it's like going through life being better than everybody? It's hard.''

CM Punk

Link to comment
  • 11 months later...

Дали съм го чел някъде, или съм го слушал в някой подкаст преди години, WWE са били близо до договор със Стинг 2011 година и промото 21.02.2011 е било приготвено за евентуален негов дебют във федерацията, и съответно мач с Тейкър на Кечмания27...................

 

 

 

Проверих сега историята на Стинг в този период и цитирам Уики-то:

 

On the following edition of Impact!, Sting and Nash refused to join Hogan, Bischoff and their new group, Immortal, and walked out on TNA and Dixie Carter, noting that they had tried to warn her that Hogan and Bischoff would try to take over the company for their own gain, but she hadn't listened, meaning Sting was never a true villain his entire heel run.[81] After Impact!, Sting took hiatus from TNA television, as Borden's TNA contract had expired at the end of 2010.[82]

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...