Jump to content

Любим стейбъл/група в историята на кеча?


nWoHulkster

Recommended Posts

nWoHulkster

Няма да го правя анкета,тъй като мисля на дискусийка да го избием :)

Много труден въпрос за мен лично. Аз съм измежду хората, които считат,че една федерация, за да прогресира добре има нужда от стейбъли, особено хиил групи. Много групи съм харесвал през годините,но ако трябва да избера само една бих избрал...

The New World Order, защото когато си nWo си nWo 4 life :).

Чесно казано, винаги съм обичал, когато в кеча има усещане за хаос, когато не знаеш какво ще се случи в следвашият момент и с nWo беше така. Те излизаха по средата на шоуто, пребиваха кечистите, които имат мач в момента и почваха да говорят,гонеха коментаторите и им заемаха местата, абе все такива весели неща.

  • Upvote 2
Link to comment
Shawn_Michaels

И мен ме кефи nWo ама все пак предпочитам DX :) ,през времето когато Шон беше там.Супер големи лайнари бяха и мачкаха наред като се подиграваха със всички живо голям майтап беше :)

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

И аз се колебая между DX и nWo, но май повече клоня към DX. Честно казано, не съм гледал кой знае колко неща и за двата отбора, но от това, което съм видял, мисля че DX са ми любимите. Много са били откачени. Имаше един момент от WWE Funniest Moments, на който съм се спукал от смях: там където Shawn обещава, че повече няма да говорят глупости, а след това има цензура в продължение на половин минута :) А и кечистите, които бяха там са едни от лубимите ми кечисти, така че...

Posted Image

Link to comment
HEIDENREICH

По принцип не съм кой знае какъв привърженик на стейбълите,но още се смея като се сетя как DX с Трите Хикса,Били Гън и Роад ДОГ,се почвиха пред залата където имаше Nitro(тогава се случи шоутата да гостуват в съседни градове),та тия образи дойдоха с нещо като БТР облечени с камуфлажи,въоръжени и крещяха "Освободете Kevin Nash" :D По едно време за малко да влязат в залата,но не ги пуснаха.Тогава Ерик Бишоф яко се ядоса :D и предизвика Винс на мач.

 

Link to comment
  • 17 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...