Jump to content

NWA: Бивш кечист на WWE претендент за NWA титлата


itzo1994

Recommended Posts

Spoiler

Бившият кечист от WWE, James Ellsworth, е отговорил на предизвикателството на Nick Aldis (Magnus в TNA) и ще получи шот за титлата на NWA.

Aldis е искал бивш световен шампион, или някой, побеждавал световен шампион, да се изправи срещу него. Тогава се е появил Ellsworth.

Мачът между двамата се е състоял снощи.

Уточнение: Не намерих никъде резултати от шоуто, но:

Spoiler

Предполага се, че Ellsworth e загубил, но се намират коментари из Facebook, че той е станал новия шампион. Who knows.

 

 

Link to comment

В политиката може да имаме най-култовия таймлайн, но в кеча имаме най-смотания. :( А NWA тъкмо бяха започнали да набират инерция. :( Дано @Radox ги помете и тях.

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Малко рисковано го играе Corgan. Може да успее да докара допълнително внимание към NWA така, но само ако Aldis запази титлата и смачка Ellsworth. Но ако стане обратното, с NWA е свършено.

Link to comment

Само си пуснете спечелването на титлата от Aldis на най-големия турнир в CZW да чуете как "изпратиха" новия шампион и може да ви стане ясно за отношението на феновете към NWA.

Link to comment

Гледам, че Aldis vs. Ellsworth е направил почти 300 хиляди гледания в YouTube. Като се има предвид, че най-гледаният NWA клип досега беше 72 хиляди (Tommy Dreamer предизвиква Tim Storm), определено бих нарекъл мача успех за NWA. NWA искат внимание и ако не друго този мач явно им докара повече внимание отколкото получават обикновено.

Link to comment

Не съм съгласен с @G, имало е и по-лоши до сега. Мачът ме изненада, Елсуорт може и да изглежда като некадърник, но тук направи що-годе стабилен мач за неговият гимик. А и да не говорим, че направиха много гледания, което бе споменато и по-горе. Според мен си бе добре, @G може да не се съгласи с мен, катко и много други. :D 

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...