itzo1994 Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 В РОЛИТЕ: ??? ??? ??? ЧАСТ ПЪРВА Даян... 6:18 сутринта, стая 316 в хотела ми, точно тук, в BWC Peaks. Спах доста добре. Във въздуха се носи ароматът на гора, стаята ми е чиста, телефонът работи, банята е в отлично състояние, матракът е твърд, но не твърде. Даян... мислех за това цяла нощ и не мога да си го избия от главата, но не защото съм агент, а защото съм човешко същество...какво е станало онази вечер преди Survivor Series, и кой нареди да бият гонга в полза на Michaels? Даян... време е да се захвана за работа. Шерифът ме чака на местопрестъплението, за да да направим оглед. Жертвата е една от най-обичаните в BWC Peaks, и цялото градче е в шок от случилото се. ОГЛЕДЪТ Нищо интересно и необикновено по трупа. Няма следи от насилие. Извършителят е действал бързо и уверено. От шерифа разбрах, че последните дни на жертвата са минали в скандали. Била е заключена у дома си преди ден, но успяла да избяга. Ще трябва да поговоря с баща й. Link to comment
itzo1994 Posted February 6, 2018 Author Share Posted February 6, 2018 В РОЛИТЕ: S. Palmer ??? The Giant ??? Братовчедката (BWC MEMES ДВЕ) ЧАСТ ВТОРА Даян... 5:43 сутринта, стая 316. Сънувах някакъв странен кошмар. Не, не с дългокосия японец, хвърлящ ме от моста. Сънувах...Него. Висок, слаб, питаше ме как съм. Опитах се да му отговоря, но нито един звук не излезна от устата ми. Започна да говори някакви несвързани неща, а аз стоях прикован и не можех да го спра. Имах чувството, че трябва да запомня думите му. Нещо не е наред. След точно 27 минути тренировка, се изкъпах и приготвих за навън. Отидох да хапна в заведението срещу хотела ми. Дочух разговор между двама господа зад мен, че и те са сънували "бъбривия гигант". Интересно, интересно. Реших да се скитам из градчето, да видя как минава един обикновен ден за хората тук. Някои се връщаха от кметството, видимо разочаровани. Поразпитах местните - новата сградата на театъра щяла да бъде боядисана в бяло, вместо в черно. Черно? Явно не мога да разбера традициите им. По обяд видях група хора с лопати. Оказва се, че преди по-малко от месец, близко до градчето, е открит малък сандък и няколко монети, заровени в гората. Оттогава насам всеки ден 10-тина мъже отиват да прекопават безкрайните декари на юг от града. Шерифът ми обясни, че след финансовата криза, хората започнали да се занимават с различни инвестиции. Едни започнали футболна лига, в която разбира се залагали всички от братовчедите до внуците им, други се преместили в BWC Ofis, дъщерното градче на BWC Peaks, а трети...по думите на шерифа "чакали да бъдат щастливо безработни, копаейки проклетите жълтици". Смятам някоя сутрин да се присъединя към копачите и да видя за какво става дума. Изглежда тук никой не се е запитал на кого е съкровището, и защо е оставено там. Може и да разбера. Погребението Почти целият град изпрати Laura Palmer. Баща й, S. Palmer, все още беше в шок и до последно отричаше, че това е дъщеря му. За малко да му повярвам, в интерес на истината... На погребението присъстваше братовчедката на жертвата. Двете са били като близначки, абсолютно еднакви. Успях да разменя няколко реплики с нея. Забавна, добра, изпълнена с живот. Точно като Laura. Но не е Laura, и няма да бъде. Link to comment
ShwN Posted February 6, 2018 Share Posted February 6, 2018 АВЕ ЕЙ, ЗА BWC MEMES ИЛИ ДОБРО, ИЛИ НИЩО! Link to comment
itzo1994 Posted February 7, 2018 Author Share Posted February 7, 2018 В РОЛИТЕ: Shawn Palmer (ShwN) Bobby Briggs (THE ENEMY) ЧАСТ ТРЕТА Даян... от няколко дни съм тук. Говоря с местните, посещавам техните събития, пия кафето си с тях, но все още не мога да си изясня всички детайли. Разпитах много хора. Няколко от тях нямат алиби за деня на убийството: Бащата на момичето, Shawn Palmer. Странен човек. Спомена пред мен, че се чувства повече като създател на жертвата, вместо неин баща. Определено любопитно поведение. Shawn ме питаше много въпроси за убийството, искаше да знае кой или кои са погубили творението му. Беше много груб, когато чу, че Laura може би не е била толкова чиста, колкото е смятал. Даян... нямам нищо друго срещу Palmer, но ще го държа под око. Вторият заподозрян е Bobby "Enemy" Briggs. Ченге. Най-добрият във випуска си. Преди 2 седмици е бил понижен, заради използване на прекомерна сила при арест. Докладвал го е не кой да е, а самият шериф. Той го е и понижил. Грозна работа. В моята служба никога не бихме си позволили такова нещо. Bobby се е срещал няколко пъти с жертвата и нейните приятелки. Ако трябва да разчитам на хорското мнение, то точно Bobby е убиецът. Но това е твърде лесно. Третият заподозрян... Link to comment
itzo1994 Posted February 8, 2018 Author Share Posted February 8, 2018 В РОЛИТЕ: Lawrence Jacoby (The Olimpic Hero) Богаташът ??? ЧАСТ ЧЕТВЪРТА ...се казва Lawrence Jacoby. Води вечерно радио шоу. Преди е писал филмови ревюта за BWC Gazzette, сега просто говори на градчето всеки ден от 20:00 часа, не по-късно, не по-рано, без сценарий, всичко е импровизирано. Впечатляващ човек. Срещал се е с жертвата на няколко пъти преди смъртта й. През последната седмица в шоуто си Jacoby е говорил за предстоящите тъмни дни на BWC Peaks, за корупцията в кметството и разврата сред учениците. Успях да прослушам няколко касети и смятам, че Lawrence крие нещо. Откъде филмов критик, който сега води радио-шоу знае колко корумпиран е кмета и с какво се занимават в местната гимназия? Даян... нещо странно се случва в BWC Peaks. Докато отивах с шерифа до участъка, видях един мъж да ходи към банката с препълнени с пари джобове. Шерифът ми каза, че това е един от многото филантропи в BWC Peaks, който дарявал пари на местното училище. Даян... вярвам, че шерифът не ме лъже, поне не умишлено. Но защо господинът отиваше към кметството, вместо към училището? Откъде имаше толкова много пари? Кои са другите с толкова много пари? Имат ли нещо общо с копането в гората? Link to comment
itzo1994 Posted February 9, 2018 Author Share Posted February 9, 2018 В РОЛИТЕ: Bobby Briggs (THE ENEMY) Журналистът ??? ЧАСТ ПЕТА Даян... днес се срещнах с Bobby Briggs. Разговорът ни не беше дълъг, но и не мисля, че бих научил повече от него. Полицай, опиянен от власт, с желание да направи света по-добро място. По начинът му на говорене смятам, че е голям фен на Jacoby. Не спираше да приказва за пророци, разврат... Дали убийството на Laura не е за него един вид прочистване на BWC Peaks? Но това, че единият слуша шоуто на другия, не значи, че са замесени. Трябват ми конкретни доказателства. Надявам се скоро да разберем, защото това място не ми харесва. Даян... малко след разпита видях двама мъже с жените си да се карат на улицата. Не разбрах за какво спорят, чух само, че единият бил по-хардкор от другия. Сякаш градчето полудява. Шерифът има много работа тук. Малко преди да се прибера в хотелската си стая се видях с журналист от седмичника на BWC Peaks "Капитан". Искаше да знае докъде съм стигнал със случая. Или поне така искаше да си мисля. Всичките му въпроси бяха свързани с Jacoby, сякаш искаше да му скапе репутацията. Дали нямаше тайна вражда между BWC Gazzette и Капитан? А и откъде знае, че съм разпитвал Lawrence? Май някой ме следи. Link to comment
itzo1994 Posted February 11, 2018 Author Share Posted February 11, 2018 В РОЛИТЕ: Shawn Palmer (ShwN) ЧАСТ ШЕСТА Даян... пред вратата си днес открих пощенски плик. Вътре, изписано на някакъв странен език, който не познавам, пишеше ਛੇਤੀ ਹੀ ਜਾਗ ਉਠੋ. Въпреки краткото си пребиваване тук, изглежда вече съм си създал врагове. Трябва да побързам с намирането на извършителя, или още някой невинен може да пострада. Някой невинен като мен, например. Малко по-късно имах среща с Shawn Palmer. Каза, че не е заключвал дъщеря си в деня преди убийството и въобще не е имал спорове с нея. Вярвам му. Не знам защо, но просто му вярвам. Palmer ми даде кутия с личните вещи на Laura. Не го попитах защо го прави чак сега, не исках и да знам. Пръстени, тефтер, разни дрънкулки. Ще ги прегледам по-късно, може и да открия нещо. Пръстенът ਜਲਦੀ ਹੀ. Част от надписа в писмото, което получих сутринта. Работя в бюрото от години, обиколил съм страната няколко пъти, виждал съм говорещи мъртъвци, контролиращи огъня демони и какво ли още не. Но това...? Това ме притеснява. Тефтерът Прегледах тефтера от-до. Laura не е имала срещи с никой от тримата заподозряни. Това е добре за Bobby и Shawn. Но не и за Jacoby. Той ми каза, че са се виждали няколко пъти, а тук няма и един ред за него. Не мисля, че Palmer ми даде всичко. Тефтерът на Laura описва с кого се е виждала, какви задължения има... Но тя споменава дневника си, а такъв не сме намерили още. Даян... прегледах наново записите от разпитите на свидетелите и тримата заподозрени. Знам какво е станало! Отивам в участъка веднага, сигурен съм, че хората, които ми трябват, ще бъдат там. Link to comment
baikiro Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Нов епизод кога? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
itzo1994 Posted September 12, 2018 Author Share Posted September 12, 2018 Уви, с изтриването на BWC Memes, BWC Peaks няма вече как да постигне крайната си цел. Всичко друго ще е доене на пари (плюсчета), а аз съм твърдо против този холивудски прийом. Spoiler Link to comment
hacky Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 Започни 2ри сезон с това как BWC Memes се завръща. Link to comment
Maradona Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 404 page not found Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.