Jump to content

Най-дразнещо популярно скандиране?

nWoHulkster

Най-дразнещо популярно скандиране?  

69 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Мернах тази анкета преди малко в Twitter и ми се стори интересна. Нека да я тестваме и тук.

Ясно е, че всичките могат да бъдат дразнещи в един или друг момент, но кое скандиране ви дразни най-много, когато го чуете? Защо?

What , съсипва много сегменти и  промота, особено ако кечистът не е уверен на микрофона.Не всички са титани като Голдбърг и могат да накарат публиката да млъкне.

This is Awesome също ми е на челно място в листа .Супер много ме дразни като се използва за всяка дреболия , просто прекаляват.То по тая логика едно време на Брет Харт това трябваше да му го скандират на всеки мач.

Без да се замислям много - this is awesome. Другите също са неприятни на моменти, когато се скандират безразборно, но това сякаш най-много ми се е набило в главата. Разбирам да се случва нещо значимо или пък да се скандира по време на някой важен и оспорван мач, обаче реално в 90% от случаите се чува по време на незначителни мачове без никакъв залог, само защото някой е направил безсмислен спот. Още по-дразнещ е we are awesome, но него пък поне го скандират предимно на шоутата след кечмания.

CM Punk chant-овете, когато той очевидно няма да се появи, You Can't Wrestle, This is Wrestling и What? са силно тъпи.  На другия полюс са ми You Look Stupid и Asshole. :D 

What е ултимативната тъпотия. Най-любимо ми е като запеят На-на-на-на хей-хей-хееей- гуууууд бааай!!!

3kuoda.gif

You still got it на хора, чиито дни на ринга видимо са отминали, а те го скандират само, защото са някакви легенди от миналото. По принцип се дразня, когато чичаци и пенсионери се завръщат в сегменти с бой или дори за цял кеч мач, защото първо, че представянето им е абсолютна пародия, и второ не искам да виждам човека такава развалина на ринга. Може би и затова ме дразни, когато публиката подкрепя подобни падения с You Still Got It, след като е видимо, че това не е така.

3 minutes ago, MainEventer said:

You still got it на хора, чиито дни на ринга видимо са отминали, а те го скандират само, защото са някакви легенди от миналото. По принцип се дразня, когато чичаци и пенсионери се завръщат в сегменти с бой или дори за цял кеч мач, защото първо, че представянето им е абсолютна пародия, и второ не искам да виждам човека такава развалина на ринга. Може би и затова ме дразни, когато публиката подкрепя подобни падения с You Still Got It, след като е видимо, че това не е така.

Най-доброто "You Still Got It", може би ever, беше при едно от завръщанията на Scott Hall в TNA. Ако си спомням правилно, нещата се развиха така: Hall излезна, каза "Hey Yo" и публиката избухна в "You Still Got It" chant. Просто брутално! :D

8 minutes ago, itzo1994 said:

CM Punk chant-овете, когато той очевидно няма да се появи, You Can't Wrestle, This is Wrestling и What? са силно тъпи.  На другия полюс са ми You Look Stupid и Asshole. :D 

Аа! Знаех си, че пропускам нещо. You Can't Wrestle е друга опция, която трябваше да добавя.

The Olimpic Hero

Много ме дразни: "You can't wrestle" от WWE феновете срещу хора, които очевадно са добри на ринга, имам предвид най-вече срещу John Cena и Roman Reigns.  Едно е да им показват, че не искат да са в мейн ивент позиция, но по дяволите, измислете някакво по-логично скандиране. "You can't wrestle" при положение, че почти винаги Cena и Reigns правят от добри до много добри мачове, абсурдно е.

This is awesome, определено досадно, звучи и подигравателно на някои моменти. При наличието на добър спот/момент публиката би трябвало да крещи, да се кефи или пък просто да скандира името на този, който го е изпълнл, а вместо това получаваме Дис ис осъм скандирания. 

What?,Наистина може да прецака промото на някои,които може да се разконцентрира.

''Do you know what it's like going through life being better than everybody? It's hard.''

CM Punk

Аз мразя като АУТИСТИ преоблечени в ЧЕРВЕНО, но с ОРАНЖЕВО бельо скандират комунистическата абревиатура на мъртвия отбор :angry:

-

44 minutes ago, baikiro said:

ЗААААДНИИИК-ЗАААААДНИИИК

Ае, стига, тва е класика! :D

Иначе откъде да започне човек - "This is awesome", "Holy shit", "You deserve it", "Fight forever", трудно е да се определи най-дразнещото, но ще кажа " This is awesome". Скандиране, което неминуемо следва някой скандален и ненужен спот, чието единствено последствие е съкращаване на нечия кариера и причиняване на болезнени стари години. А не че самият мач е awesome.

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

13 годишните лапета дето спамят Скандау са господи.

Fight forever му звучи най-кринджи, но бих избрал публика говореща каквото им падне от колкото да мълчат все едно са на погребение :D

You can't wrestle е супер дразнещо и то на хора на които мачовете им на PPV-та са класики! Говоря попринцип за Рейнс, защото човека се старае супер много и попринцип на PPV-тата в 70% от случаите най-добрия мач е неговият. 

Също така и You still got it на кечисти които вече са тотално скарани с кеча и немогат и си личи от километри. Примерно Шейн като се завърна почнаха да викат You still got it,а реално освен да скача от високо друго не става от него. А ударите му са повече от смешни!

"This is wrestling" винаги ми е бъркало в здравето. Пълно свидетелство как някой, който живее в мазето на баба си, се мисли за по-умен от всички останали.

anitrezashkakoaliciq.png.f1b67e01889f60e98e8ba5bf323780cb.png

YEP chant-a е пълен дроп.What също е ташак, ама най-много ме дразни чантването по време на музиката на Енгъл.
Ако пуснете тема с любим чант там вече от сега знам за какво да гласувам.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

Metzgermeister

Към досадните скандирания бих добавил и "We want tables", което сякаш се появява, когато даден мач е по-неимпактен и на публиката ѝ е скучно.

Let's go Cena/Cena sucks също е дроп, особено когато се бие срещу някой неудачник. Да, в началото беше готино, но всеки път едно и също втръсва до досада. 

Всеки чант има добри и лоши страни. Когато Rickie Steambot се завърна през 2009, мисля че за първи път чух You still got it чанта и си беше абсолютно на място, защото наистина беше уникален за възрастта си. What чантовете бяха класа, когато Остин говореше останалото е дроп. Имаше един много силен You cant wrestle на Cena - Punk от MITB 2011 и т.н. Мен лично най ме дразнеше Please retire за Big Show, когато се водеше face и това от хора, които 3 пъти са тичали през живота си. Това, дето се пръкна от ICW pinfall също е яко зле ама те си имат някакви заучени английски шитни. И да не забравяме дебилното десет 10! 10! 10! Това, мисля че е върха на мизерията. Като цяло за мен това си остава най-доброто. Жалко, че не излиза с по-добро качество: 

Yes chant-овете. Пълна дебилщина е като почнат да вдигат показалци нагоре като някакви маймуни. 

,,CM Punk" chant-овете, когато WWE имат шоу в Чикаго. Също до болка са изтъркани Let`s go Cena/Cena sucks.

"What", определено. Изключително неизобретателно и малоумно скандиране, издавано от индивиди, показващи симптоми на кретенизъм. Няма сегмент, който да не са нарушили, без значение дали зад микрофона седи някой уверен или неуверен човек. Рядко са случаите в които кечистите излизат от тази патова ситуация, като за последно се сещам за Alexa Bliss, която ги флеймна много стабилно. А това, това винаги ми пълни душата:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...