Jump to content

Deontay Wilder срещу Luis Ortiz - 3 март 2018


Recommended Posts

Ortiz-Wilder-1.jpg

 

Quote

Настоящият шампион на WBO, Deontay Wilder (39-0, 38 KOs) ще защити титлата си срещу кубинеца Luis Ortiz (28-0, 24 KOs). Битката ще се проведе на 3 март в Barclays Center, New York, USA.

 

Link to comment
  • 1 month later...

Не разбирам много от бокс, затова ще направя прогноза, че Уайлдер ще победи с нокаут до 6 рунда. Да видим дали в бокс прогнозите ми връзва толкова, колкото в ММА прогнозите :D

Link to comment

Ако дедо Ортиз не умре от старост на ринга, би трябвало да спука балона Бионсе.

Link to comment
6 hours ago, VSB said:

Ако дедо Ортиз не умре от старост на ринга, би трябвало да спука балона Бионсе.

 

Малко му остана за победата дор коефициента на живо за него тигна до 1.28 по едно време, но просто изпусна момента си. След нокдауна, който получи в 5 рунд после тотално надигра Уайлдър до 9 рунд, когато просто издъхна. Мачът приличаше по скоро на битка пред дискотеката в Тетевен, определено поне за мен Уайлдър не оправда очакванията въпреки победата.

Link to comment

Абе стабилна победа за Бионсе. Реално очаквах точно такава за него с нокаут след осмия рунд, трябваше да го напиша да се поизфукам малко сега. Ортиз не е кой да е, човек, от когото дълги години бягат големите в дивизията, Кличко и Джошуа в това число. Проблемът му е, че почти сигурно възрастта, която представя е фалшива и реално е на 40 и кусур години. Това беше последният му шанс.

Чест прави на Уайлдър все пак, че му даде този мач. Ортиз не беше задължителен претендент, а историите му с допинга бяха добро оправдание да бъде избягван като опонент. Но и Дионтей отдавна е на подбив за това, че си избира лесни съперници, така че беше крайно време да се изправи срещу голямо име. Вече има такова в списъка си, да си намали малко финансовите претенции (колкото и да е странно, не дроува достатъчно) и да го правят тоя мач с Джошуа. Стига да не стане някой фал на 31-и, което според мен въобще не е невъзможно. Паркър е крайно невпечатляващ като шампион, но си мисля, че точно срещу Джошуа ще избухне. Очаквам дълъг и завързан мач, подобно на Уайлдър-Ортиз, само дето Паркър не е старец, а младок с корава глава. Прогнозирам първа победа по точки за Джошуа, тъкмо да се изравнят с Уайлдър, който също има една такава.

Иначе, след днешния мач съм още по-убеден, че Джошуа би спечелил без особени трудности един мач между двамата и Паркър всъщност е по-сериозното препятствие пред него.

Link to comment
On 3/3/2018 at 10:24 PM, retwerts said:

Не разбирам много от бокс, затова ще направя прогноза, че Уайлдер ще победи с нокаут до 6 рунда. Да видим дали в бокс прогнозите ми връзва толкова, колкото в ММА прогнозите :D

Значи познах победителя и начина - 2 от 3 като първа бокс прогноза не е толкова зле :D

Link to comment

Ами не беше някаква технична класика, но се получи зрелище за лаик като мен. Уайлдър беше внимателен и целеше да не получи тежък удар и да изчака своя момент. Това се случи в 5-я рунд и ако не беше гонгът, мачът щеше да свърши още там. Впоследствие Ортиз имаше силни моменти, особено в 7-я рунд, където вкара силна серия удари. Аз обаче, не съм сигурен, че е бил близо до КО, както се говори на някои места. Накрая шампионът просто го приспа с фирмена комбинация от тежки удари, използвайки едно от топ оръжията си, а именно качеството си да довършва противниците си. Като цяло не изглеждаше адски впечатляващ, но показа издържливост, тактическа грамотност и търпение, което е важно.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...