Jump to content

Кени Омега и Крис Джерико с ПЕТЗВЕЗДЕН (*****) мач


njpw_puroresu

Recommended Posts

njpw_puroresu

Мачът между Кени Омега и Крис Джерико на Реслинг Кингдам е оценен с пет звезди от Дейв Мелцер. Това е шести пет+ звезден мач за Кени Омега и едва първи петзвезден мач за Крис Джерико.

ХАХАХАХАХАХ, Мелцер пак се изгаври с фенчетата не ентертайнмента. Кени Омега е велик, но нека да не се заблуждаваме момчета. Това беше подарък за дъртата торба и Мелцер да се поизгаври малко. Един от най-слабите петзвездни в историята. :cool:

Link to comment
The Olimpic Hero

Абсолютно прекали Meltzer вече. То аз го казах още след като даде повече от пет звезди на мач, че вече системата му ще изглежда нелегитимно.  Мачът на Омега и Джерико бе доста добър, но чак за пет звезди не е, или поне това е моето лично мнение. Джерико има по-добри мачове в кариерата си. За мен ladder мачът му с Shawn Michaels е най-доброто, което е правил Джерико на ринга, като история, като психология в мача, като цялостно усещане. Там за мен нещата бяха перфектни и по-добри от тези при мача му с Омега. Та Meltzer сам прецака собствената си система през последните няколко години и я направи да изглежда несериозно в очите на повечето фенове, както и в моите.

               

Link to comment

Meltzer имаше хубавата възможност да даде 5 звезди на Naito/Okada и 4 и половина на Jericho/Omega. Много хора щеше да разгневи.

Link to comment

Сега това значи ли, че Jericho вече се е доказал в твоите очи и вбъдеще ще му гледаш мачовете? Защото викаше, че не гледаш мачове на хора, които нямат 5-звезден мач в кариерата си. :D 

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Важно е да се отбележи, че това е първият 5-звезден мач за Кени Омега от лятото на 2016г. насам!

Link to comment

Добре, че е пак класата на WWE за да докара Омега до 5 звезден мач. Само като видя, че още следващия мач на Кени е бил около 3 звезди, мога да си представя какъв титан в тоя спорт е ДЖЕРИКО.

Link to comment
njpw_puroresu
48 minutes ago, koleda321 said:

Сега това значи ли, че Jericho вече се е доказал в твоите очи и вбъдеще ще му гледаш мачовете? Защото викаше, че не гледаш мачове на хора, които нямат 5-звезден мач в кариерата си. :D 


Само един петзвезден на 50 години... Омега има 6 и е на 30. Докато стане на 50 ще има над 30 петзвездни. Значи Кени Омега е 30 пъти по-добър от Джерико.

Тайната да си истинско соматумаку (аз съм и съм признат от форума) е да можеш да разгриначаш тънките нюянси между петзвездните мачове, **** и 3/4 и *****+. Сега какво ще ми сравниш този петзвезден мач с някоя от класиките между Кента Кобаши и Тошиаки Кавада?

ДА напомням ли че най-голямото дърво в бизнеса Джон Сина също има някакъв измислен петзвезден мач? 

Link to comment
The Olimpic Hero

Останалите звездички:

 

Quote

Roppongi 3K vs. The Young Bucks - ****

NEVER 6-Man Title Gauntlet:
Suzuki-gun vs. War Machine & Elgin - **1/2
Suzuki-gun vs. CHAOS - 3/4*
CHAOS vs. Taguchi Japan - *1/2
CHAOS vs. Bullet Club - **3/4

Kota Ibushi vs. Cody - ****1/4

Killer Elite Squad vs. Los Ingobernables de Japon - ****

Minoru Suzuki vs. Hirooki Goto - ****1/2

Marty Scurll vs. KUSHIDA vs. Hiromu Takahashi vs. Will Ospreay - ****3/4

Hiroshi Tanahashi vs. Jay White - ***3/4

Kenny Omega vs. Chris Jericho - *****

Kazuchika Okada vs. Tetsuya Naito - ****1/2

 

               

Link to comment

И кво излиза? Единствено в мача на Джерико има 5 звезди. Ебати селската кеч компания ...  

 

Добре, че е 60 годишния бивш мидкардър от WWE за да видят и дръпнатите някакъв сносен мач...

 

 

Link to comment

Нормално човек. Все пак са били на ринг преди и след звезда от WWE. Друга е атмосферата, въздуха ... има вече някаква харизма и почва да му личи, че е кеч.

Link to comment
Shawn_Michaels

Звездите на Мелцер вече са леко преувеличени от как взе да има мачове над 5 звезди което не е реално, но е така да качеството на мачовете типично от кеч гледна точка е много по-добро от това в WWE, колкото и голям спектакъл да е Кечмания мачовете ще са доста по-зле от тея на Kingdom-a тая година

410e8-1526197995-500.jpg
"Doin' what I want to do, When I want to do it."

Link to comment

Ми по това, което гледах, горе-долу ги е нацелил. Малко е завишил оценката на крузърите и на Сузуки-Гото, но другото е ок. Джерико-Омега беше сила от към билд, хайп, публика и мач. За някои може да не е *****, но аз мога да се съглася, че е, защото ми хареса доста.

 

Иначе проблемът ми с оценките на Мелцер е, че на практика се изложи с изказването, че няма максимум, с което те загубиха тежест. Реално тези ***** не са събитие, защото не са максимума. Това е все едно аз да оценявам филми по десетобалната система и накрая да дам на някой 12. Това вече значи, че тези, които съм оценил с 10 не са перфектни и всяка 10-ка в бъдеще няма да е значима. Та и сега е така. Реално при повече от ****** максимум, тези ***** не са такова значимо събитие за дискусия.

Link to comment

Въпреки че според мен прекалено много хора се хващат на тролежа на @njpw_puroresu, който на мен лично ми е супер забавен (и бих искал да разбера кой точно потребител е това), всякакви оценки на мачове от страна на Мелцер просто нямат смисъл, защото няма таван. На практика, за да имат неговите оценки отново тежест, той трябва да обяви нов таван и да преоцени всеки мач, на който някога е дал 5 звезди - т.е. го е обявил за перфектен по предните си стандарти. Всичко това е повече от безсмислено и нямам никаква идея защо трябваше да прави такива малоумщини.

Link to comment
njpw_puroresu

Колко пъти трябва да ви се повтори, че в момента живеем в ЗЛАТНА ера на професионалната борба с невиждани ШЕСТЗВЕЗДНИ КЛАСИКИ? За невиждан досега кеч трябва да се създаде нова система да се увеличат параметрите на старата. Вие знаете ли че първоначално стар рейтинги системата е била до 4 звезди, но после е стнала до 5, сега ще  до 6 утре до 7, 8, 9, защото кечистите стават все по-добри. Главно японските, защото там е меката на кеча.

Но това как ще го знаете като гледате най-голямата боза ВВЕ и ** мачове? 

Аз съм най-големият смарк на Балканите. Приятно ми е. 

Link to comment

Похвално е, че е оценил мача като най-добрият за вечерта, но тези ***** ми се виждат в повече. Да, срещата беше много добра, динамична, но имаше и някои кусури, не може да се каже, че това бе перфектен мач. Оценка ****1/2 по би й прилягала. Освен това и аз се обърквам сега това мач сред най-добрите в историята ли е, или ако е под 6* не трябва да бъде хвален толкова. Джерико не мисля, че се намира във формата на живота си, та на 47 години да прави най-добрия мач в кариерата си. Определено има мачове с Shawn Michaels, с Chris Benoit от Royal Rumble 2001, които ми харесаха много повече и бяха с по-неясен победител, отколкото тук.

Lesnar vliza i Cena se nasira.gif

 

Класика от миналото: Jericho vs Benoit 🇨🇦 vs 🇨🇦

Най-добрите вражди на Kurt Angle в WWE:

vs Edge  vs Benoit  vs Triple H  vs Eddie  vs HBK  vs Austin  vs Cena  vs Lesnar  vs The Rock

Най-доброто за годината от WWE:

2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  2017  2018  2019  2020

Link to comment
21 minutes ago, njpw_puroresu said:

Аз съм най-големият смарк на Балканите. Приятно ми е. 

 

Микура. Яж Микура. :beer:

Link to comment
U_think_U_Know_Me

Представяте ли си сега това да е Фил, който да ни троли :D ?

 

П.С: Чшшш, алоу, червените- тая тема не е за този раздел. Трябва всичките мнения да се пренесат към джоберския им турнир в "Други федерации". Винаги оценките на тоя мега класен журналист, без който  по смъртно не могат да се схванат тежките концепции на кеча, са в темите за турнира!

Няма стига, ИНСТИТУЦИЯТА Ю ТИНК пристига!!!

 

 

Link to comment

Мелцер стига да не е мач в wwe дава по 1-2 звезди отгоре. Ако тоя мач беше се играл в wwe с абсолютно същото качество щеше да бъде 3 или 4 звезди. Другото интерестно е, че 4 звездните мачове в wwe ми харесват в пъти повече от 5-6 звездните в njpw. А факта,че njpw_puroresu вече видно се подиграва с вас и вие още неможе да загреете е покъртителен! 

Link to comment

Тоя Джерико се оказа поредния марк. Много ми падна в очите. Радвал се, че получил 5 звезди. За мен вече той не е легенда, а комплексиран джуджак, който никога не успя да стигне до върха. Смърт. 

 

 

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
17 hours ago, YoTheReal said:

Ся, проблемът не беше ли в смарковете...

Проблема във всеки, който гледа или някога е гледал кеч. :D

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...