Jump to content

All In - 1 септември 2018


njpw_puroresu

Recommended Posts

njpw_puroresu

Надъхани ли сте момчета??? Коди Роудс и Янг Бъкс ще правят шоу пред 10 хиляди публика на 1 септември. 

DTMQClEU0AARWQT.jpg:large

DTMW0CrVwAEvl_O.jpg:large
DTMWy9tUQAEtJo8.jpg

 

Link to comment

Не съм сигурен, че съм много надъхан, трябва мач-карда да бъде доста силен и в последствие да се надъхам. Публиката след като е повече ще бъде и по-добре, атмосферата 100% ще бъде по-добра и очаквам да се постараят. 

Link to comment
  • 3 months later...
nWoHulkster

Шоуто ще се проведе в Sears Centre в Chicago. Обявени участници:

 

saJMjxI.jpg

 

Cody, Matt Jackson, Nick Jackson, Stephen Amell, Kenny Omega, Hangman Page, Marty Scurll, Tessa Blanchard, Fenix, Pentagon Jr., Deonna Purrazzo, Kazuchika Okada, Chelsea Green, Joey Janela (w/ Penelope Ford), Jay Lethal, Britt Baker.

Link to comment
  • 2 weeks later...
nWoHulkster

На днешната пресконференция беше обявен първия мач за шоуто: Cody Rhodes ще се бие за NWA Worlds Heavyweight титлата. Освен това беше обявено и че Rey Mysterio ще участва в шоуто.

 

Веднага след пресконференцията билетите бяха пуснати в продажба и... всичките билети се разпродадоха в рамките на половин час. Масивен успех за Cody, Young Bucks и компания.
 

Link to comment

Луда работа. Да разпродадеш шоу само на базата на обявени кечисти, е голям успех.

 

 

Link to comment

Според мен, самата концепция разпродаде шоуто. "Meltzer ни предизвика, ще му покажем", направи шоуто "must see" за определена ниша от фенове. Като добавим това, че организаторите са Cody Rhodes, който е типичният "WWE не оцени уникалната ми харизма" тип reject, и Young Bucks, които са тотално копие на DX и бяха отнесени със "cease and desist", успяха стабилно да яхнат anti-WWE вълната, в което няма лошо и е дори похвално. Сега като нищо ще се позиционират като indy-WM и могат да развият концепцията в следващите години.

Фактори много, но и WWE удариха стабилно рамо. NXT вкара indy кеча в големите зали и го направи норма. 


 

Link to comment

 Алдис прави добро царуване в момента и тъкмо на ALL IN ще му дойде времето да бъде детрониран. И тук се появява перфектният избор затова - Коуди. Вече вдигна престижа на една титла (тази на ROH), сега е време за друга, която може да издигне още повече. Най-важното е, че тук имаме невероятна история, която е истинска. Тази велика титла..най-старата световна титла... с най-голяма история.. държана от истински величия и легенди, най-значимите, от които - Рик Флеар, Харли Рейс и... Дъсти Роудс. Точно така един от най-тясно свързаните лица с историята на тази титла е именно 'Американската Мечта', който е бил не само 3-кратен NWA Световен Шампион, ами и идеен гений зад супер успешни шоута на NWA като Starrcade. И над 30 години години по-късно синът на Дъсти - Коуди Роудс промотира свое собствено шоу. Това шоу се превръща в огромен успех, като е първото (освен тези на WWE) в Щатите от почти 20-години насам с публика от над 10 хиляди души. Не просто тръгва по следите на баща си като идеен гений и букър, а дори бих казал го надминава, превръщайки се в успешен промоутър/бизнесмен, след като поема огромен риск, какъвто нито един "голям" промоутър в Америка не смее, и който се оказва адски печеливш. В същото време създава и партньорство с NWA и освен като при бизнес успехите зад кулисите, тръгва по стъпките на баща си и на ринга като ще има мач за същата тази велика титла, която завинаги ще бъде свързвана с Дъсти. Едва ли някой, някога си го е представял като възможност, но колко готино би било абсолютно същия този легендарен колан, който е носен от "Американската Мечта" в най-запомнящите се моменти на кариерата му, да бъде спечелен от "Американският Кошмар" като продължение на едно велико наследство. Това толкова много би вдигнало акциите на титлата до висоти, които не биха се случили с нито един друг кечист. Защото освен star power-а на Коуди, едно такова коронясване връща възприятието на хората до момента, когато титлата е била най-важния колан в страната и все едно именно тогава щафетата е подадена от Дъсти на Коуди. Самият Роудс също ще се запечата завинаги на ME ниво, ако нещата бъдат направени, както трябва и с едно 1-годишно царуване, може да стане най-важният човек в целия кеч, който да защитава титлата по целия свят в най-различни федерации. Но за да се случи това, ROH трябва да го позволят. Ако са умни, ще го направят, защото това ще вдигне и техните акции в последствие, когато имат "истинският" Световен Шампион под договор. А и винаги могат да го направят двоен шампион и да защитава и ROH титлата, заедно с тази на NWA, ако се тревожат за престижа й.

[img]http://store.picbg.net/pubpic/9B/80/01ad98dca47c9b80.PNG[/img]
I'm the Anti-Christ of Professional Wrestling!

Link to comment
  • 2 months later...
nWoHulkster

Току-що беше обявено, че първият час от шоуто ще бъде излъчен на живо и безплатно по WGN America, а останалата част от шоуто ще бъде PPV.

 

DhzCEDJ.jpg

Link to comment

MBfLr3i.jpg

1. Kenny Omega vs. Pentagon Jr.

2. Marty Scurll vs. Kazuchika Okada

3. NWA Worlds Heavyweight Title: Cody (w/ Brandi Rhodes) vs. Nick Aldis (c)

4. Christopher Daniels vs. Stephen Amell

5. Rey Mysterio Jr., Fenix & Bandido vs. Kota Ibushi & The Young Bucks (Nick & Matt Jackson)

6. Chicago Street Fight: Joey Janela (w/ Penelope Ford) vs. Hangman Page

7. Madison Rayne vs. Tessa Blanchard vs. Britt Baker vs. Chelsea Green

8. ROH World Title: Jay Lethal (c) vs. the winner of The Over Budget Battle Royale

9. The Briscoes (Mark Briscoe & Jay Briscoe) vs. Socal Uncensored (Frankie Kazarian & Scorpio Sky)

10. The Over Budget Battle Royale feat. 15 competitors (Jordynne Grace, Moose, Rocky Romero, Colt Cabana, Ethan Page, Brian Cage, Billy Gunn, Jimmy Jacobs, Marko Stunt, Punishment Martinez, Austin Gunn & more)

Link to comment

Доста добре изглежда, че и Амел даже ще се включи, който си е сериозна звезда там.

 

Това шоу на някоя конкретна федерация ли е или го организират на някакъв друг принцип?

 

 

Link to comment
12 minutes ago, gboy said:

Доста добре изглежда, че и Амел даже ще се включи, който си е сериозна звезда там.

 

Това шоу на някоя конкретна федерация ли е или го организират на някакъв друг принцип?

 

Еднократен event (засега), не са обвързани с федерация, но със сигурност са получили помощ я от ROH, я от Impact.

Link to comment

Организатори се водят Cody Rhodes и Yong Bucks, но предвид че ще се защитава NWA титлата, ясно че и те са замесени, както и ROH. Просто колаборация която е изгодна за всички.

Link to comment

Би било екстра, ако успят да превърнат в традиция една такава indy WrestleMania. Определено ме заинтригува шоуто с такива имена. Ако се постараят, могат да станат много силни мачове като качество. Знам, че тука не е много на мода, кур за смарковете и прочее, ама аз все още си оставам фен на добрите изпълнения на ринга. А тук много от мачовете изглеждат като да могат да станат класика. 

 

Link to comment

За шоу, което беше набедено за indy-WM, има доста анти-indy мачове. 

 

Намирам го за очарователно, че Cody се набута в мач за NWA титлата и вкара всичките си некадърни дружки в шоуто. 

 

Все пак се изкушавам да мерна един от мачовете:

 

 

Не е CM Punk, но е оригиналният "Bi A$$".

 

Link to comment

Вече нямам толкова голям интерес към кеча. Единственото нещо, което ме кара да гледам какъвто и да е кеч е фактът, че наближава SummerSlam, а както знаете това е вторият най-голям евент за годината. Нещо като втората КМ. Не виждам кой знае какво интересно към този момент. NJPW са страхотни, но нямам желание да ги гледам. All In изглежда като наистина супер голямо събитие. Ще видим мачове като Пентагон и Омега, а такива мачове едва ли сме очаквали. Това си е като един истински Indy Dream PPV. Нямам търпение. Може би този турнир ще ме накара отново да следя всичко около Indy Wrestling-ът, но засега следя само WWE. Вижда се че организаторите се стараят да направят All In сериозен успех, а в това не се и съмнявам. Дано наистина се насладим на няколко класики. А, да, надявам се Коуди да не стане NWA шампион.

Link to comment

Има за всеки по нещо. Примерно, аз почти не следя индита и не съм фен на типичния стил там, любопитно ми е това което правят NWA и съм гледал някой друг сегмент от ROH, но до там. Обаче Cody в момента ми е доста интересен и най-малкото си заслужава да се види как ще се справи и като booker за подобно шоу. Освен това, имам интерес и към мачът за NWA титлата, Kazuchika Okada (единствения японския кечист към когото някога съм имал интерес), Hangman Page,  Rey Mysterio, Billy Gunn и като цяло другите евентуални изненади в RR мача. И понеже има и доста имена с които не съм запознат, има някакъв минимален шанс и да се появи някой който да ми грабне вниманието сред тях. Pentagon Jr също ми е оставил добри впечатления от LU, но пък за компенсация към Омега интереса ми е нулев.:D

Link to comment
  • 2 weeks later...

Шоуто ще бъде качено на NJPW World (999 японски йени :cool:), малко след излъчването му.

 

 

 

Въпрос за един милион. Можеш ли да се биеш в гърдите колко си самостоятелен, а да си прикачен към втората по големина компания в света и милионните на Sinclair?

Link to comment

Много солиден card сглобиха момчетата. Късно се включвам по този въпрос, но и е впечатляващо, че са привлекли толкова голям интерес към шоуто, макар и да е ясно, че NJPW и ROH също са ударили по едно рамо.

 

Има както star power в повечето мачове, така и предпоставки за нещо добро като кеч. Изненадва ме, че не са сложили Omega-Pentagon като ME предвид това, че мачът ще сблъска може би двете най-горещи и hype-вани non-WWE звезди от последната една-две години. Със сигурност имаше и по-добри опоненти за Okada, но дано не си вземе night-off, както доста често се случва при гостувания на японски звезди в САЩ в последно време, и изкара силен мач от Scurll. Не съм му особено голям фен, обаче когато е сериозен, е стабилен кечист, а и е over сред internet mark-овете. Мачът за NWA титлата най-вероятно ще отстъпва като качество, но highlight-ът тук ще бъде коронясването на Cody като шампион. Page-Janela изглежда малко по-добре със street fight стипулацията, от другото имам по-голям интерес към мача по тройки и защитата на Lethal.

Link to comment

По инфо от wrestlinginc se oчаква шоуто да е около 5 часа, което ми се струва доста, но очаквам сериозни изненади и неочаквани появи. За indy шоу много вдигнаха летвата, от момента в който пуснаха билетите за продажба и се разпродадоха за отрицателно време и не мисля, че ще си останем само с мачовете. Omega vs Pentagon Jr., както и Cody vs Aldis ще са по поне 40 минути, Marty Scurll vs Okada също ще е дълъг мач. Определено съм hype-нат.

Link to comment

Малко клипове, които трябва да разяснят историите, за тези, които не следят изкъсо.

 

 

 

 

 

Тези, продуцирани от Dave Lagana (NWA), са доста надъхващи.

 

Link to comment

Еее слагайте по един спойлер таг, смятах довечера да се насладя на шоуто с няколко палави бирички :D

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...