Jump to content

NJPW The New Beginning in Osaka - 10 февруари 2018


nWoHulkster

Recommended Posts

Quote

 

NJPW "THE NEW BEGINNING IN OSAKA" (NJPW World)

February 10th, 2018
Osaka EDION Arena (Osaka Prefectural Gymnasium)

1. Katsuya Kitamura 7 Match Trial Series #6: Yuji Nagata vs. Katsuya Kitamura
2. YOH & SHO vs. Yoshinobu Kanemaru & El Desperado
3. Jay White, Tomohiro Ishii & Toru Yano vs. Michael Elgin, Juice Robinson & David Finlay
4. Hiroshi Tanahashi, Togi Makabe, KUSHIDA & Ryusuke Taguchi vs. Minoru Suzuki, Takashi Iizuka, Taichi & TAKA Michinoku
5. Special Singles Match: BUSHI vs. Gedo
6. Special Singles Match: Tetsuya Naito vs. YOSHI-HASHI
7. IWGP Jr. Heavyweight Title: Will Ospreay (c) vs. Hiromu Takahashi
8. NEVER Openweight Title: Hirooki Goto (c) vs. EVIL
9. IWGP Heavyweight Title: Kazuchika Okada (c) vs. SANADA

 

 

Link to comment

Special Singles Match: Tetsuya Naito vs. YOSHI-HASHI - Найто за съжаление падна от Окада и сигурно ще започне да джобва, за да може после да се rebuild-не и отново да отиде в Main Event сцената. Очаквам с Йоши-Хаши да направят мач между *** и **** и Йоши-Хаши да грабне победата.
IWGP Jr. Heavyweight Title: Will Ospreay (c) vs. Hiromu Takahashi - Уау! Джуниър дивизията към момента е изпълнена с перфектен буукинг и невероятни мачове, не знам какво мога да очаквам тук, освен невероятна среща, която ще се различи от другите малко повечко, защото съм убеден, че ще бъде спотфест, но понякога и това не е лошо да го има. Оспри заслужава малко по-дълъг рън с титлата, така че ще заложа на него.
NEVER Openweight Title: Hirooki Goto (c) vs. EVIL - Много съм хайпнат за този мач! На Wrestle Kingdom Гото стана шампион в един ЗВЕРСКИ сблъсък и очаквам тук да запази. Гото в момента е перфектният избор за шампион и няма нужда от смяна на притежателя ѝ, въпреки че много искам да видя EVIL на негово място. 
IWGP Heavyweight Title: Kazuchika Okada (c) vs. SANADA - Изненадан съм, че САНАДА ще получи шанс за титлата на Казучка Окада, но не мога да кажа, че е лошо решение, напротив. Добър избор. Лошото нещо тук е, че този мач е доста предвидим и няма да я има толкова много тръпката, Окада едва ли би паднал точно от САНАДА. Все пак се надявам на нещо по-добро от очакванията ми, които са средни и предполагам, че ще се раздадат на макс, ще гледам двубоя им с интерес. 

 

Очаквания: Очаквам един силен евент, изпълнен със стабилни мачове, но проблемът е, че поне за мен някои мачове са с ясни победители, но това едва ли ще се окаже сериозен проблем. Хора като Оспри и Гото тепърва ще карат рейн с титлите си, така че шансовете им да загубят са почти нулеви. Найто сигурно ще пада и той, ще го изкарват слаб определено време, след което ще се завърне към силната си форма. Окада ще запази и така ще продължи да чупи различно рекорди. Дано мачовете наистина са толкова приятни, колкото предполагам.

Link to comment
  • 1 month later...

Остава и Ultimo Dragon да предизвика Dean Malenko и ще има повторение на двата най-добри мача от WCW Starrcade 1996!!! :D

 

 

Вражда на годината за 2018 година: baikiro срещу koleda321 (9-6-5-5-1)   🏆🏆🏆

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...