StoneColdFaN Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 35 minutes ago, Bobotsi said: Извинявай, че не се занимавам със секти. Quote
neshev Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 5 minutes ago, StoneColdFaN said: Извинявай, че не се занимавам със секти. BWC какво мислиш, че е? Quote
StoneColdFaN Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 1 minute ago, neshev said: BWC какво мислиш, че е? Лобито на шепа курви, педераси и инсигнификантни профани. И ценни путрибитили. Quote
Jack Bauer Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 1 hour ago, StoneColdFaN said: Лобито на шепа курви, педераси и инсигнификантни профани. И ценни путрибитили. Вече и на бг Мами 😊 Berbatov 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
Sashundera Posted December 4, 2025 Posted December 4, 2025 Аз само не разбрах са Олимпик гербажия ли е??? Суверенена иска отговори!!! Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️
hacky Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 20 hours ago, Jack Bauer said: Много хора. Мога да ти дам примери с две конкретни групи: 1. По малките населени места където ГРОБ държи местната власт и администрацията. В тези градчета, всеки който има малък бизнес се познава с администрацията, пият си ракията заедно и въртят схеми заедно. Администрацията прави услуги на бизнесменчетата как да си стоят в сивия сектор, да плащат по малко данъци, за сметка на някой рушвет или агне. Това не го говоря наизуст, бившата ми беше селянка и съм го чувал от нея, как се случват нещата там, защото всичките и приятели селяндури бяха с някакъв малък бизнес. За такива хора винаги ще е по-добре ГЕРБ да е на власт, за да се въртят повече схеми. 2. Противно на всеобщото мислене, все още има дъртаци, които не са за БСП. Когато Бойко се надигаше на власт, той беше алтернативата на БСП/Станишев и за по-старото поколение таящо омраза към комунизма, масово гласуваха за ГЕРБ и голяма част от тях все още го правят, защото си е "момче от народа" ама не е мръсен комуняга. Двдо ми до последно беше така и със сигурност има още като него. 3. Примерно в Бургас кметът на ГЕРБ е доста читав и свърши доста работа за града последното над десетилетие и там доколкото знам хората масово гласуват за ГЕРБ защото са доволни. Нека @The Olimpic Hero ме поправи ако греша. Аз мога да кажа за себе си, че гласувам за кмета Гербаджия, но когато гласуваме кой да ни управлява не гласувам за ГЕРБ. Jack Bauer and Metzgermeister 2 Quote
Jack Bauer Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 3 hours ago, hacky said: Аз мога да кажа за себе си, че гласувам за кмета Гербаджия, но когато гласуваме кой да ни управлява не гласувам за ГЕРБ. А какви са наблюденията ти над повечето бургазлии по въпроса? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
hacky Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 1 hour ago, Jack Bauer said: А какви са наблюденията ти над повечето бургазлии по въпроса? Смесени са, то се вижда от изборите, преди печелеше с рекорди имаше 75-80% за него, после 65, последните избори 60%, но втория все пак нямаше шанс да го стигне, вота надолу беше пръснат. Хората винаги се оплакват от всичко, въпреки, че се правят неща те ще намират за какво да се оплакват, че не е направено добре или защо не било се направило друго. Въпроса е, че и той толкова дълго е на власт, че не знаем дали някой на негово място при това заварено положение няма да се справи още по-добре. Като съм говорил лично с него винаги ми е изглеждал земен, имахме проблеми с наводнение на квартала където живеят нашите, там бащата ходи при местната кметица, която го отсвири, той лично беше намерил от къде има изтичане на вода и от къде може би е станало наводнението. След това отиде директно при Николов и там той му обърна внимание и нареди екип да отиде заедно с баща ми до мястото където се вижда, че е идвало водата, оказа се, че е неправилно стопанистван язовир на сина на местната кметица. Преди време пак някакви случаи разрешаваше в същия квартал когато се подменяше канализацията искаха да се плаща от всяка къща свързването, кмета нареди, че това е безумие и разхода беше поет от общината. Въпреки това все има хора недоволни, естествено и той не е перфектен, има некачествено направени улици, глупави кръгови движения, но за мен плюсовете са били винаги повече от минусите. Metzgermeister, batistaheel and Jack Bauer 3 Quote
The Olimpic Hero Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 13 hours ago, Sashundera said: Аз само не разбрах са Олимпик гербажия ли е??? Суверенена иска отговори!!! Разбира се, че не съм. Митко Николов е един от най-големите крадци на ГЕРБ и един от най-доверените хора на Бойко Борисов. Как единият да е мутра, крадец и измамник, а другият да не е? Спасява го това, че има по-благ и хрисим вид, и създава впечатление, че уж е добряк. Не мутрее, не се прави на голям мъж, играе го доброто момче. Едно време прякорът му беше "Кметът Слънце", като създаваха на Бургас имиджа: "Най-добрият град за живеене", което е пълна глупост лично за мен. Хейтърите му го го наричат: "Митко Вафлата" (бивш директор на захарния завод Победа) или Момата (защото обича да си държи ръцете като мома). Аз като цяло не вярвам на нито една партия, на нито един политик и отдавна не гласувам, толкова по темата. Metzgermeister 1 Quote
Radox Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 1 minute ago, The Olimpic Hero said: Аз като цяло не вярвам на нито една партия, на нито един политик и отдавна не гласувам Ам ти кат ни гласуваш, ДПС ти взимат процентите и реално им помагаш на тях ве, мой чуйек?? Quote
The Olimpic Hero Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 Just now, Radox said: Ам ти кат ни гласуваш, ДПС ти взимат процентите и реално им помагаш на тях ве, мой чуйек?? Това е такава малоумна мантра, че даже няма смисъл да ти го обяснявам. Quote
Radox Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 Е аз иронично го казах, но няма смисъл да ти го обяснявам The Olimpic Hero 1 Quote
hacky Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 6 minutes ago, The Olimpic Hero said: Момата (защото обича да си държи ръцете като мома) Не знам с какви хора общуваш, но трябва да ги смениш. Това е стандартна поза, която много политици използват = „протоколна“. Даже потърсих информация в интернет, за да потвърдя, и се оказа точно така, ChatGPT го потвърди също. Напълно е прието кмет да стои със скръстени ръце ниско пред тялото на официални събития. Това е стандартна протоколна поза. Какво означава: - Уважение и сдържаност - жестът е неутрален и официален. - Протоколна поза - избягва по-неподходящи жестове като ръце в джобовете или кръстосани на гърди. Ако това са приказки на пияните и заляни фенове на Нафтата с общо IQ 50, то е нормално. А това за Митко Вафлата го чувам за първи път, викаха му по едно време Митко Пейката. yaripim 1 Quote
neshev Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 2 minutes ago, hacky said: Това е стандартна поза, която много политици използват = „протоколна“. Даже потърсих информация в интернет, за да потвърдя, и се оказа точно така, ChatGPT го потвърди също. Крие си путката, чоек, стига. batistaheel 1 Quote
The Olimpic Hero Posted December 5, 2025 Posted December 5, 2025 Хаки, хаки, пак не си запознат... Не бе, човек, това с Момата реално е супер забавно, напълно съм наясно за политическата поза и защо така стоят и т.н. За да изглеждат сдържани, спокойни и уважителни. Обаче това не пречи да е забавен хейт. hacky 1 Quote
StoneColdFaN Posted December 10, 2025 Posted December 10, 2025 Т.нар "контрапротести" бяха съставени от нещастници (главно цигани), купени с 50 лева и двойка кебапчета. HEIDENREICH and pukkod 2 Quote
Radox Posted December 10, 2025 Posted December 10, 2025 @neshev искам да та питам ко ти е мнението за ОЗЕМПИЧНАТА СВИНЯ Ивайло Свирчев? Quote
neshev Posted December 10, 2025 Posted December 10, 2025 3 minutes ago, Radox said: @neshev искам да та питам ко ти е мнението за ОЗЕМПИЧНАТА СВИНЯ Ивайло Свирчев? Кой не скача е оземпична свиня, чоек? Radox and pukkod 1 1 Quote
StoneColdFaN Posted December 10, 2025 Posted December 10, 2025 7 minutes ago, Radox said: @neshev искам да та питам ко ти е мнението за ОЗЕМПИЧНАТА СВИНЯ Ивайло Свирчев? Не искам Ивайло Свирчев да падне върху мен, чоег. Quote
natopor4en Posted December 10, 2025 Posted December 10, 2025 Днес излизаме на поредна битка срещу мафията и олигарсията. Срещу модела Пеевски-Борисов. Интересни времена. Ако бяхме края на 19ти век, щяхме да сме като хъшовете, като народнит будители. Някои и тогава щяхте да сте еничари, но важното е да се разбираме и да живеем в съжителството и разбирателство. Горд съм, че съм част от днешните Хъшове и будители. Мафията трепери. Тя знае, че краят и и близо. Напред България !!! MJ23, OyeaH and kabakov 2 1 Quote
Jack Bauer Posted December 10, 2025 Posted December 10, 2025 Искам всички да ми обяснят аргументирано и без тролни за какво ще протестират днес? Да, аз ходих на протеста миналия понеделник. Да, обидно ми е че тия свине управляват. Обаче вече посланието на тези протести прерасна в желание за оставка. Какво точно ще се постигне с тази оставка? Има очакване, че на следващите избори резултатът ще е различен ли? Защото с купения и корпоративния вот аз не мисля, че ще е много по-различно. ППДБ ще вземат повече гласове? Ок, дори да им се даде мандат, с кого ще се коалират? Абсолютно всички в парламента са им политически врагове и до голяма степен те си го направиха така. За мен това просто - дайте да свалим свинята и тиквата пък ще му мислим, някакси бе работи без ясен план за бъдещето. ППДБ нямат шанс да вземет 51% за да сформират сами правителство. Може би след година, две нещата ще са по-различни, ако се появят нови играчи, включая и Президента. Нека някой с друга гледна точка се изкаже, за мен просто нвма смисъл вече. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!
neshev Posted December 10, 2025 Posted December 10, 2025 2 minutes ago, Jack Bauer said: Какво точно ще се постигне с тази оставка? ХУНТАТА трябва си ходи, чоек? Време е за АЛТЕРНАТИВА. HEIDENREICH 1 Quote
hacky Posted December 10, 2025 Posted December 10, 2025 Спартанци! Граждани! Тази вечер не сме тук от страх — тук сме, защото вече не мълчим. Не носим копия, не вдигаме щитове — вдигаме гласове. И когато един говори — това е смелост. Но когато говорим заедно — това е сила, пред която никой не стои невидим. Нека помнят всички: Не са нужни триста, нужни са решени хора, стоящи рамо до рамо. Днес казваме само едно: Ние сме тук. Ние стоим будни. Ние не се предаваме. Напред, граждани — това е нашият момент. Quote
Recommended Posts