Dudley Posted February 28 Share Posted February 28 Бачи Тръмп отново удари по масата и ги сложи всичките по местата им. Тая война не може да продължава толкова дълго време и хора да умират заради глупостите на Русия и Украйна... щото ако тая война продължава , първото което е Украйна няма силата да продължи още 2-3 години , защото ще изгуби още територия. Второто е , че ще трябва рано или късно да се включат и други страни, защото Русия ще влезне още навътре в страната. Сега е перфектния момент да се спре огъня , щото наистина е тегаво. Който гледа или е гледал клипчета от тая война, е наясно че тук човешкия фактор е минимален, тъй като повечето атаки се извършват с дронове и хората просто имат минимален шанс срещу това. Да се дава тая територия на Русия, а пък ако наистина след 3-4 години Русия отново реши да взима още територия , да ги изринат тогава и това е. Обаче мен ме съмнява, че Русия ще си играе с огъня по тоя начин. Със сигурност идването на Тръмп е добър знак за световен мир , надявам се да реши и проблемите в близкия изток, въпреки че в тая клоака има войни още от преди Христа , така че едва ли. MJ23 and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted February 28 Share Posted February 28 17 minutes ago, Dudley said: Да се дава тая територия на Русия, а пък ако наистина след 3-4 години Русия отново реши да взима още територия , да ги изринат тогава и това е. Обаче мен ме съмнява, че Русия ще си играе с огъня по тоя начин. Какво изриване бе човек, кой ще ги изрине? Руснаците за 14 години направиха инвазии в две територии в Грузия и на два пъти в Украйна. Разбира се, че "ще си играят с огъня по тоя начин" щом им се позволява. Ако Украйна беше паднала за 3 дни, да не мислиш, че това щеше да е краят и сега да цари мир в Европа? HBK_forever 1 Quote Link to comment
raquishi Posted February 28 Share Posted February 28 Баце ти Тръмп не го е еня за нищо друго освен егото му. Целта му е да изглежда добре - Аз съм миротвореца, Аз постигнах примирието, което спящия Джо не се и опита да направи. Всичките му действия са продиктувани от това да се харесва на неговата си секта. HBK_forever, HEIDENREICH and MJ23 2 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted February 28 Share Posted February 28 Баце Тръмп за да постигне мир между Украйна и Русия, иска да превърне Украйна в кучката на Европа. Quote Link to comment
MJ23 Posted February 28 Share Posted February 28 Оранжевият боклук бе ритуално, вербално и анално погребан. Предполагам все пак до няколко месеца "държавата в държавата" ще го приключи, предвид дъната към които води САЩ. Ако ли не - То мисля, че един търн на Китай ще бъде епичен и ще е добро начално на края на Фекалните Американски Щати. 1 hour ago, Dudley said: Бачи Тръмп отново удари по масата и ги сложи всичките по местата им. Тая война не може да продължава толкова дълго време и хора да умират заради глупостите на Русия и Украйна... щото ако тая война продължава , първото което е Украйна няма силата да продължи още 2-3 години , защото ще изгуби още територия. Второто е , че ще трябва рано или късно да се включат и други страни, защото Русия ще влезне още навътре в страната. Сега е перфектния момент да се спре огъня , щото наистина е тегаво. Който гледа или е гледал клипчета от тая война, е наясно че тук човешкия фактор е минимален, тъй като повечето атаки се извършват с дронове и хората просто имат минимален шанс срещу това. Да се дава тая територия на Русия, а пък ако наистина след 3-4 години Русия отново реши да взима още територия , да ги изринат тогава и това е. Обаче мен ме съмнява, че Русия ще си играе с огъня по тоя начин. Със сигурност идването на Тръмп е добър знак за световен мир , надявам се да реши и проблемите в близкия изток, въпреки че в тая клоака има войни още от преди Христа , така че едва ли. Оранжевия е господин никой, дано поне отвори очите на ЕС, кллллуе зле и как са налапали американския чеп. А ние чакаме някой брутален търн от държава тип Китай / Турция, която едновременно да погребе две ненужни кочини - ФАЩ и Русия. HBK_forever, THE GRIM REAPER, Bastian and 2 others 1 1 2 1 Quote Link to comment
Dudley Posted February 28 Share Posted February 28 Емджейка , видно е че политическите ти коментари са малко по зле от футболните. Водил САЩ към дъната ? Къде го прочете тва , по БТВ Новините ли го чу ? ДАно и тука се намери някои такъв който да ни поведе към дъната , намирайки безразборни корупционни практики , безмилостна имиграция и съкращаване на безмислени позиции в държавата които са хранили разни джендъри години наред... ако някой сериозно си мисли , че Тръмп води САЩ към дъното , значи моралните му ценности са тотално сбъркани. pukkod, MJ23 and HBK_forever 2 1 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted February 28 Share Posted February 28 Хаххахахаххахаххахаха. Како стана с ЕвроАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ценности ве?! Чакам смелите европейци да наложат санкции на американските ватенки. HBK_forever 1 Quote Link to comment
Dudley Posted February 28 Share Posted February 28 1 hour ago, itzo1994 said: Какво изриване бе човек, кой ще ги изрине? Руснаците за 14 години направиха инвазии в две територии в Грузия и на два пъти в Украйна. Разбира се, че "ще си играят с огъня по тоя начин" щом им се позволява. Ако Украйна беше паднала за 3 дни, да не мислиш, че това щеше да е краят и сега да цари мир в Европа? Добре дай реално решение на спиране на тая война ? По какъв начин ще стане ? С безкрайно финансиране към Украйна докато и умре цялата армия , защото имат 3-4 пъти по малко войници от Русия ? Или ще чакаме да си вземат обратно територията по някъв начин ? Кажете просто какъв е плана HBK_forever 1 Quote Link to comment
raquishi Posted February 28 Share Posted February 28 16 minutes ago, StoneColdFaN said: Баце Тръмп за да постигне мир между Украйна и Русия, иска да превърне Украйна в кучката на Европа. По-скоро кучка на САЩ? Донка не би направил нищо в услуга на Европа и ЕС. Онзи ден НИ сплаши с 25% мито. Вече опита да си гарантира 500 милиарда от приходите на Украйна от ценните и залежи, но не му се получи. Днес пак не му се получи. Страхотен дипломат, няма що. Все си мисля че ако Украйна беше чак толкова зле, поне ревизирания договор за възстановителния фонд и ценните ресурси щеше да подпише, и да клекне. Честно казано според мен беше добра сделка - Да, американците те цоцат, но пък в същото време си възстановяваш държавата и се откъсваш тотално от руското влияние. Руснаците няма да те пипнат, ако американците се намират в Украйна, по това няма две мнения, нали? Шибана сделка, но не чак толкова. Не знам защо не го виждате, но действията на президента са пагубни за доверието на "западния Свят" към САЩ. От нищото се превърна в много, много лош партньор, който европейците виждат, че няма да е на тяхна страна. Аз от много време говоря, че ЕС трябва да създаде собствена армия, отделно технологично много изоставаме от САЩ и от Китай. До немалка степен това се породи от добрите отношения между ЕС и големия батко САЩ, който изискваше някои неща, но и беше добър с нас, и ни остави да си живеем в илюзия че всичко винаги ще е наред. Еми време е да пораснем и ние. 4 minutes ago, Dudley said: Добре дай реално решение на спиране на тая война ? По какъв начин ще стане ? С безкрайно финансиране към Украйна докато и умре цялата армия , защото имат 3-4 пъти по малко войници от Русия ? Или ще чакаме да си вземат обратно територията по някъв начин ? Кажете просто какъв е плана Действително нито Украйна, нито Русия биха тръгнали да спират войната самостоятелно, Украйна знае че Русия ще иска прекалено много, за да се постигне мир, а от своя страна Русия не може да си позволи да се оттегли сега, след като даде толкова жертви и като хора, и като материални активи. Досегашната политика на Байдън беше да помогне на Украйна, но и да спре Русия от това да изпълни бързо целите си, в това действително успя - войната се води вече четвърта година, а икономиката и гражданите на Русия със сигурност го усещат. Едва ли някой ще отрече, че състоянието на Русия като държава се е влошило, откакто започна войната. Това ще има дълготрайни ефекти, особено когато джуджето най-накрая хвърли топа, и настъпи хаос за престолонаследника му. А теб какво те ебе колко пари САЩ дават на Украйна? Там ли живееш, американец ли си, плащаш си данъците там ли? Или си просто тръмпист. Честно казано тръмпистите сте ми 1:1 с русоробите. Забравяте на коя държава сте граждани. MJ23 and HEIDENREICH 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted February 28 Share Posted February 28 11 minutes ago, Dudley said: Емджейка , видно е че политическите ти коментари са малко по зле от футболните. Водил САЩ към дъната ? Къде го прочете тва , по БТВ Новините ли го чу ? ДАно и тука се намери някои такъв който да ни поведе към дъната , намирайки безразборни корупционни практики , безмилостна имиграция и съкращаване на безмислени позиции в държавата които са хранили разни джендъри години наред... ако някой сериозно си мисли , че Тръмп води САЩ към дъното , значи моралните му ценности са тотално сбъркани. Времето ще покаже. Да сме живи и здрави,след някоя друга година ще видим кой е бил прав. Тя войната щеше да свърши на 25.02.2022 г., ама като гледам не е свършила три години по - късно. Вече ще видим избора на водещите сили в САЩ А да изпият чашата сперма до дъно, или Доналд да бъде премахнат възможно най скоро. Мен ми е през хуя за него, лошото е че Крипто пазара много се влияе от този палячо, а от стъпването му във власт не спира да копае дъното. Bobotsi 1 Quote Link to comment
Dudley Posted February 28 Share Posted February 28 1 minute ago, raquishi said: По-скоро кучка на САЩ? Донка не би направил нищо в услуга на Европа и ЕС. Онзи ден НИ сплаши с 25% мито. Вече опита да си гарантира 500 милиарда от приходите на Украйна от ценните и залежи, но не му се получи. Днес пак не му се получи. Страхотен дипломат, няма що. Все си мисля че ако Украйна беше чак толкова зле, поне ревизирания договор за възстановителния фонд и ценните ресурси щеше да подпише, и да клекне. Честно казано според мен беше добра сделка - Да, американците те цоцат, но пък в същото време си възстановяваш държавата и се откъсваш тотално от руското влияние. Руснаците няма да те пипнат, ако американците се намират в Украйна, по това няма две мнения, нали? Шибана сделка, но не чак толкова. Не знам защо не го виждате, но действията на президента са пагубни за доверието на "западния Свят" към САЩ. От нищото се превърна в много, много лош партньор, който европейците виждат, че няма да е на тяхна страна. Аз от много време говоря, че ЕС трябва да създаде собствена армия, отделно технологично много изоставаме от САЩ и от Китай. До немалка степен това се породи от добрите отношения между ЕС и големия батко САЩ, който изискваше някои неща, но и беше добър с нас, и ни остави да си живеем в илюзия че всичко винаги ще е наред. Еми време е да пораснем и ние. Действително нито Украйна, нито Русия биха тръгнали да спират войната самостоятелно, Украйна знае че Русия ще иска прекалено много, за да се постигне мир, а от своя страна Русия не може да си позволи да се оттегли сега, след като даде толкова жертви и като хора, и като материални активи. Досегашната политика на Байдън беше да помогне на Украйна, но и да спре Русия от това да изпълни бързо целите си, в това действително успя - войната се води вече четвърта година, а икономиката и гражданите на Русия със сигурност го усещат. Едва ли някой ще отрече, че състоянието на Русия като държава се е влошило, откакто започна войната. Това ще има дълготрайни ефекти, особено когато джуджето най-накрая хвърли топа, и настъпи хаос за престолонаследника му. А теб какво те ебе колко пари САЩ дават на Украйна? Там ли живееш, американец ли си, плащаш си данъците там ли? Или си просто тръмпист. Честно казано тръмпистите сте ми 1:1 с русоробите. Забравяте на коя държава сте граждани. Никъв не съм , кефи ме политиката и обещанията които направи Тръмп и се моля някога и тук да има такива хора и да прокарват такива политики. Казваш че плашил с 25 % мито , а колко е митото което Европа налага на САЩ за стоки , коли и прочие ? Кефи ли те как арестуват хора в Англия , Германия , Франция за това , че са написали някъв пост в социалните мрежи ? Кефи ли те как афганистанци , иракчани , сирийци и не знам си кви още колят , блъскат и изнасилват хора всеки ден ? Кефи ли те безкрайната корупция която се шири на широко и как ни ебат защото сме последна дупка на кавала като нация и единствената причина да има някви смешни инвестиции тук е защото сме най евтината възможна работна ръка в Европа ? Иначе за войната - и добре успяха да спрат Русия и какво ? Ако беше дошла онази Камила , щеше ли да спре войната според теб или щяха да натиснат Русия още повече ? А всички знаем , че Русия не е сама , а и няма и да бъде , защото има подкрепата на Китай и Индия. В такъв случай отново не начерта плана за края на войната - кога и след колко години би бил и колко още хора ще трябва да умрат преди това ? И не искам да се заяждам с никой или да се обиждаме , просто дайте да водим нормална дискусия. HBK_forever and pukkod 2 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted February 28 Share Posted February 28 Ей ся си еба мамата, сума ти коментари недоволни от оранжевият! Сега вече няма кво да стане, още утре ще го импийчнат. Не, всъщност Тръмп ще се уплаши от възмутените курвейки и направо ще си бие чукалата, а Ванс ще го последва. Не знам как ще живее с това, честно. Навярно тежестта е огромна! Quote Link to comment
Dudley Posted February 28 Share Posted February 28 Зеленски сега даваше интервю по Fox News и се извиняваше как поведението му не било добро и как се надява с Тръмп отново да седнат на масата за преговори. Знае , че ако трябва да разчита на ЕС е обречен. Quote Link to comment
RcadestickR Posted March 6 Share Posted March 6 Тръмп ще закрие Департамента по образованието. https://economictimes.indiatimes.com/news/international/global-trends/trump-prepares-to-sign-executive-order-aimed-at-shutting-down-the-us-department-of-education/articleshow/118750161.cms?from=mdr Защо това е интересно? Защото Линда Макмеън е секретар по образованието и излиза ебати клоуна от цялата работа. От години ламти за някакъв държавен пост, първо искаше да е сенатор, после оглави някакъв отдел за развитие на малки бизнеси (също пълна смешка, при положение, че Винс утрепа сума ти малки бизнеси), сега ще ѝ закрият министерството. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted March 6 Share Posted March 6 Това беше ясно от месеци, Тръмп не го е криел по време на кампанията си. Даже името на Линда беше спрягано за този пост още преди изборите. Сигурно ще бъде "наградена" с някоя друга позиция след като обият образуванието в Америка. BAITO6O 1 Quote Link to comment
Monteso Posted March 6 Share Posted March 6 (edited) Тръмп е велик лидер. Един от най-великите! Нарежда се до JFK и фюрера на свободата Афолф Хитлер! Благодаря ти бачи Тръмп, че обругаваш либералите, ЗЕЛЕНдарИТЕ и джендърите. Благодаря ти, че ги поставяш на мястото им! Щях да забравя… благодаря ти, че държиш в шах и българските жълтопаветници. Дето в момента не знаят гъза ли да ти целуват или да те псуват! Прекрасно е да гледаш объркването им! Edited March 6 by Monteso Quote - Link to comment
Jack Bauer Posted March 7 Share Posted March 7 https://www.bbc.com/news/articles/cx2gx52xqqpo?at_bbc_team=editorial&at_link_type=web_link&at_ptr_name=facebook_page&at_campaign_type=owned&at_medium=social&at_link_origin=BBC_News&at_format=link&at_link_id=E0AA2F3A-FB64-11EF-A8CB-AB67578322EA&at_campaign=Social_Flow&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1csDjs1Hhb_gOEfrumxqR9hR3ykQIF7di55rrTOM1zf01bGQlIyy_mmxY_aem_RhjTBPyXoe2Sl0LphrqiVQ Не знам дали тук е най-правилнити място, но препоръчвам на който му се занимава, да прочете тази статия за 5 мин става. В общи линии става дума за българи, направили шпионска мрежа в Англия, които работят за Русия и набират информация за тях. Може да видите какви операции са изпълнявали и други подробности Все едно четох нещо от Мисията Невъзможна без акробатиките 🤣 BAITO6O 1 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
BAITO6O Posted March 7 Share Posted March 7 (edited) @Jack Bauer Джаки, положението е с един куршим 2 заека. Удряме не особено добрите и лоялни българи, дето значителна част от тях не са на евро либералната позиция. Обвиняваме ги, че са съюзници и работят за най-голямото зло на планетата Земя. А най-големи зло, смърт и страдание са причинили именно: НасранотоКралство, САЩ, Русия, Германия, аФРикАНЦИЯ. Ах класическа англосаксонци, а така де кравари боклуци долници, кръвосмешения и тнк. Истина е винаги по средата. Нито руснаците са много за тачене, нито англо саксите. Все долници. Ако не си с нас, то си против нас. Ако подкрепяш Путин си ясен - путинист. А ако подкрепяш Тръмп, то пак си путинист. Ако не подкрепяш никого, ПАК СИ ПУТИНИСТ, защо ли - ми щото не подкрепяш либералната сган. Как можа тоя клобален либерализам, а така де педерализъм, да вземе най-лошите неща от съветския комунизъм, не е истина просто. Ужасна прилика има между съветските комуняги и евро либералната сган. Дано и двете имат еднакъв край. П.П Смешно ми как 5г+ се даваха пари на вятъра за зелени глупости, а сеща ще дават за оръжия. А вместо тия пари се бяха използвали за реиндустрализация на Европа. Ма ще продължават добрите европейци плащат най-скъпия ток. Вместо правят АЕЦ ми правят глупости. Ама нека даваме нашите въглища на Сърбия и те правят ток, дето го препродават на нас. А да и през февруари 40% от произведеният ток в България беше от лошите за закриване ТЕЦ-ове. Та нека ми ги закрият, кат няма алтернатива ще е готино. А да и тая статия е в BBC. Уж трябва да е достоверно и без пропаганда. Но щом там така пише, то е така и няма как да е иначе. То така и Винс още 90те са го обвинявали в неособено добри сексуални неща дето е правил или искал прави и тнк, но няма нищо такова бе. Това са били некви дребни душици и незначителни хора, как ще им се вярва бе. То Винсарата има всичко, за какво му да рискува и прави такива неща. Трябва е много тъп и да не мисли уж. Та видяхме 30г по-късно кой крив и кой прав. Лошото е друго, докато излезе истината на яве, много невинни хора ще "умрат". Edited March 7 by BAITO6O Jack Bauer 1 Quote Link to comment
Monteso Posted March 9 Share Posted March 9 Новата европейска армия, която ще бъде превъоръжена за 800 млрд Quote - Link to comment
yaripim Posted March 13 Share Posted March 13 Виличий влиза в парламента. Очаквам разковащо промо от Ивилин от парламентарната трибуна HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Kalopro80 Posted March 17 Share Posted March 17 Бат Ивелин директно излезе на втора позиция при депутатите с най-много задължения (неплатени данъци) към хазната. Лидерът Аврамов от Новото начало е недостижим на върха. Quote Link to comment
Monteso Posted March 21 Share Posted March 21 (edited) Ако някой въпреки всичко все още живее в заблудата, че БСП и ИТН не са хванати, ето ви доказателство за обратното. Това е гласуването за конституционния съдия на Пеевски Edited March 21 by Monteso Quote - Link to comment
kabakov Posted March 21 Share Posted March 21 Самата идея, че конституционен съсдия се избира от Народното събрани и се очаква той да взима независими решения не ми се връзва. Пък дали бил човек на Пеевски, ББ, Радев - все тая. Quote Link to comment
Recommended Posts