Jump to content

Политика - мега тема

Enough*

ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСНИК  

117 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

4 hours ago, StoneColdFaN said:

Бате, когато да го вкарат тоя Шопар в Курило, няма да е късно. Не съм виждал толкова алчно за власт чудовище.

Аз си мисля, че дори вече просто троли народа. 

Много добре знае, че си е купил гласовете. Много добре знае, че ако няма никакво наказание всеки човек би му се изплюл в лицето.

Но и много добре знае, че може да троли и да си прави цирковете без някой да му каже и направи каквото и да било.

Ние тук си говорим, не само тук де, и в други форуми хората говорят, обсъждат, дискутират. Но това нашето са лаладжийски приказки. Кой знае колко неща има, за които не знаем, кой знае колко тъмни тайни има в Дълбоката държава, за които дори не подозираме.

Та тоя човек за малко да взриви държавата преди две петилетки. Нима забравихме за протестите в цяла България, за ДАнсуитми и т.н. А сега най-спокойно, мазно и цинично се прави на голям държавник и патриот за пред медиите. Което май ще ме накара да се замисля, че може и да има доза истина, че май май не малка част от протестиращите тогава са били стабилно платени от дадени посолства, и че това бе едно доста добре режисирано и подплатено активно мероприятие. Та именно след това се появиха, развиха и направиха не лоша кариера някои персонажчета от онова време. Асенчо Генов, Изпърдян Кънев а.к.а Рада Дълбоката а.к.а Радан Кънев, Харизанов, оная феминацистка от Да България, Ицето Иванов, който бе услужливо приютен под крилото на доказаният агент доносник на чужди посолства самозваният псевдо генерал Атанасов, Мимето Габриел която се уреди със сладки сладки работи в Европата.... и други знайни и незнайни герои от не до там далечното минало.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

On 11/2/2024 at 11:13 PM, lunatic fringe said:

Устата преди малко в Брадъра като обсъждаха Георги се поизхвърли и изказа доста неподготвен заявявайки че България никога не е била ултранационалистическа държава и че всички сме живяли винаги в мир с малцинствата.Това не е така със сигурност.Искам да кажа че буквално сме смятани за една от най негостоприемните и националистически страни в цяла Европа що се отнася до етносите.Освен това бих искал да задам въпросите: Щом сме живяли винаги мирно с тях да попитам:

1.В Катуница 2011г. пак ли всичко беше мирно?

2.А при Буново 1986?

3.А през 1881г. когато ген.Казимир Ернрот избави Североизтока от сигурна гибел под натиска на ислямските разбойничества на останалите турци,а и при Сенклеровия бунт от 1878г. и тогава ли всичко е било супер или?А и Северин Красимиров и той ли е мирен случай или как?Знам че е болезнена тема за някой но според мен е редно да се зададат въпросите.Темата е сериозна.Горчивата истина е че ние-българските славяни,първородното население по тези земи почти никога не сме живяли в пълен мир и съжителство както беше според завета на Левски със останалите малцинства в нашата страна след Освобождението.Почти винаги е имало проблеми и етническо напрежение тук😁.Етнически мир доказано не съществува в България.Да не говоря че и повечето от нас доста трудно биха причислили хората от малцинствата като свои хора.Българи, замислете се.Дали всичко винаги е било мирно и хубаво?

Ако ние сме "ултранационалисти", сравни си ни нас със Турция, примерно. Кажи им нещо против Ататюрк, ще ти скочат на нож след 2 секунди. Другата алтернатива е да бъдеш прибран на топло за 72 часа, а после да ти образуват дело и да отнесеш 5-годишна присъда за "обида на националните символи".

Edited by StoneColdFaN

Из житието на Папа Йоан Бауър II

Поглеждам към тези, които трябва да водят, но те водят само към хаос. О Исусе, затова ли бе разпънат!?

Папата прекара дълги седмици в мълчание, следейки съдбата на своя роден народ. Избори, символ на човешката свобода, дадена ни по милостта на Господ Бог. Но толкова много от божиите чеда, не пожелаха дори да упражнят своето право да изберат своят лидер, който да ги води по правия път!

А може би дори да са били прави... Какво виждаме сред управленския елит? Герб, омаяни от власт, завладели толкова много от сърцата на божиите граждани. ППДБ, представящи се за ангели, но твърде много пъти вкусили от забранения плод, че тяхната чистота вече е под съмнение. Възраждане, представящи се за борещи се за малкия човек и националния идеал, но водени единствено от силен лидер, самият той опиянен от славата си, самозабравил началната си идея и със сърце пълно с омраза. И много други, които не ще намерят приказка помежду си.

Нима Господ Бог ги е прокълнал, както Вавилонците самозабравили се, да не могат да говорят на един език, заради огромната им мания да бъдат повече от хора?

Единственото, което виждаме е раздор.

Грехът може да е в болшинството или в меншеството, или пак и в двете страни. Раздорът е грях против Християнската любов, и нанася удар в самото сърце на християнството - Йоан 17:21; Римляни 12:4-21.

Единство е нужно на народа, инак ще затънем в дълбините на забравата, както много народи преди нас. А може би е твърде късно и Господ Бог вече е предначертал нашата неизбежна гибел.

Спасението е във Вярата!

Амин!

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Ковида бил проектиран да пази китайците и евреите ашкенази а? а? Какво става тука? Добре че го има Тръмп

Spoiler

1683447209_6970533.gif

• 3 weeks later...
THE GRIM REAPER

Говнаждане само и само да прикрият зависимостта си от курвите на Прокопиев, вече почнаха да си гласуват с Пеевски :( . Ей, какво нещо е да си измекяр. 

IMG_20241206_125831.jpg

Има ли по - нелеп човек от Явор Божанков? Такава карикатура трудно може да нарисува и най - добрия  майстор. Визия, мислене, говор, интелект...😂😂😂

• Upvote 2

Режимът на Башар Асад в Сирия падна. Всички негови врагове се възползваха от закучването на войната в Украйна и отслабената малко или много Русия и дали след предварителна уговорка или просто по стечение на обстоятелствата нападнаха буквално от три страни правителствените сили, които този път усещайки, че няма да са подкрепени от Путин просто отказаха да се бият. Това, което Сирия си върна от ИДИЛ с години тежки битки го предадоха за няколко дни на т.н. опозиция, която по същество в по-голямата си част е доминирана от джихадистка групировка. Впрочем говореше се за видео със заклано от опозиционните сили дете вчера, но няма да се спирам на това. Цял ден в нашите медии излизат закъсняли информации за падането на режима, но случайно или не пропускат няколко факта.
1. Локални битки се водят все още. На изток кюрдите се бият едновременно с турската армия, на места се бият с останките на ИДИЛ, а на други с опозиционните сили.
2. Израел бомбардира и нахлува от запад. Вече са превзели сирийска територия! Нетаняху излезе с одобрително послание за свалянето на режима, но повече от очевидно е, че новата джихадистка власт го притеснява много повече от Асад. Има бомбардирана сграда от Израел дори и в Дамаск и то преди един час. т.е. не е стреляно по правителствени части!
* В общи линии само правителствената армия на Асад не се бие в момента на територията на страната. 

3. Руснаците се насраха тоя път тотално. Очевидно ще останат без голяма военна база в средиземноморието, с което се обезсмисля цялата им военна кампания в Сирия от 2012 насам, всички средства и жертвите които дадоха там. Въпреки това единствените все още не предадени в ръцете на опозиционните сили територии са руските военни бази, но скоро вероятно и това ще се промени. Мирише ми на позорно бягсто подобно на това на американците в Афганистан. Струва ми се, че ще оставят много подаръци изразяващи се във военна техника и оръжия в Сирия.
image.thumb.png.7ba86034af93bf8574fa3c1a39fa9507.png
Легенда:
Жълто: Кюрдските милиции 
Светло зелено: Опозиционната армия, която свали Асад
Тъмно зелено: турската армия
Синьо: израелската армия
*синьото петно са голанските възвишения, но ако картата се увеличи се виждат и първите сирийски територии в които нахлуват израелски войници. 

Edited by Monteso

MAKE AMERICA GREAT AGAIN !!!

FUCK LGBT AND LIBERALS!

2 hours ago, Monteso said:

Очевидно ще останат без голяма военна база в средиземноморието

Не допускаш ли, че заебаването на тази база е част от сделка включваща териториите, които искат в Украйна?

51 minutes ago, Ponetron said:

Не допускаш ли, че заебаването на тази база е част от сделка включваща териториите, които искат в Украйна?

Не се бях замислял за това. Теорията ти не е лишена от логика. Последни новини от Сирия:

*Американците са отправили предупреждение към опозиционните сили да не навлизат в контролираните от кюрдите територии. Боевете в този район на Сирия затихват.

*Руснаците обявиха, че са влезнали в преговори с новите властимащи в Сирия, за да останат в безопасност посолствата и военните им бази. Въпроса е дали и до кога?

*Израелците обявиха, че са превзели първо селище в Сирия

*Израел и САЩ обявиха, че според тях Башар Асад се е скрил в Москва. Аз лично го поставям под съмнение, защото предишната нощ точно преди Дамаск да падне, излетяха два правителствени сирийски полета в посока Техеран. Не е изключено обаче Иран да е била спирка по пътя на Асад към Русия.

FUCK LGBT AND LIBERALS!

*Бившият президент на Сирия Башар Асад вече се намира с членовете на своето семейство в руската столица Москва, като е получил от Русия убежище, съобщи руската държавна агенция ТАСС, като се позова на Кремъл.

*По информация на израелската армия, евреите са бомбардирали през вчерашния ден над 100 различни цели в Сирия. 

Не съм гадател, но според мен на Сирия и предстои разпарчатосване, глад, мизерия и постоянни локални военни конфликти. Знаем какво се случи с Либия след падането на Кадафи. Интересно ми е ще получат ли кюрдите най-накрая собствена територия, на която да обособят собствена държава, пък било то и непризната от света. Това може да се случи само с американска подкрепа и би било страшен удар по Турция с който Ердоган няма да се съгласи.

Edited by Monteso
  • Upvote 1

FUCK LGBT AND LIBERALS!

1 hour ago, Monteso said:

Не съм гадател, но според мен на Сирия и предстои разпарчатосване, глад, мизерия и постоянни локални военни конфликти. Знаем какво се случи с Либия след падането на Кадафи. Интересно ми е ще получат ли кюрдите най-накрая собствена територия, на която да обособят собствена държава, пък било то и непризната от света. Това може да се случи само с американска подкрепа и би било страшен удар по Турция с който Ердоган няма да се съгласи.

Жалко че го няма @Loop да се произнесе като експерт, но според мен е много малко вероятно така да се изсерат на реномето на Турция , въпреки че отношенията им със САЩ ту са добри, ту не чак толкова,особено преди след опита за преврат и убежището на оня ходжата в САЩ . Все пак резаците са сила , която не е за подценяване в района пък даже и в съседните райони, така че не очаквам да им го набият толкова брутално. 

4 hours ago, HEIDENREICH said:

Жалко че го няма @Loop да се произнесе като експерт, но според мен е много малко вероятно така да се изсерат на реномето на Турция , въпреки че отношенията им със САЩ ту са добри, ту не чак толкова,особено преди след опита за преврат и убежището на оня ходжата в САЩ . Все пак резаците са сила , която не е за подценяване в района пък даже и в съседните райони, така че не очаквам да им го набият толкова брутално. 

В общи линии ми прави впечатление смелостта на всички регионални играчи в тази ситуация. Не бръснат за слива нито руснаците, нито американците. 

*Израелците са навлезли още по-навътре в Сирия. Вече освен пехота и лека техника са нахлули и с танкове, а в определени зони спускат и парашутисти. Искат да правят буферна зона на израело-сирийската граница, но разбира се ще я правят в Сирия, а не в собствената си държава. 

*Египетското правителство е заклеймило действията на израелците, което не е неочаквано при влошените арабо-израелски отношеня.

*Въпреки американските предупреждения новата власт в Сирия днес е превзела населено място от кюрдите, а турците продължават епизодично да ги подкрепят с бомбардировки.

*Цивилни сирийци живеещи в териториите контролирани от кюрдите протестират по улиците срещу това, че населените им места са контролирани от кюрдските милиции. 

*Централната банка в Сирия се опитва да успокои гражданите, че парите им са в безопасност. Вероятно след смяната на властта е започнало масово теглене на пари.

*Руснаците са започнали да изтеглят части от военната си техника по суша. А ТАСС е споменала, че флага на сирийската опозиция вече се вее над руското посолство. Каквото и да значи това..

*Властите в Техеран са влязли в контакт с новите сирийски управници. Вероятно каквото и правителство да дойде в Дамаск то ще бъде признато и легитимирано и от НАТО и от страните от Брикс.

FUCK LGBT AND LIBERALS!

Страхотна година за бившите футболисти. Първо Гонзо стана шеф на БФС, а сега Кавелашвили става президент на Грузия!

• 5 weeks later...
Rise of Thunder

Спомням си как плешака се кълнеше, че коалиция с герб и дпс никога няма да направи. Славуне, къде си сега, мишок?!

Sashundera

image.thumb.png.1ab35d9c9482867a8877b021977d1a53.png

БКП приключи като партия, на следващите избори ги няма :) 

• Upvote 1

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

@HBK_forever как ще коментираш идола си Слаги. Доволен ли си от кабинета му с ГЕРБ? :) Иначе има някакъв мега мазен суърв тука, не вярвам така Пеевски да бъде поставен в изолация, особено от Бойко, който е може би най - компроментираната личност в БГ. :D Може би ще видим платени протести и целта тук е окончателно да бъдат убити две партии - ИТН и БСП. За последните няма какво да коментирам - отдавна съм казал - докато последния гаден комуняга още може да гласува, няма да се оправим. Поне за мен окончателно приключиха вече. 

Да видим всичко дали е лонг търм сценарий на Пеевски, или скоро ще има интересни развития.

Иначе докато тази парлама и цирк върви, правната комисия отхвърли повечето предложения.. Няма да се даде ход на ТАЗИ процедура за Сарафов за главен прокурор, малко по - късно обаче преспокойно може да започне нова. :) Искането е отхвълено с гласове на ГЕРБ, ДПС - Ново начало и.. БСП.

natopor4en
5 hours ago, Rise of Thunder said:

Спомням си как плешака се кълнеше, че коалиция с герб и дпс никога няма да направи. Славуне, къде си сега, мишок?!

Какъв ти е проблема. При все че го правят за БЪЛГАРИЯ. Ти какво, искаш на нови поредни избори ли да ходим?

• LMFAO 1

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Интересен ол-стар ростър се получи. Герб, Дпс, бсп, с подкрепата на Слаги. Да видим колко ще отнеме на итн да дръпнат шалтера, дали ще отнеме повече време от колкото при коалицията с ППДБ? Представям си сцените, ако изкарат повече време с гроб, отколкото с пепедейба.