Ponetron Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Абе днес има седем протеста в София. Как се достъпва до този на който искам да отида? Номерче ли се тегли или? Quote Link to comment
Price Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Абе, Вгъзраждане винаги ли сядат неуважително по време на Ода на радостта? HBK_forever 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 (edited) За пръв път ли зяпаш Винаги е било това. И са прави всъщност. Прави по убеждения! Edited November 11, 2024 by Ponetron Quote Link to comment
Price Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 За пръв път ми прави впечатление. И това нещо има 300+ хиляди гласоподаватели Представям си много хипотетична ситуация, в която се пуска българският химн и евродепутатите си седнат по местата и демонстрират неуважение. Тогава тези псевдопатриоти ще пишат писмо до папата и до арменския поп, за да се жалват. Бих се радвал, ако гласоподавател на Възраждане ме просветли с какво България ще спечели, ако излезе от ЕС и НАТО. HBK_forever 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Абе ако трябва да сме честни, Възраждане и в частност Коцето никога не са казвали, че искат България извън ЕС. За НАТО не съм сигурен. Те искат преразглеждане на договора ни с тях, а не излизане. Нещо което отдавна трябваше да стане с и без тях. Никога не съм гласувал за тях, но когато нещо тръгне като клюка от идиоти като Цънцарова после се повтаря от всички мисирки и хората се заблуждават. HBK_forever and pukkod 2 Quote Link to comment
Price Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 https://bnr.bg/varna/post/101966219/vazrajdane Не знам, не знам, не мога да им хвана спатиите на тези хора. HBK_forever 1 Quote Link to comment
hacky Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 25 minutes ago, Ponetron said: Абе ако трябва да сме честни, Възраждане и в частност Коцето никога не са казвали, че искат България извън ЕС. За НАТО не съм сигурен. Те искат преразглеждане на договора ни с тях, а не излизане. Нещо което отдавна трябваше да стане с и без тях. Никога не съм гласувал за тях, но когато нещо тръгне като клюка от идиоти като Цънцарова после се повтаря от всички мисирки и хората се заблуждават. Първо говорят много за излзиането от НАТО, а за Европейския съюз имаше даже референдум за излизане, организиран от тях? Quote Link to comment
Ponetron Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Е, референдумите са за да се види обществената нагласа и да си преброят долу-горе избирателите. На Слави референдумите също ги направи малко преди да влезе в политиката. Да си говорим честно. Идва Коцето на власт с 51% и мнозинство. Смятате ли, че този човек ще ни извади от НАТО и ЕС? Аз лично, не. Не смятам, че лъже в исканията си, но мисля че повечето от нещата, които говори са му популизъм. А дори да иска да го направи наистина, то ще стане постепенно и народа като почне да научава санкциите, които ще последват, ще го свалят от власт. Ние сме твърде страхливи, а и вече голи, за да останем сами. Нещо такова би било сполучливо само ако има добра конкуренция на ЕС и тя е готова да ни вземе за да ни дондурка. Трябва да си самоубиец в момента за излизане тип Англия. За НАТО дори не ми се говори. Само си представете как се изнасят толкова много натовски бази от страната То ще е по-лесно ние да се изнесем. pukkod 1 Quote Link to comment
itzo1994 Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Опорката на Костя е, че иска да се махнат американските войници от България, не натовските като цяло. Което, ако се осъществи, на 90% ми звучи като местата им да се заемат от турски войници и техника, примерно. С ЕС иска предоговаряне, което е също толкова абсурдно. Въобще празни приказки, много подобни на ИТН (космонавтите, мъртвите души и т.н.). Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 2 hours ago, Price said: Абе, Вгъзраждане винаги ли сядат неуважително по време на Ода на радостта? Одата на радостта е музикална композиция използвана като химн на болшевишката пародия ЕС. Няма такова нещо като химн на Европа, Азия и т.н, това са континенти, а не държави. Това е същият случай както едно време е бил Интернационала, просто наобратно. Несериозно е да се сравнява химн на държава с химн на организация/съюз. pukkod 1 Quote Link to comment
Price Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 27 minutes ago, THE GRIM REAPER said: Одата на радостта е музикална композиция използвана като химн на болшевишката пародия ЕС. Няма такова нещо като химн на Европа, Азия и т.н, това са континенти, а не държави. Това е същият случай както едно време е бил Интернационала, просто наобратно. Несериозно е да се сравнява химн на държава с химн на организация/съюз. Пускам дефиницията за химн, да се обогатим всички във форума. хѝмнът, хѝмна, мн. хѝмни, (два) хѝмна, м. 1. Официална тържествена песен като символ на държава или на организация, съюз и др. Национален химн. 2. Прен. Тържествена песен или стихотворение, слово с хвалебствено съдържание. Рецитирам химни. Одата на радостта не е химн на Европа, а на организацията ЕС. batistaheel 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 (edited) Бате, когато да го вкарат тоя Шопар в Курило, няма да е късно. Не съм виждал толкова алчно за власт чудовище. Edited November 11, 2024 by StoneColdFaN Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 3 hours ago, Price said: Пускам дефиницията за химн, да се обогатим всички във форума. хѝмнът, хѝмна, мн. хѝмни, (два) хѝмна, м. 1. Официална тържествена песен като символ на държава или на организация, съюз и др. Национален химн. 2. Прен. Тържествена песен или стихотворение, слово с хвалебствено съдържание. Рецитирам химни. Одата на радостта не е химн на Европа, а на организацията ЕС. "Химна" на НАТО що не го пускат също тогава? Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Зад него са наредени купен циганин до купен циганин и купен общински чиновник до купен общински чиновник. Ако т'ва дебело нещо нарича Радев и Йотова "нелегитимни президент и вицепрезидентка", значи нарича ФАНТОМИ около 1,5 милиона души, които са гласували за тях на президентските избори през 21-ва. И хич няма да се учудя, ако скоро и те излязат навънка. Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Гласувалите за Радев не са по-малко зле от купените цигани. Поне циганите са взели някой лев, вместо да гласуват безплатно за изменници. Quote Link to comment
Price Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 1 hour ago, THE GRIM REAPER said: "Химна" на НАТО що не го пускат също тогава? Защото двете са много различни. НАТО е военен съюз, главно с превантивна цел срещу потенциални агресори. ЕС е политически и икономически съюз. Съюз, който при дадени условия е напълно възможно да се превърне и във федеративна държава. Франция дори в някаква степен е повдигала чрез Макрон подобни идеи. Ясно ми е, че за псевдопатриотите и страдащите по комунизма тази идея би била равна на национална катастрофа. Но може би в някакъв момент в неопределеното бъдеще ще започне да се обсъжда и като възможност. baikiro and THE GRIM REAPER 1 1 Quote Link to comment
VSB Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 ЕС е създаден като икономически съюз и си вървеше много добре така. Откакто взе да става все по-политически и да върви към федерализация, взе да си ЕПМ. Не знам за страдащите по комунизма, но само комуняр по душа може да се кефи на някакви измислени химни и наднационални нищо неправещи раздути администрации. Xander Black and pukkod 2 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 (edited) 59 minutes ago, VSB said: ЕС е създаден като икономически съюз и си вървеше много добре така. Откакто взе да става все по-политически и да върви към федерализация, взе да си ЕПМ. Не знам за страдащите по комунизма, но само комуняр по душа може да се кефи на някакви измислени химни и наднационални нищо неправещи раздути администрации. То само като видиш задръстеното с петолъчки знаме... Ама те тия са демократични петолъчки Edited November 11, 2024 by THE GRIM REAPER Quote Link to comment
Price Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Не знаех, че звездите/петолъчките символизират комунизма Хубаво е да ги има тези дискусии и да се четат различни гледни точки. Взаимно се обогатяваме и учим нови неща. THE GRIM REAPER 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 (edited) След тоя лайф можем да сме абсолютно сигурни, че Жечев е платено мекере на Пеевски, в което аз бях убеден от самото начало. Пиша коментар против Шопара и той го изтрива/скрива. Сега го написах отново, за да видя дали пак ще изчезне. Ебах го в долното мекотело. Edited November 11, 2024 by StoneColdFaN pukkod 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Е ти си мислиш, че докато си прави лайфа, вади телефона и ти трие коментара? Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Just now, Ponetron said: Е ти си мислиш, че докато си прави лайфа, вади телефона и ти трие коментара? Коментарът е написан, след като лайфа е свършил и вече е наличен за гледане. Става дума за коментарите под клипа, не тези отстрани. Quote Link to comment
neshev Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 Доколкото знам самата Флора модерира канала на Къртика и ти трие всеки пост. Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted November 11, 2024 Share Posted November 11, 2024 (edited) 45 minutes ago, neshev said: Доколкото знам самата Флора модерира канала на Къртика и ти трие всеки пост. Ти се ебаваш, ама в края на миналата година бях написал един коментар под нейн пост във Фейсбук, където й бях писал да отрази и гледната точка на страдащите от действията на израелската армия в Газа. А не само да отразява тази на Израел. Също така, в този коментар бях дал РЕАЛЕН ПРИМЕР със скоро попаднало ми видео (по това време) на баща - палестински лекар. Викат го по сигнал за тежко ранени от поредния израелски удар. Това, което не знае, е че обект на атаката е било неговото семейство, чийто дом е напълно опустошен. Влизайки в спешното, човекът намира сина си мъртъв на една от кушетките. След 5 минути курвето ми изтри коментара и ме блокира от страницата. Тъй че, въобще не бих се учудил. Edited November 11, 2024 by StoneColdFaN Quote Link to comment
Recommended Posts