LightOne Posted October 29, 2024 Share Posted October 29, 2024 Тази драма се очакваше. Наскоро гледах документалка в Тубата, където се интервюираха различни грузинци и всички повтаряха едно и също - Пътят на Грузия е в Европа, грузинците са европейци, Русия не е приятел, а опасност за Грузия. Показа се и окупираните територии на място. Още тогава като го гледах, мислех да го повдигна на въпрос защо Грузия нещо не им се нрави милия и добричък съсед братушка, то пък си стана горещо належащо. Ама то сигурно грузинците нищо не разбират, как тъй ще искат пропадналата Европа, като са оттатък Черно море. yaripim, Iceman33, HBK_forever and 3 others 4 2 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
raquishi Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Като дупе и гащи. HBK_forever 1 Quote Link to comment
pukkod Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 (edited) 15 hours ago, LightOne said: Тази драма се очакваше. Наскоро гледах документалка в Тубата, където се интервюираха различни грузинци и всички повтаряха едно и също - Пътят на Грузия е в Европа, грузинците са европейци, Русия не е приятел, а опасност за Грузия. Показа се и окупираните територии на място. Още тогава като го гледах, мислех да го повдигна на въпрос защо Грузия нещо не им се нрави милия и добричък съсед братушка, то пък си стана горещо належащо. Ама то сигурно грузинците нищо не разбират, как тъй ще искат пропадналата Европа, като са оттатък Черно море. А Грузия какво общо има с Европа като се намира в Азия? Президеншата с френско гражданство подстрекава хората към бунт и неподчинение... Какъв ЕС, какви ценности са това да го еВа? То е ясно защо западняците на всяка цена искат тези територии. Задължително трябва да се разположат военни бази на САЩ, и да се предизвикат локални огнища по границите на Русия. Edited October 30, 2024 by pukkod HBK_forever 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 (edited) Из разговор между Путин и Захарова за Грузия : - "Акъл се набива, Мария Владимировна, на УМЕН човек. На ПРОСТ човек кур се набива. Той не може да поеме акъл, може да поеме един кур. Като се трови, като му се ебава майката и т.н. Това може простия човек. "Грузинска мечта" били фалшифицирали. Как фалшифицират, те спечелиха честно изборите, бе. Мадуро спечели във Венецуела с горе-долу същия резултат. И тя ми протестира, че изборите били манипулирани. Абе, хуйо. Само че не те са проблема, проблема е Зурабишвили. С това, че излезе и ги насъска. Вика "не признавам резултатите, излезте и протестирайте". И те, овците, веднага - юруш. Кучката докато не си вдигне опашката, кучето не ходи при нея. Когато си обграден от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се правят реформи." - "......." - "Не, правилни неща не могат да се правят. Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави. Естествено." Edited October 30, 2024 by StoneColdFaN Quote Link to comment
LightOne Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 4 hours ago, pukkod said: А Грузия какво общо има с Европа като се намира в Азия? Президеншата с френско гражданство подстрекава хората към бунт и неподчинение... Какъв ЕС, какви ценности са това да го еВа? То е ясно защо западняците на всяка цена искат тези територии. Задължително трябва да се разположат военни бази на САЩ, и да се предизвикат локални огнища по границите на Русия. Общото е, че това самосъзнание не е от вчера. Грузия, както и впрочем и Армения, от векове са били исторически част от политиката на Европа, въпреки географското си разположение. Черно море европеизира народите и културите по крайбрежието си. Забавно е как бунтовете и неподчинението не ги считаш за европейски ценности, че и натъртваш за френско гражданство, сякаш Френските революции не съществуват... itzo1994 and HBK_forever 1 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
pukkod Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Не става въпрос дали считам неподчинението за европейска ценност, ами факта,че ако резултатите ако бяха в полза на хамериканските подлоги, тогава дали щеше да сд призовава за бунт от страна на САЩ и ЕС... Въпросът е риторичен, справка нашите избори, банкешкият селтак е атлантик и баба Урсула не вижда "руска намеса" Quote Link to comment
LightOne Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 Де да знам, все ми се струва, че в уравнението влиза, че Русия е окупирала значителни територии от грузинска земя. Грузинците не протестират щото видиш ли можело нещо страшно да стане, ама да не се безпокоели, че американците са по-страшни. Протестират, щото си спасяват държавата от вече станалото. Знаят от първо лице, а не пляскат по клавиатурата забавни болшевишки опорки. Някак да ми говориш в такава ситуация за ценности, при положение, че е застрашена най-висшата ценност - свобода и държавна независимост, продължава да е забавно, пич. Като дойде Русия и окупира примерно Добруджа, щото била изконна руска територия през 1877-1878г., ще очаквам пак същите конспиративни теории за лицемерните САЩ и ЕС. Iceman33 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
natopor4en Posted October 30, 2024 Share Posted October 30, 2024 2 hours ago, LightOne said: Като дойде Русия и окупира примерно Добруджа, щото била изконна руска територия през 1877-1878г., ще очаквам пак същите конспиративни теории за лицемерните САЩ и ЕС. Е колега, извинявай ама не сме 97ма да плашим с подобни опорки. Аналогично да попитаме, като отидем България и окупираме примерно Македония, или Западните покрайнини, щото били изконни наши територии, пак същите конспиративни теории ли ще пишеш ? Нали разбираш. Питането ти е нелогично. Малко звучи като на ракиен патриот седнал на маса с другарите по чашка. Тоз щял да дойде, оня щял да дойде. Айде малко по-сериозно. На никой не му е притрябвал 15 годишният таралясник или 40 годишната панелка на пияният Ганя, че да идвал да взимал. pukkod and THE GRIM REAPER 2 Quote Link to comment
LightOne Posted October 31, 2024 Share Posted October 31, 2024 Колега, ще съм благодарен, ако първо ми изясниш каква конспиративна теория твърдя. Някъде да не видя да лижа гъза на САЩ и ЕС и да обяснявам колко са велики? Говоря за конкретна фактическа обстановка в Грузия, та ще се радвам да ми посочиш теорията. Аз не плаша никого и питам съвсем логично каква ще е реакцията на определен тип хора ракиени патриоти, които никога не са чували, че примерно братска Русия е обстрелвала Варна. Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
natopor4en Posted October 31, 2024 Share Posted October 31, 2024 Колега, народа на Грузия се е произнесъл. Глас народен, глас божиев. Това че на някои НПОта не им харесва и веднага кроят планове са протести и дестабилизация е друг въпрос. Конкретна фактическа обстановка в Грузия. Факт. Да, наистина много неприятно че Русия е бомбардирала Варна. Редно е да се извинят макар и толкова години по-късно, че са ни бомбардирали по време на война, в която сме били противници. Ооо fuck.... дано само турците не поискат и ние да им се извиним, че сме ги бомбили в Одрин през Балканската. pukkod and THE GRIM REAPER 2 Quote Link to comment
LightOne Posted October 31, 2024 Share Posted October 31, 2024 (edited) Да разбирам ли, че съм нямал конспиративна теория? Примерът с Варна и Добруджа го дадох във връзка с въпроса дали по същия начин путинофилите в България ще реагират при паралелна окупационна ситуация по нашата държавна сигурност, както сега обясняват, че изборите в Грузия бил глас божи. Както и във връзка как в опорките им нещо липсва, че Русия е била и също наш противник. Никъде нищо за извинение от Русия не съм писал, а пак отново във връзка с опорките как само добро сме видели от Русия, пък гадните американци били единствените дето ни бомбили. И те същата ситуация как Грузия само добро е видяла. Намесата ми в темата бе да коментирам кои са факторите да се получи този граждански бунт в Грузия, защото има някакво неразбиране и чудене що скачат горките, а не приемат мирно и кротко секирата на врата им. Все ми се струва, че има четене с разбиране кой аргумент и пример за каква цел и връзка съм го дал. Edited October 31, 2024 by LightOne Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
natopor4en Posted October 31, 2024 Share Posted October 31, 2024 Какво е твоето мнение, колега ? Каква би била реакцията при една такава напълно хипотетична и измислена от теб ситуация ? Quote Link to comment
Xander Black Posted October 31, 2024 Share Posted October 31, 2024 САЩ и ЕС си гледат интереса и Русия си гледа интереса. И на никой от тях не му пука за Грузия, както не им пука и за Украйна и за която и да е друга държава. Quote Link to comment
Sashundera Posted November 1, 2024 Share Posted November 1, 2024 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
lunatic fringe Posted November 2, 2024 Share Posted November 2, 2024 (edited) Устата преди малко в Брадъра като обсъждаха Георги се поизхвърли и изказа доста неподготвен заявявайки че България никога не е била ултранационалистическа държава и че всички сме живяли винаги в мир с малцинствата.Това не е така със сигурност.Искам да кажа че буквално сме смятани за една от най негостоприемните и националистически страни в цяла Европа що се отнася до етносите.Освен това бих искал да задам въпросите: Щом сме живяли винаги мирно с тях да попитам: 1.В Катуница 2011г. пак ли всичко беше мирно? 2.А при Буново 1986? 3.А през 1881г. когато ген.Казимир Ернрот избави Североизтока от сигурна гибел под натиска на ислямските разбойничества на останалите турци,а и при Сенклеровия бунт от 1878г. и тогава ли всичко е било супер или?А и Северин Красимиров и той ли е мирен случай или как?Знам че е болезнена тема за някой но според мен е редно да се зададат въпросите.Темата е сериозна.Горчивата истина е че ние-българските славяни,първородното население по тези земи почти никога не сме живяли в пълен мир и съжителство както беше според завета на Левски със останалите малцинства в нашата страна след Освобождението.Почти винаги е имало проблеми и етническо напрежение тук😁.Етнически мир доказано не съществува в България.Да не говоря че и повечето от нас доста трудно биха причислили хората от малцинствата като свои хора.Българи, замислете се.Дали всичко винаги е било мирно и хубаво? Edited November 3, 2024 by lunatic fringe Quote Link to comment
natopor4en Posted November 3, 2024 Share Posted November 3, 2024 Остават само няколко дни до VoteMania 2024г. гледам коефа за Тръмпинатора пак се е вдигнал. 1,72 е. Вайлю ??? Quote Link to comment
Ponetron Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 On 8/6/2024 at 6:26 PM, Sashundera said: Само да ви кажа че с Тръмп е свършено. На фона на разочароващия го дори самия него избор за вице, Камала избря своя VP - Tim Walz. Говернатор на Минесота, ето част от нещата които е направил: И ето какво мисли за Тръмп и как го казва: Общо взето Тръмп си намери майстора, един от най-прогресивните политици в цялата държава, който е способен да прави Тръмпски коментари по-добре и от самия него. Перуката ще страда ноември доста On 7/26/2024 at 5:21 PM, Sashundera said: Междудругото Obama току що ендорсна Harris. С това тия избори се решиха. Ко става, брат? Бием ли? Sashundera, HEIDENREICH, yaripim and 4 others 1 4 1 1 Quote Link to comment
Price Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 Доброто победи, има надежда за човечеството batistaheel, Storm, Bastian and 2 others 2 2 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 (edited) 2 hours ago, Ponetron said: Ко става, брат? Бием ли? Признавам поражението. Честито на Путинофилите. Камала никога не съм я харесвал и сама се прецака, когато не участва при Джо Роган. Перуката участва и това му помогна много. Клипа има за няколко дена сигурно 50 милиона гледания. Политиката е мръсна игра и играят много пари, особено оня аутист Мъск като е там, много лесно може да се подкупят изборите. Фалшификацията е ясна. В кеча обаче по прогнози все още съм непобедим. Камала може да е загубила, но това са американците и ми е все тая принципно за тях, а теб още боли ли те трътката че БАЙКИРУ и велиЧИЙ имат 3.999 процента? Edited November 6, 2024 by Sashundera Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Storm Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 (edited) Путинофили казва....хахаха и в щатите ли са путинофили? На хората им писва от либералните извращения! Писва им от нелегалната сган, която превърна Европа и САЩ в престъпни кочини! Писва им от тоталната деградация и разпад на културата, ценностите и на всичко нормално! Дано и Европа да се върне към нормалния път! Купени/фалшифицирани били изборите...хаха А фалшифицирани ли са, когато либералите ги печелят? Или тогава всичко е наред? Edited November 6, 2024 by Storm Price, yaripim, BAITO6O and 1 other 4 Quote Link to comment
BAITO6O Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 (edited) Винаги е хубаво, когато либералната сган бива побеждавана. Крайно време е това зло да приключи веднъж и завинаги. Че глупости дето се народиха ще се сърбат дълги години. Edited November 6, 2024 by BAITO6O Price, Storm, Dudley and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 (edited) Днес е един невероятен ден за света! На хората просто им втръсна от помиите, сътворени през последните години. Байдън буквално разврати всичко. На всяка крачка подкокоросваше Израел и Украйна да се бият, давайки им оръжия и милиарди долари, вместо като лидер на една световна сила да установи мир. Edited November 6, 2024 by StoneColdFaN Quote Link to comment
Price Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 Беше въпрос на време woke културата да получи звучен шамар от нормалните хора. Радикализицята е изключителен тумор, а при тях тя е до краен предел. А когато има потенциал тази култура да избира президентът на най-влиятелния играч в световен мащаб, картинката придобива кафяв оттенък. Мечта ми е в България да се появи партия, която да е дясна, консервативна, да е поддръжник на ЕС и НАТО. И да не е ИТН, тъй като те за жалост вече са компрометирани и не вярвам някога да могат отново да бъдат първа сила. Huskarl, HEIDENREICH, Storm and 1 other 4 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 Аз се определям като центрист и винаги съм се определял за такъв. Затова мога да кажа следното - либералите сами си го набиха. В момента чета реддит - най - отвратително woke left социалната медия. Либералите вече са нацапали гащите и леят водопади от сълзи как Перуката е победил мангалката Харис и как били "сексисти, мизогинисти и расисти" и т.н, защото не са гласували за нея. Е, на какво прилича това? Само да кажа, че доста консерватори не харесват Тръмп. След като си изкара мандата (последен, слава богу), най - здравият кандидат на консервативната партия е Рон ДеСантис. Ако смятате Тръмп за ненормален, чакайте да видите ДеСантис. Този е истинска реинкарнация на фашизма в 21 век. Storm and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
Dudley Posted November 6, 2024 Share Posted November 6, 2024 1 hour ago, Rise of Thunder said: Аз се определям като центрист и винаги съм се определял за такъв. Затова мога да кажа следното - либералите сами си го набиха. В момента чета реддит - най - отвратително woke left социалната медия. Либералите вече са нацапали гащите и леят водопади от сълзи как Перуката е победил мангалката Харис и как били "сексисти, мизогинисти и расисти" и т.н, защото не са гласували за нея. Е, на какво прилича това? Само да кажа, че доста консерватори не харесват Тръмп. След като си изкара мандата (последен, слава богу), най - здравият кандидат на консервативната партия е Рон ДеСантис. Ако смятате Тръмп за ненормален, чакайте да видите ДеСантис. Този е истинска реинкарнация на фашизма в 21 век. Да четеш редит в днешно време е форма на мазохизъм... там е най голямата сбирщина на woke джендъри и всяко консервативно мнение или се трие или се гласува негативно за него. Иначе голям ден и победа за нормалните хора. Тръмп не само става президент, но върви и към това да спечели целия вот... нещо което не се е случвало мисля че от 20-30 години - републиканец да спечели така наречения "popular vote". Отделно, републиканците изглежда ще спечелят сената и парламента, така че победата е повече от категорична. Според мен тази победа ще даде звучен шамар на хората в европа и дано тези про либерални политики претърпят загуби и тук. HBK_forever, Huskarl, Storm and 2 others 5 Quote Link to comment
Recommended Posts