Ponetron Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 (edited) Честито право на избор, гяури. За това ли се борихте 500 години??? Кажете ДА на тоталитаризма и кур за демокрацията. Нищо не трябва да зависи от вас, прости мангали. Edited October 27, 2024 by Ponetron HBK_forever and HEIDENREICH 2 Quote Link to comment
HBK_forever Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 42 minutes ago, Price said: От малък съм супер ранобуден, съответно след като започнах да гласувам, почти винаги съм бил сред първите гласоподаватели за деня. От 2016 насам, пред очите ми се изпари електората на БСП. Преди отивайки в училището, в 7.00 имаше солидна опашки от баби, които вероятно са били будни от 4 сутринта и не са имали търпение да дадат своя глас за любимата партия. Тук от около една година, не само пред моята секция, а като цяло почти не забелязвам да има пенсионерско присъствие. С това темпо, още три-четири гласувания и туморът БСП ще бъде аут от играта. Единствено ме е яд, че няма да имам възможността да видя същия процес и с гласоподавателите на лявата либерална изгъзица - ПеПе. Вярно е, аз гласувам от няколко години преди теб и възгледите ми по въпроса са сходни. Мое мнение е обаче, че корпоративния вот е още по-опасен като явление за демокрацията, а в нашата държава той е основен фактор при гласуване, като вероятно произтича от други партии, които не си обсъдил. Едната от тях вероятно ще спечели днес, за пореден път. 38 minutes ago, LightOne said: Ако на някой все още му липсва мотивация. Тоя клоун откаДя на кАдя има моралното право и устои, за да си позволява да коментира въпроси, от които не разбира. Да ходи да се шиба в някоя долнопробна кабеларка и да коментира модно ревю на хората от 78я пол. 28 minutes ago, Ponetron said: Честито право на избор, гяури. За това ли се борихте 500 години??? Кажете ДА на тоталитаризма и кур за демокрацията. Нищо не трябва да зависи от вас, прости мангали. Аз друго питам - защо няма анкета в тая тема за новите избори. Исках да направя, ама нямах желание. Иначе, нека да си кажа моето мнение- според мен днешните избори ще бъдат прекрасни, няма да има купен вот, всички гласоподаватели ще знаят писмено и говоримо български и накрая няма да го издуха зя пореден път българския народ. pukkod 1 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
baikiro Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Който е гласувал повече от веднъж в живота си е просто парче. Hachiko, HBK_forever and Ponetron 2 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Hachiko Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 1 minute ago, baikiro said: Който е гласувал повече от веднъж в живота си е просто парче. Един път съм гласувал! baikiro and Ponetron 2 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 1 hour ago, baikiro said: Който е гласувал повече от веднъж в живота си е просто парче. Поне никога не си проебах гласа за няколко стотин лева. HBK_forever 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 3 minutes ago, StoneColdFaN said: няколко стотин лева. Къде това, че ми се догласува? baikiro 1 Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 3 minutes ago, Ponetron said: Къде това, че ми се догласува? Бих ти казал, ама разни чичковци-милиционери подслушват. baikiro 1 Quote Link to comment
baikiro Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 9 minutes ago, StoneColdFaN said: Поне никога не си проебах гласа за няколко стотин лева. И за 1 лев съм готов да го продам. HBK_forever 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
StoneColdFaN Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 https://nova.bg/news/view/2024/10/27/474915/андре-токев-целият-народ-е-акционер-в-държавата-ние-решаваме-какво-трябва-да-се-случи-в-нея/ Пиянка, ако НАРОДА наистина беше АКЦИОНЕРА в държавата, досега трябваше да е измел цялата политическа паплач. В момента сме посмешището на Европа, за к'во говориш изобщо? Quote Link to comment
natopor4en Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 8 hours ago, Price said: От малък съм супер ранобуден, съответно след като започнах да гласувам, почти винаги съм бил сред първите гласоподаватели за деня. От 2016 насам, пред очите ми се изпари електората на БСП. Преди отивайки в училището, в 7.00 имаше солидна опашки от баби, които вероятно са били будни от 4 сутринта и не са имали търпение да дадат своя глас за любимата партия. Тук от около една година, не само пред моята секция, а като цяло почти не забелязвам да има пенсионерско присъствие. С това темпо, още три-четири гласувания и туморът БСП ще бъде аут от играта. Единствено ме е яд, че няма да имам възможността да видя същия процес и с гласоподавателите на лявата либерална изгъзица - ПеПе. И аз тъй чувек, до сега не съм изпускал гласуване. Понеже аз съм пример за подражание и трябва да има повече хора като мен. Да гласуват. Но при мен тенденцията е за сините бабички реститутки. Буквално се изпариха пред очите ми. Преди като си спомня имаше бабички реститутки къде още от сутринта бяха застъпили рано рано на смяна да гласуват. Че мрънат, че недоволничат, че мърморят как видиш ли трябвало да чакат на опашката. Едната ми била дъщеря на царски офицер, другата ми била лекар, третата ми била юрист - и как тъй някой щял да ги кара да чакат на опашка. Но хубавото че с всеки следващ вот те намаляват и един ден сините мумии ще са, както ти казваш, аут от играта. Аз гласувах преди два часа някъде. И сега очаквам резултатите. Ще бъде интересно от една страна, но и пълен цирк ако Боко Тулупа стане за пореден път премиер. Тоя май за трети път го гонят и свалят и пак си го избираме. Не мога да си я обясня тая бг шизофрения. Ситуацията е малко "бий ме, обичам те". raquishi, Metzgermeister, Price and 1 other 3 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Блиц помпят яко процентите на Пеевски. Даже вече Доган не го дават в класацията, ще видим дали наистина толкова гласове е купил, или умишлено му завишават резултата точно там. След малко отивам да убия малко от купения вот и да тролна с вот за някои тип Атака, Хиподил и т.н. HBK_forever, raquishi and HEIDENREICH 2 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 хахаха бат Волен още го умее. Още чува петела да пуска пайп бомбенца. MJ23 and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
Price Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Твърде бързо погребахме БеСеПето. Около 10% им дават към момента HBK_forever 1 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 (edited) 4 minutes ago, Price said: Твърде бързо погребахме БеСеПето. Около 10% им дават към момента Тези 10% ги дават на всички избори. Реално БСП пада с по 1-2% след всеки вот, а гласовете се топят яко. БСП според мен ще са около 6-7% този път. Edited October 27, 2024 by THE GRIM REAPER HBK_forever 1 Quote Link to comment
Price Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 В Блиц са си намерили как да заобикалят закона и да ъпдейтват резултатите в изборния ден. Обаче не разбирам защо Възраждане е Опелът на патриотите. Джипката на Боко е ясна, хамърът е ясен, Теслата на умнокрасивите и ладата на комунистите също. Коцето да не е някакъв болен опелист и да им спонсорира съборите? HBK_forever and MJ23 2 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Той караше Форд, ама замези и май си е сменил колата. Price 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Работата не е добре - Ако Величие и МЕЧ са в парламента. Да е жив здрав Пеевски на #Осмите да купува още по - яко, да не влизат поне такива джобъри. Quote Link to comment
natopor4en Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Деееба. тоя парламент ще е тотален цирк. Пълно фрийк шоло. Sashundera and HBK_forever 1 1 Quote Link to comment
Sashundera Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Ако не друго, радвам се че ще има повече партии в парламента. Верно ще е култов цирк. Като ще е гарга - да е рошава. МЕЧ ще ги оправи всичките!! HBK_forever 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
natopor4en Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Гела и Психар Михайлов при първа възможност ще разтворят бузките и ще го поемат, дори без вазелин. БСП, Доган и Слави си мисля, че категорично не биха искали да се съвкуплят с Боко. ПП си мисля, че може и да обърнат палачинката и да се впуснат във втори тек с Боко и Шиши. HBK_forever 1 Quote Link to comment
raquishi Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 И аз съм на мнение, че безличие и МЕК са перфектните жертви да бъдат употребени за едно правителство, което да управлява около година. MJ23, HBK_forever and natopor4en 3 Quote Link to comment
natopor4en Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Офф дано по-скоро моят, вашият и на всички истински българи Президент на Републиката Господин Генерал Румен Радев, създаде политически проект и да склошне тея джабронита. Да го видим в мейн ивента на ПолитМания срещу Боко Тулупа и да завърши историята. HBK_forever, MJ23 and raquishi 2 1 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Надявам се Пеевски до утре да задмине Лайнаждане с поне 2% разлика, както и Ивилин да влезе. Ако това стане, изборите ще имат поне някакъв успех. HBK_forever 1 Quote Link to comment
HBK_forever Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 Най-стобилният играч отново е здраво в парламента! Чичо Слави и ИТН мачка! Иначе, ще бъде наистина голям ташак тоя парламент. Партия хуй влезе даже...досега не бяхме имали трибуквен чеп като партия в народното събрание. Каквото и правителство да направят, ще бъде гавра и тотал щета. Да излиза ген. Радев на сцената, да вдига самолета и заедно с чичо Слави да поведе България. THE GRIM REAPER 1 Quote [center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center] Link to comment
neshev Posted October 27, 2024 Share Posted October 27, 2024 ЦИК ма иба, гласовете ми зимА. yaripim, Ponetron, THE GRIM REAPER and 1 other 1 1 2 Quote Link to comment
Recommended Posts