Jump to content

Политика - мега тема

Enough*

ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСНИК  

117 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Стига да не се построи мол или хотел на мястото на МОЧА (а мисля, че има вероятност това да се случи), хората ще го забравят доста бързо. Имаше протести и скандали около махането на паметника "1300 години България", известен като Петохуйника, но сега май почти никой не го помни. Просто е въпрос на време.

Хаха, Свиленски преподава 

в Панорама. 😄   Тоя областен управител наистина е пълен простак. 

8 hours ago, kabakov said:

История е и трябва да се помни, най-малкото, за да не се допускат отново същите грешки.

Кво да се помни е, Кабак? До вчера тая лайнарщина беше капище на всички гнусни комунисти, апологети и душевни руснаци с родина България. Мисля че ще се сложи нов паметник, надявам се да е на Левски или поне на някой от великите ни владетели. Това заслужава паркът. 

Ин адър нюс - Netherlands lifts its objection to Bulgaria joining EU's Schengen zone | Reuters Изглежда, че Нидерландия ще спре да пречи на влизането на България и Румъния в ЕС. Остава Австрия. 

• LMFAO 1

И сега всички крайни хомофоби русороби ще кажат, ооо аз винаги съм харесвал Кулагин, много интелигентно момче!

Най-големият фашист Костадинов вика на другите фашисти, а в същото време индиректно заплашва с недемократични действия.😱

Edited by Himler
  • Haha 1

Ти си генералният директор на БНР. Предстои по медията, която ръководиш, да се излъчи интервю с личност, която жълтопаветниците не харесват. Жълтопаветниците вдигат протест и искат излъчването на интервюто да се забрани. Решаваш да клекнеш и да им угодиш. Вероятно очакваш, че жълтопаветниците ще оценят това, което си направил, че си на правилната страна на историята и че образованото проевропейско общество ще застане зад теб...

image.thumb.png.1068c55901877f1ca85a1fae9edc9516.png

• Sad 1
11 minutes ago, Jack Bauer said:

Тоя Асен Генов, не беше ли някакъв плочкаджия? 🥲

Копейката има грешна информация.

30 minutes ago, Jack Bauer said:

Тоя Асен Генов, не беше ли някакъв плочкаджия? 🥲

Гледам го пише солидни количества постове, посветени на различни каменни изделия (предимно паметници), та може и да има нещо. :D

Асен Генов тотално изперка вече. Преди беше интересен за слушане човек. Крайностите обаче му изиграха лоша шега на психиката...

На мен Контракоментар ми харесваше и го следях редовно. Самият Генов като водещ се справяше добре, рядко прибягваше до изказване на лични крайни мнения и даваше на гостите да говорят, макар и да е на различно мнение от тях. Гледал съм издания с Кузман Илиев, Кристиян Шкварек, Александър Сиди и други консерватори, които буквално са от отсрещната страна на барикадата. Но откакто започна войната в Украйна нещата се промениха и Генов започна да си кани само негови си хора, с които си се затвориха в техния си балон. Спрях да му следя подкаста, но все още го следвам във фейсбук и често ми излизат словоизлиянията му, голяма част от които вече са си чиста проба безполезен политически активизъм.

Edit: Макар че, признавам му, не е тотален кон с капаци като другите ютюбъри от обкръжението му и понякога си позволява да критикува сегашните управляващи.

Edited by Huskarl
44 minutes ago, Himler said:

С какво помагат на народа...

Че кой от влезлите в парламента е там да помага на народа?

• Upvote 3
18 hours ago, Loop said:

Това дето са направили днес в парламента е отвратително грозно и напомня кадри от третия свят.

Ми ние къде сме?

Тая карта е от 75-та година бре. По време на Студената война. Там Швеция и Финландия са в третия свят... Леееко остареличко.

Целия парламент, в тази му конфигурация, с тези хора просто не става и трябва да се разкара възможно най-скоро. Сглобката е абсурдна, и двете партии губят много и ще продължават да губят много. По идиотското, че няма кой да им седне на стола дори да се отиде на избори. Видяхме, че Възраждане никой не ги иска във властта. След 2-3 месеца ще се завъртят нещата и ще гледаме същите простотии с обърнати роли. От цялата работа печелят само ДПС, който си имат 300-400 к. електорат на който не му дреме какво правят.

Така че какво очакваш от идиоти? ИдиоТОкрация в действие.

Това с тортата днес, ами... Топ простотия. Наистина е срамно. За една година в управлението явно нещото, с което се гордеят най много е... Разрушен паметник?!? Тъжно...

То друго реално постигнато имат ли?

Както чета днеска май и незаконно са го махнали паметника от неспособност да мислят и много бързане.

THE GRIM REAPER

Инфлацията падала, а почти навсякъде цените растат без никаква спирка, ама тя пада! Да знаете!

13 minutes ago, Himler said:

Изображение

Тая новина защо не е по тв?

Щото е фейк нюз

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!