Jump to content

Политика - мега тема

Enough*

ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСНИК  

117 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

8 hours ago, raquishi said:

За strong не знам, ама тука съм доста хард...

395855405_1754742844959809_7166410911329085466_n.thumb.jpg.3c9e4e8c8ce0a72caf9b20ac401d1433.jpg

Яко клатене трябва на пичето, дахго поема целия

• Wank 1

[center][size=6][b]NO! NO! NO![/b][/size][/center]

Нинова е полудяла. Аз не бях забелязал, че има вражда между нея и Григорова. Може би вижда в нея конкуренция за БСП, а две жени като почнат да се гледат на криво, никога не е на добре :D

Онзи ден след изборите като й взеха интервю беше също култово. Журналистите я питат "Г-жо Нинова, голям успех за БСП, Ваня Григорова е на балотаж." и Корни им отговаря " БСП спечели десетки населени места на тези избори, много съм доволна." 😆 Почвам да си мисля, че ще гласува за ППДБ.

• Upvote 2
  • Haha 1

Тя Нинова с кой не е във вражда. Ако вниманието не е нея изпада в паника, че някой може да и дръпне чергата от целта и да погребе бсп-то.

• Upvote 1
  • Haha 1

Това да си саботираш собствения кандидат, който може да ти донесе исторически успех, е просто...не знам какво да напиша. Луда работа.

Гласуваме с хартиика от 90-та година. Винаги е имало много невалидни бюлетини. По-интересно е да покажат по места къде са най-много невалидните.

п.п. откакто има машини всеки път си гласувам на машина, някой да не каже, че съм против машините.

Въпроса е, че сега правим отново нов рекорд за невалидни, то е ясно, че защото половината не знаят как се попълва за общиннски съветници и заграждат като фиш за тотото.
Нека обаче да видим какъв дял са невалидните по години
01000000-0aff-0242-18be-08dbda0c1678_w1597_n_r0_st_s.png

Народа е малоумен. Толкова ли е трудно да запомниш, че навсякъде се пише или Х или V. Какво му е толкова трудното на това...

Отгоре на всички на всички секции има залепени табели на лист А4 с начина по който се гласува...

Edited by kabakov
  • Upvote 2

Този Терзиев защо така насира? Първо прие дебат с Григорова, а снощи е поискал да са по тройки и да си водят експерти :D Ваня му каза да води който си иска, тя го чака сама и тоя днес отказва дебата по БТВ и БНТ. И това не е всичко. Решил е да покани Ваня Григорова на свой терен в Дарик, където всеки знае кой е Константин Вълков и към кои залита. Така че там без съветниците, водещият ще го спаси.

Защо човек, който ръководи фирма за милиони така се насира от една лява женица, която също не я слуша главата по принцип? :D Доста ми падна в очите. Аз сега ако съм на БТВ и БНТ на които прееба цяла седмица подготовка, ще го убия в следващите дни от анти ПР реклама.

Тоя с това шикалкавене се орезили повече, отколкото ако се беше явил на дебат и мангасарката го беше скуошнала. Безценно ще е да се наблюдават жълтопаветните физиономии, ако вземе, че загубят балотажа. А дано!

• Upvote 3
1 hour ago, Ponetron said:

Този Терзиев защо така насира? Първо прие дебат с Григорова, а снощи е поискал да са по тройки и да си водят експерти :D Ваня му каза да води който си иска, тя го чака сама и тоя днес отказва дебата по БТВ и БНТ. И това не е всичко. Решил е да покани Ваня Григорова на свой терен в Дарик, където всеки знае кой е Константин Вълков и към кои залита. Така че там без съветниците, водещият ще го спаси.

Защо човек, който ръководи фирма за милиони така се насира от една лява женица, която също не я слуша главата по принцип? :D Доста ми падна в очите. Аз сега ако съм на БТВ и БНТ на които прееба цяла седмица подготовка, ще го убия в следващите дни от анти ПР реклама.

Сам се закопава с такъв ход, колкото и да го насере в дебат, да откажеш дебата, защото няма да има кой да говори вместо теб е малоумно.

• Upvote 2

Еее стига сега, Васко снощи беше на лайв с независимата, проницателната, безмилостната и най-вече безпристрастната  "журналистка", имаща се за инфлуенцърка - Андреа БаВна БаВна, която само дето не свърши на живо  като и писаха колко много си отивали с ДС отрочето  :)

Кой ги знае тия БТВ-та, БНТ-та и прочие  ;)

• Haha 1
  • Wank 1
  • LMFAO 1
THE GRIM REAPER

Севлиевски е само на един стадий от състоянието на Дайнов. Всички в студиото освен Ружа са за лудницата...

Путин ке земе София!

Edited by THE GRIM REAPER

Жалко че 365 бяха дали за големите 4 града, за Плевен не искаха да пуснат коефициенти, ефбет беше 2 за Христов 😂😂😂 

THE GRIM REAPER

25% избирателна активност. Стремително надолу! Аре на другите избори които и да са да ударим 10% и да се свършва с тая пародия 😂

15 minutes ago, MJ23 said:

Жалко че 365 бяха дали за големите 4 града, за Плевен не искаха да пуснат коефициенти, ефбет беше 2 за Христов 😂😂😂 

Май за първи път от много време ще бъдете с кмет от управляващата партия или се бъркам?

Едит: Бъркам се с друг град май. Спартански не знам от кой бе подкрепян.

Edited by Himler

И да се затваря тая държава, викам аз, щото с такова подобие на народ не може да стане. Ти да избереш един страхливец, който няма смелостта да се изправи в дебат срещу една ЖЕНА. Щото знаеше, че ще бъде сринат със земята.

• Upvote 2
  • Facepalm 1
9 minutes ago, Himler said:

Май за първи път от много време ще бъдете с кмет от управляващата партия или се бъркам?

Едит: Бъркам се с друг град май. Спартански не знам от кой бе подкрепян.

Независим от ДБ. 😂 Преди 8 години бе пак доктор от ГЕРБ. И двамата ми изглеждат еднакво лоши варианти, пък и с тоя общински съвет... Просто кранчето ще потече за други хора.