Jump to content

Политика - мега тема

Enough*

ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСНИК  

117 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Не е такъв, или платените медии искат да ни го представят, че не е такъв. Ето туй е филмеца. :(

Реално Израел, ако реши, за ден-два може да изравни територията на Палестина със земята. Тез Хамас нямам предтава как ги мислят тея неща, че да тръгват на подобна самоубийствена мисия срещу Израел. Пак политици и лобисти ще си ги мерят, а хуяка хуяка ще го яде обикновеният човечец. И палестинец и чифут. :( 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

StoneColdFaN

По-големият въпрос е как Мосад, Шинбет и другите разузнавателни агенции на Израел са допуснали т'ва нещо да стане.

5 hours ago, StoneColdFaN said:

По-големият въпрос е как Мосад, Шинбет и другите разузнавателни агенции на Израел са допуснали т'ва нещо да стане.

Не знам колега. В много новинарски сайтове има подобни статии именно по този въпрос. Разбира се в коментарите може да прочетеш експертното мнение на родният Ганьовец, на кого всичко му е ясно, как службите са знаели, ама нарочно си мълчали. За да имат причина да бомбят палестинците. 

Ае като цяло света полудява. В рамките само на месец нещата рязко ескалираха от всякъде. Армения и Азербайджан. Сърбия и Косово. Е на, днес чета тоя на НАТО вика ситуацията в Косово била силно притеснителна и критична. Ситуацията в Нигер. Израел и Палестина се запукаха пак. Имам чувството, че всеки чака да се даде старт и да се запука със съседа си, да си решат проблема веднъж и завинаги. Остава и на Корейският полуостров нещата да ескалират. После и Китай - Тайван. :D Деба шантавите времена, в които живеем.

Като цяло всичко може да се обобщи в едно изречение :

StoneColdFaN
2 hours ago, natopor4en said:

Остава и на Корейският полуостров нещата да ескалират.

То там ако скочат да се гърмят, направо да си копаем гроба. Ракетко че си използва атомните играчки, бате, като едното нищо.

10 hours ago, natopor4en said:

В рамките само на месец нещата рязко ескалираха от всякъде. Армения и Азербайджан. Сърбия и Косово. Е на, днес чета тоя на НАТО вика ситуацията в Косово била силно притеснителна и критична. Ситуацията в Нигер. Израел и Палестина се запукаха пак.

Въпрос за дъфка с косъм - кое е общото между всичките конфликти, или по-точно кой се меси навсякъде без да му е работа?

10 hours ago, kabakov said:

Въпрос за дъфка с косъм - кое е общото между всичките конфликти, или по-точно кой се меси навсякъде без да му е работа?

Омразният от целият свят сатрап и доказан военнопрестъпник Путин ? :( 

Има ли още война в Украйна? Нищо не съм чул да се казва в последно време. 

Edited by Himler
  • Upvote 1
  • Wank 2

Ердоган открито обвинява САЩ за безредиците в Газа, а Южен Ливан вече се включиха в пуцането с Израел. Според мен нещата или ще приключат в рамките на няколко дни или ще стане доста страшно скоро. И докато това как Русия след Украйна щяла да влезе да превзема Европа, бяха тотални филми, тук вече наистина може да стане проблем за континента. Почти няма държава без здраво ядро от бежанци или ислямисти. И не говоря за хората дошли да търсят дом или прехрана. Говоря за радикалистите, които са се внедрили навсякъде, а в Западна Европа са и дори огромен процент от местното население. Тервел ни спаси веднъж, сега няма кой :D 

• Upvote 3

Нас специално никой не ни бръсне за слива в арабския свят и с пълно право. Лошите терористи няма да атакуват тук. Да му мислят най-вече САЩ и големите държави в ЕС, защото много иранци, иракчани, палестинци, либийци, сирийци, афганистанци, сомалийци, суданци, ливанци са на тяхна територия. И не считат за основен враг злия Путин или Китай, а обвиняват друг за разсипването на държавите им... Ние трябва да внимаваме някой наш съсед да не излудее(да следим какво прави Македония).

• Upvote 2

"You think I'm crazy, but I've lost my senses...

The world will finally learn the truth!

You... you wouldn't understand cause you don't know who I am

I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong

I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹‍♀️

2 hours ago, The Best said:

Нас специално никой не ни бръсне за слива в арабския свят и с пълно право. Лошите терористи няма да атакуват тук. Да му мислят най-вече САЩ и големите държави в ЕС, защото много иранци, иракчани, палестинци, либийци, сирийци, афганистанци, сомалийци, суданци, ливанци са на тяхна територия. И не считат за основен враг злия Путин или Китай, а обвиняват друг за разсипването на държавите им... Ние трябва да внимаваме някой наш съсед да не излудее(да следим какво прави Македония).

Терористите едно на ръка, но си мисля, че има реална опасност Иран да блокира преминаването на петролни танкери през Ормузкия проток, което ще доведе до повишаване на цената на барел в пъти!

От там нататък домино ефект, тотален колапс...

Аз се надявам на миротвореца Владимир Владимирович да въдвори ред! Ред в хаоса, както казваше един велик човек, навремето.

• Haha 2
  • Wank 1

Унгария и Сърбия заплашиха България - Свят | Vesti.bg Духайте го, сърболя мръсни и гнусни маджари.

Щом ни се дървят, значи сме направили нещо в свой интерес.

Обичани от всички са само тези, които са слаби и използвани от всеки. ;) 

Понеже местните медиите отново започнаха да леят един тон фалшиви и спуснати новини. Ето ви малко мнения от първите часове на взрива на болницата.

Първо, един от водещите "умове" във военните операции на Израел първо се похвали, че са взривили болницата, а после си изтри поста и взе да се обяснява като пути, че всъщност бил подведен. От кого да е подведен след като той преди това има сума клипове от обсъждането на спец операциите?

Spoiler

image.jpeg.e3511a6dfdadc439c8204a70d9263d90.jpeg

Малко и от NYT, които си промениха мнението 100 пъти:

Spoiler

image.thumb.jpeg.9ba35456630bfb05314d8c074ea0f174.jpeg

А относно това, кеото аз лично слушам цяла сутрин от някакви еврейски пратеници, че Израел никога не би си позволила да атакува по подобен начин болници, те тая седмица удариха болница в Йордания, училище в Газа и християнска църква в Газа

Spoiler

F8sHpZ-WYAAMjsy?format=jpg&name=900x900

Умни хора сте, всеки сам да си прави заключенията. Аз лично на еврейския народ, подпомаган чинно от западноевропейски лидери и Джо Байдън, вяра нямам. Жалко за жертвите и от двете страни, но това е само началото.

• Upvote 2
  • 2 weeks later...

Някой да коментира действията на зам. министъра на ПП-ДБ и защо още не е подал оставка след тая изцепка?

THE GRIM REAPER

Би трябвало да го изгонят, тъй като грухтенето на Пеевски е с ранг на закон. А щом той казва нещо, то ще стане :) . 

Аз лично съм против това да няма машини, но донякъде е хубаво че стана така, та да видим как интелектуалците 7-10% как 

реват насрани. Според мен, шанса незаконното правителство да падне скоро след изборите е доста висок. Бойка и Пеевски добре 

употребиха шматките и напълно има логика да не им трябват повече след местните избори. А снощи такъв цирк не бях виждал.

Общинската комисия гласуваше някакви недоразумения, да се гласувало с машини ама в София. Днеска викат ще има машини, утре

няма да има. Може и в изборният ден да си сменят мнението. Решението на ЦИК принципно е неправомерно, но в цялата държава 

законите не се спазват така или иначе. А тези глупости как целият вот щял да се манипулира с машините, е няма такава тъпотия.

Жалко и за наивността на Възраждане. Да не се чудят после що имат слаби резултати и загубени балотажи. Гроб пак ще вършее а ПП

са обречени на погром. Ясно е че с ДБ няма как да имат нито един кмет. Ако ще не машини, ами роботи да сложат.

Аз по-скоро си мисля, че това бе цирк с цел да се махнат машините и да падне % гласували, но пък се радвам истински когато видя ППДБ да пищят на умряло. Общо взето се случи някаква шашма за която ние най-вероятно разбрахме не повече от 10% от истината и утре ще видим кои са най-облагодетелствани.

И кво като е снимал хеш кода? Това е хеш код бе, а машината е един принтер който можеш да видиш гласа си след като гласуваш в хартия, която се брой. Пълен ташак е цялата тая работа.

• Upvote 3

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

1 hour ago, Sashundera said:

И кво като е снимал хеш кода? Това е хеш код бе, а машината е един принтер който можеш да видиш гласа си след като гласуваш в хартия, която се брой. Пълен ташак е цялата тая работа.

Да не говорим, че го има и на сайта на ЦИК. Ама е безсмислено да обясняваш на Кабаков.

2 hours ago, THE GRIM REAPER said:

Решението на ЦИК принципно е неправомерно, но в цялата държава 

законите не се спазват така или иначе.

Ще е върха изборите да бъдат обявени за нищожни и всички купували гласове да се охарчат двойно.. :D 

• Wank 1
  • LMFAO 1