Jump to content

Политика - мега тема

YoTheReal

ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСНИК  

114 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0c25z3cg7ULfk2RUtLi5Ywxm8aG8hHYGySHRxLqbTEowPLDf8JSMVtC2TYNyWa3J3l&id=100006462608001&sfnsn=mo

Това е само едно от местата, на които морето показа фекалните тръби, из интернет има и други снимки от други места, доста гадна и тъжна картинка...

Това изенадва ли някого? И сериозно ли има хора, които сега разбират за тези тръби и че лайната ни, в крайна сметка, се изливат в морето?!

Честно казано, може би съм заблуждавал себе си, че това не е толкова лошо, особенно това са едни от най-предпочитаните плажове, сега когато има и "доказателства", дали ще има и последствия?

Да, ще вкарат тръбите 2 метра надолу и 2 километра навътре в морето. Друго - едва ли.

п.п. примерни цифри.

п.п. някой да иде на офицерския плаж(мисля, че така се казваше) във Варна. Там направо можеш да видиш какво се влива в морето.

п.п що не ми се сля поста бре...

natopor4en
7 minutes ago, kabakov said:

п.п. някой да иде на офицерския плаж(мисля, че така се казваше) във Варна. Там направо можеш да видиш какво се влива в морето.

п.п що не ми се сля поста бре...

Колега, дори варналии знаят, че по техните плажове не се ходи. Иди на Кабакум, на Дружба, на Златнярите там е топ. Ам да идеш във Варна на плаж във Варна.... Еми филмец. :) остави лайната, то там сигурно плуват и неизследвани форми на живот 😁😁 като в Досиетата Х.

• Haha 3

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

2 hours ago, natopor4en said:

Колега, дори варналии знаят, че по техните плажове не се ходи. Иди на Кабакум, на Дружба, на Златнярите там е топ. Ам да идеш във Варна на плаж във Варна.... Еми филмец. :) остави лайната, то там сигурно плуват и неизследвани форми на живот 😁😁 като в Досиетата Х.

От 2011-та ходя  само на Камчия. Варненските плажове са мизерия.

Абе ние се смеем, че кметът на Лондон е индиец, но на София се очертава да е хомосексуален арменец с гадже турчин. 

StoneColdFaN

Трябваше да предложат Валентин Кулагин, щеше да е още по-вълнуващо.

Тука малко като президентските избори преди години. ББ нарочно се опитва да загуби изборите. Тогава сложи Цецка Цачева, която един човек в страната не харесваше, срещу Радев. Сега слага арменеца срещу IT-то сина на кадри от ДС. Страшни кандидати. Да му мислят софиянци...

Edited by kabakov
  • Confused 1

Жалко, надявах се да е Натали Трифонова.

Нищо - за Бургас да издигат Рачков, за Пловдив - Бареков. 

27 minutes ago, MJ23 said:

Жалко, надявах се да е Натали Трифонова.

Нищо - за Бургас да издигат Рачков, за Пловдив - Бареков. 

А за Варна - Реала от Капитала. Всичките мутри ще гласуват за него:wank:

• Haha 1
THE GRIM REAPER

Според мен Мангасян ще ги спечели без никакъв спор. Хубаво ще го излъскат по трите телевизийки. Вилчо комунето ще дръпне 5-10% от Васко, който пък ще загуби на балотаж от Мангасян. Деянката за съжаление ще свърши на трето място. Няма как в тая капторна яма да има нормален кмет в близките години.

Костадинов каза, че директно е на балотаж. :D Тъжното е обаче, че си вярва май. ГЕРБ в София, ако искат може да издигнат и улично куче и пак ще събере двойно, да не кажа тройно повече гласове от Възраждане. :D Даже БСП Куку-то сигурно ще го скуошне и го виждам в най - добрия случай на 5 място.

• Confused 1
THE GRIM REAPER

Напред с генералката Борисова! Отново ги сгащи 🤣. Въпроса е дали няма да си промени мнението още 20 пъти до нова година по темата за празника. 

IMG_20230927_171738.jpg

FB_IMG_1687614459013.jpg

Добре го е измислил. Даже мисля, че ги подклажда да говорят такива глупости, за да се обявява на другия ден против тях и да трупа народна обич. :D Палачинката със сигурност ще я обърне, но най - вероятно след местните избори. До тогава - С решението за националния празник ще получи доста гласове от леви партии и националисти на балотажите, но пък ще загуби и доста от твърдото ядро на ГЕРБ, което е твърдо Анти - Русия. Определено ни очакват интересни местни избори, на повечето места с доста неизвестни. Любопитно ми е телевизиите дали ще организират дебати между кандидатите, поне за най - големите 10-12 града в България?

• Upvote 1
  • Wank 1
23 hours ago, MJ23 said:

Добре го е измислил. Даже мисля, че ги подклажда да говорят такива глупости, за да се обявява на другия ден против тях и да трупа народна обич. :D Палачинката със сигурност ще я обърне, но най - вероятно след местните избори. До тогава - С решението за националния празник ще получи доста гласове от леви партии и националисти на балотажите, но пък ще загуби и доста от твърдото ядро на ГЕРБ, което е твърдо Анти - Русия. Определено ни очакват интересни местни избори, на повечето места с доста неизвестни. Любопитно ми е телевизиите дали ще организират дебати между кандидатите, поне за най - големите 10-12 града в България?

Твърдото ядро на герб няма значение дали е анти-русия или про-русия, защото те са обвързани финансово с партията (държавни поръчки, наем на земи, фирми и т.н.) и за тях отношението по даден въпрос не е от особено значение.

А телевизиите искат всеки път да органицират дебати за всички избори, проблемът е, че самите политици бягат жестоко от това, защото само губят от тия дебати. По принцип от години политиците ни се научиха и искат да идват сами и да говорят сами по дадени теми, а не да дискутират. От първото само можеш да спечелиш, от второто е доста вероятно да изгубиш. 

• Upvote 1