THE GRIM REAPER Posted August 14, 2023 Share Posted August 14, 2023 (edited) Иронията е че мразещите ПСА преобладаващи София (за олигофрените - МОЧА), имат повече снимки с него от колкото с някой баш български паметник. Те го обожават. А още по смешното е, че голяма част от т.нар български паметници са правени от комунистите. По логиката на амебите трябва и те да се съборят. Между другото, вижте фейсбук страницата на Маяма. Всеки първи пост й е за паметника . Edited August 14, 2023 by THE GRIM REAPER raquishi 1 Quote Link to comment
kabakov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Алексей Петров падна, демек утрепаха/застреляха го. Кой ще е следващия? Quote Link to comment
Ponetron Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 ББ, Домуса, Черепиньо, Пеевски, Цецо Василев .. мишени да искаш. Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
kabakov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Никой от тези няма да е, поне близките години. Особено тея дето не са в страната. Quote Link to comment
baikiro Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 8 minutes ago, kabakov said: Алексей Петров падна, демек утрепаха/застреляха го. Кой ще е следващия? Пак ли се връщаме към мутренските години? Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
kabakov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Че те отивали ли са си? Quote Link to comment
Himler Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 С това правителство ни чака голямо клане. Бог да прости греховете на Алексей!🙏 THE GRIM REAPER and raquishi 1 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Не са си отивали, но Бойко им държеше юздите на всички мафиоти. Явно сега ги е поотпуснал докато изчегърта Киро и компания. А и е време нови мутри да излизат на хоризонта, че старите одъртяха. Quote Hustle. Loyalty. Disrespect. Link to comment
kabakov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Изброени 1 по едно до 2007-ма година. За след това не ги намерих така систематизирани, ама както е писал @Ponetron, ББ ги държеше що-годе мирни. Хроника на убийствата в периода 1995–2007 г. Ponetron 1 Quote Link to comment
Himler Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 16 minutes ago, Ponetron said: ББ, Домуса, Черепиньо, Пеевски, Цецо Василев .. мишени да искаш. Ганчев, Маджо,Злакто Бретата,Очите. Ponetron 1 Quote Link to comment
kabakov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 А да бе, те и Баретата, като Трактора го гърмяха няколко пъти, все неуспешно. Единия път, по спомен, беше при влизане в съда, на стълбите. То Маджо и Венци Стефанов вървят ръка за ръка. п.п. Маргините също. Quote Link to comment
StoneColdFaN Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Върнахме се в мутренските години. Quote Link to comment
Farest Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Маджо много трудно ше го думнат. Човека е параноик и се пази доста добре, а и бизнеса му е легализиран от поне 10-15 години Quote Link to comment
kabakov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Абе, при добро желание всичко се постига. Quote Link to comment
Himler Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Таман някои хора си мислеха, че Боко е изпран, ама това събитие се случи. 😐 Quote Link to comment
ShwN Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Имах честта да го познавам, като човек с когото да общуваш беше страхотен. Начетен, интелигентен и разбран. Да почива в мир... THE GRIM REAPER 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Варненските мутриииииииииииииииииииииииииииииииииииии! Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
kabakov Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Баси, тея все остават в сянка... Quote Link to comment
gboy Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Това с "бели птици" е култаж. Ултимативната мутренска балада, не помня за кой от всичките, дето ги изпозастреляха, беше писана. Ако не и за Васко Илиев. Общо взето през 90-те се навъдиха под път и над път разни мутрички и тъй като идиот с пари не става нормален човек, а просто богат идиот, съответно стана доста доходоносно да си чалга певец (камо ли певица). И маса народ, дето иначе се кефеха на Айрън Мейдън и Пинк Флойд, им се наложи да пропеят "Тигре, Тигре" и разни такива. Естествено, най-успешните се завъртаха покрай мутрите, което беше и най-високата възможна летва. Щото по кръчите нямаше кой знае какви пари, но на частно парти да пееш на ушенце на някой мутряк - това е друга работа. Пък и тогава да кажеш че ще викнеш хора от охраната на Еди-Кой-Си беше най-страшната закана Нормално, развиха се и някакви приятелски отношения, доколкото можеше изобщо да си приятел с тия продрусани и пропити примати, дето тогава им викаха "борци", още не бяха "мутри". И накрая това прерасна в разни ей такива балади, дето да ги жалят. Тити Папазов, понеже не може да пее, той ходеше да реве за разни като Жоро Илиев и да разправя какъв невероятен човек бил (по спомен, може и да бъркам вече мутрата). А такива като тоя от мийм-чето са най-смешни. Бил някога покрай някой като братя Илиеви - я охрана, я сервитьор, я нещо такова - рекъл си по едно "здрасти" или "чао" (а вече ако е отишло на истински минутен разговор, това е спомен и за внуците) и вече им е фенбойче и мутра уонаби до живот. Гъзарее се с кожено яке, ръга някаква кола на 30 годин`, ама БМВ и се чуди на кой да налети на бой. С такива като седнеш на маса какви могат да ти ги разправят, майко ... Естествено, като застрелят някой известен мутряк го жали, като ли че брат му е умрял. Но тука е най-важно другите да го видят, че е в траур, че иначе се губи момента, в който всички го разбират колко е бил "нагоре по тия работе". jobber91, MJ23, yaripim and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Сега го научих. Направо съм в шок. Направо съм в шок. Лека му пръст на Доцент Петров. Добър-лош, човека беше истински мъжкар. #RestInPower Himler 1 Quote Link to comment
Farest Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Според вас кой поръча Алексей Петров? Quote Link to comment
batistaheel Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 3 hours ago, gboy said: Това с "бели птици" е култаж. Велика песен!!!! Скромното ми мнение е, че в Народното събрание всички са мутри. Там случайни хора не влизат. За това и няма как нещата по демократичен начин да се променят, чрез избори, ала-бала. От 30 години тъпчем на едно място. Все има някаква партия, която уж ще промени нещата и хората гласуват наивно за нея, но накрая те задкулисно си споделят парите. Още преди 20 години един мой по-възрастен познат ми казваше, че трябва да има гражданска война за да се промени нещо. Metzgermeister and Farest 2 Quote Link to comment
gboy Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 14 hours ago, batistaheel said: От 30 години тъпчем на едно място. Ето ти едно непопулярно мнение - не тъпчем на едно място. България се разви страшно много за последните години, а откакто сме в ЕС линията е стръмновъзходяща нагоре, като доходи и като всичко. Преди 30 години бяха 90-те и макар и детски спомени, ясто мога да ти кажа, че разликата е ОГРОМНА. Днес можеш да с инамериш работа без проблеми, заплатите са добри и трудно ще останеш гладен. Аз, като бях млад човек, преди 15 години, не беше баш така. Освен това, ако на някой не му харесва - хваща си шапката и отива да бачка където си ще. И то по професията си, а не да мие чинии. Кеф ти инженер, кеф ти програмист, кеф ти квото щеш. Цяла Европа тебе чака. Освен това образованието ни е супер достъпно, а и всякакъв вид възможности за квалификация има, само да искаш. Това е огромен плюс, на Запад не е така. Тука всичко ти е без пари на практика - от медицина до куклен театър. В чужбина, ако искаш да следваш нещо, свързано с кино примерно, ще ти одерат г.з. И това е само един от хилядите примери. България страда много, много тежко от едно нещо и то е корупцията. И за това не са виновни 240 човека, нито еН на брой министри, нито Кирчо, нито Кокорчо, нито Боко ... Просто корупцията ни е много силно заложена - за нас вечно трябва да "имаш човек", че да вървят работите. Ще трябва да мине някое и друго поколение, за да се изчисти, но и това ще стане, няма къде да ходим. На мен България си ми харесва. И няма нужда да ходя с калпак и да вея байряк от балкона, за да показвам какъв съм патриот. Но гледам да си спазвам законите, да си хвърлям бокулка където трябва и да подпомагам както мога да вървят нещата в страната. Като видя млад автор, че е издал книжка - взимам я, за мен 10 лева не са нищо, а за него е целия свят. Като видя, че мога да помогна за някоя хубава кауза - опитвам. Дали с работа, дали с някой лев. За да се случват в страната хубави работи. За мен някак си е по-важно отколкото да си татуирам Ботев на гъза, Левски на бедрото и Колю Фичето под мишницата. И виждам, че не съм сам. Все повече бутат хората към по-добро, което ми харесва. Българинът трябва да спре да живее с чувството за ексклузивност - нищо не сме измислили и нищо не се случва "само в България". Himler, Metzgermeister, axl4o and 10 others 8 1 3 1 Quote Link to comment
The Best Posted August 17, 2023 Share Posted August 17, 2023 1 hour ago, gboy said: Ето ти едно непопулярно мнение - не тъпчем на едно място. България се разви страшно много за последните години, а откакто сме в ЕС линията е стръмновъзходяща нагоре, като доходи и като всичко. Преди 30 години бяха 90-те и макар и детски спомени, ясто мога да ти кажа, че разликата е ОГРОМНА. Под това "всичко" стръмновъзходящо влизат и данъци, месечни сметки и такси, нали? И като сравниш доходите и разходите, веднага забелязваш голямата разлика в полза на разходите. Можеш да попиташ всеки човек на улицата и той ще ти каже, стига да не е депутат или техен роднина 1 hour ago, gboy said: Днес можеш да с инамериш работа без проблеми, заплатите са добри и трудно ще останеш гладен. Аз, като бях млад човек, преди 15 години, не беше баш така. То работа можеш да си намериш, но каква? Търсят се основно чистачи, охранители, шофьори и продавачи. За другите длъжности си "има хора". Заплатите са бая ниски за този прословут ЕС стандарт. Ако кажеш на някой чужденец от държава в ЕС, че си доволен от минималната или средната заплата в България, ще те помисли за балама Ако не вярваш - опитай. Та, търсят се гореспоменатите длъжности и няма желаещи, защото често шефовете са мошеници, които измислят как да намалят и без това жалката заплатица. Аз не работя вече над пет години и се родих. Въртя си бизнеса и сам съм си шеф. Българския работодател трябва да си промени манталитета, за да просперира, а заплатите, пенсиите и прочее да достигнат европейския стандарт най-сетне(но няма да се случи). 1 hour ago, gboy said: Освен това, ако на някой не му харесва - хваща си шапката и отива да бачка където си ще. И то по професията си, а не да мие чинии. Кеф ти инженер, кеф ти програмист, кеф ти квото щеш. Цяла Европа тебе чака. Мхм. Е, естествено, че Европа чака специалисти от най-ниско грамотната държавица не само в ЕС(по данни на PISA половината младежи в страната ни са неграмотни!), но и в Европа, за да им даде работа и мангизи И дипломите от българските колежи и малки уни-та са атестат за веднагическо наемане Само СУ е престижен университет в очите на европейци, с диплома от друго уни шансовете ти за ръководна позиция или изобщо за някаква квалифицирана позиция, са по-малки от шансовете на Левски да отстрани Айнтрахт в плейофите на ЛК. 1 hour ago, gboy said: Освен това образованието ни е супер достъпно, а и всякакъв вид възможности за квалификация има, само да искаш. Това е огромен плюс, на Запад не е така. Тука всичко ти е без пари на практика - от медицина до куклен театър. В чужбина, ако искаш да следваш нещо, свързано с кино примерно, ще ти одерат г.з. И това е само един от хилядите примери. Достъпно за нас, софиянци, може би. Ама за хората от провинцията - едва ли. Без пари не е, да, в СУ сумите са смешни, но се иска учене и високи оценки, за да те вземат. В други уни-та сумите варират, но има и такива уни-та и колежи, в които даже за нас с теб ще е неизгодно да започнем обучение. И специалностите също имат значение, да се учи медицина или някакъв вид изкуство не е хич евтино. Пак зависи къде ще учиш. Образованието ни в момента не струва и бълва потенциали като онзи тип с макетното ножче и бръмчалките, които гравитират около такива потенциали. Колкото по-тъп си, толкова по-първичен си, а животът ти е скапан - нямаш възможности пред себе си. И изводът е, че държавата ти скапва живота с некачествените си услуги във всяко направление още от ранна възраст. И положението само се влошава. Himler, batistaheel, The Invisible and 5 others 5 3 Quote "You think I'm crazy, but I've lost my senses... The world will finally learn the truth! You... you wouldn't understand cause you don't know who I am I'm the wonderman! I'm gonna prove them wrong I'm gonna take a stand! I'm the wonderman" 🦹♀️ Link to comment
Recommended Posts