Jump to content

Политика - мега тема

YoTheReal

ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСНИК  

112 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Enough*

Еми, ето. Константин Вълков от Дарик радио и Асен Генов, който е пределно известен, скачат срещу Костадинов. Вчера Йоан Запрянов от Капитал и неговата приятелка правят същото. Как очакват тези хора да се случи друго, освен да подкрепим Възраждане?

THE GRIM REAPER

Първо нямаше как да влязат в парламента и бяха с 3% таван, после тавана стана 10, после 13, ей не спряха да си удрят тиквите в таваните 🥲

raquishi

Смело от панелкаджията от кв. Възраждане, на което си кръсти партията, да обижда на панелки. Освен това обижда и на образование, а той самия е учил "балканистика" и е доктор по етнография, та в тоя ред на мисли смятам да го питам в какво съотношение да си забъркам лютеницата това лято. Асен Генов не го знам какъв е, мяза ми на някакъв джобер, тъй че разбирам защо е тръгнал да се заяжда с него - на/под нивото му е и няма как да го обори убедително за каквото и да е. Иначе очакваното се случва - с турския вот третото място 100% отива при васалите на Копейкин - ДПС. Скоро очаквам нови съвместни протести и митинЗи. ;) 

• Upvote 2
  • Facepalm 1
Enough*
9 minutes ago, raquishi said:

Смело от панелкаджията от кв. Възраждане, на което си кръсти партията, да обижда на панелки. Освен това обижда и на образование, а той самия е учил "балканистика" и е доктор по етнография, та в тоя ред на мисли смятам да го питам в какво съотношение да си забъркам лютеницата това лято. Асен Генов не го знам какъв е, мяза ми на някакъв джобер, тъй че разбирам защо е тръгнал да се заяжда с него - на/под нивото му е и няма как да го обори убедително за каквото и да е. Иначе очакваното се случва - с турския вот третото място 100% отива при васалите на Копейкин - ДПС. Скоро очаквам нови съвместни протести и митинЗи. ;) 

Моля те, уточни дали Копейкин живее в панелка или в ултралуксозна къща на брега на някакво езеро около Варна? Все пак днес гласувахме с номер 12 срещу крадеца на субсидии!!!

Edited by Enough*

Sashundera

Благодаря на всички политически партии че тази година ще изкарам 1000+ лева от изборите!!

lkwXJe5.jpg.5a06844b755178ef83ae0880f640b225.jpg

Jack Bauer

Доктор Костадинов помита наред!!!

• Upvote 3

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

4 minutes ago, Enough* said:

Моля те, уточни дали Копейкин живее в панелка или в ултралуксозна къща на брега на някакво езеро около Варна?

То тва Варна е такова вмирисано и забутано село, че предпочитам да живея в колиба на брега на Искъра, на място където се изсипват говната и урината на цяла София, пред това да имам къща на някакво езеро във "Варна".

П.С - Единствено Айтос сигурно е по-олайнянено от дворни кенефи село от Варна.

• LMFAO 2
  • Facepalm 1

35izpu1.jpg

raquishi
8 minutes ago, Enough* said:

Моля те, уточни дали Копейкин живее в панелка или в ултралуксозна къща на брега на някакво езеро около Варна? Все пак днес гласувахме с номер 12 срещу крадеца на субсидии!!!

Къде съм казал че живее в панелка ве? Използвай си гръмналия мозък и прочети наново. С разбиране. ОТ кв. Възраждане. 

Варна не е лицеприятно място, така е. ГЕРБАДЖИИТЕ я ОГРАБИХА! За разлика от кмета на Бургас, който направи града на МИЧТИТИ!

Edited by raquishi
  • Upvote 1
45 minutes ago, neshev said:

Филмец:

IMG_20230402_224159.jpg?width=566&height

Той с тоя пост не обижда ли 90% от електората си? 😂😂😂

Пуснете си жалкото подобие на подкаст на любка жечева да видите как му излиза пяна от устата как разбирш'ли Костадинов си позволил да каже на Хлора, че не е журналистка. Ами технически тя няма диплома все още и е в БНТ само заради татиното познанство с емил кошлуков, което не мисля,че я прави журналист, ама жената любка се прави на най-компетентния ютубър, ама нещо му убягва този факт. Опитвам се да му звънна на телефона да му се включа в лайфа,  ама хюмнето като чуе позиция различна от неговата блокира :D :D :D

natopor4en

Коцето беше билднат на тея избори като ъндардог :D :D :D  

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

The Best
8 minutes ago, pukkod said:

Пуснете си жалкото подобие на подкаст на любка жечева да видите как му излиза пяна от устата как разбирш'ли Костадинов си позволил да каже на Хлора, че не е журналистка. Ами технически тя няма диплома все още и е в БНТ само заради татиното познанство с емил кошлуков, което не мисля,че я прави журналист, ама жената любка се прави на най-компетентния ютубър, ама нещо му убягва този факт. Опитвам се да му звънна на телефона да му се включа в лайфа,  ама хюмнето като чуе позиция различна от неговата блокира :D :D :D

А и който завърши НБУ, все едно не е завършвал наистина и това мнение го споделят една огромна част от преподавателите на другите уни-та в България, буквално всеки има представа какво е нивото там. Да не кажете, че завиждам, понеже не съм учил в клоаката НБУ:D

Edited by The Best

Еба си майката това гласуване, ПП не се осраха само на дебатите, а и на самите избори явно. Да не може да биеш Герб, въпреки обединението с ДБ и още колко граждански организации, е много жалко. Активността уж е около 39%, ще видим и числата тези дни, но положението е много зле. Ако на местните избори спечелят София, то пак ще им е много. В другите градове ще бъдат обругани здраво и ще се наложи рано или късно да клекнат на ГРОБ.

Edited by prenti
  • Upvote 1
  • Wank 2
15 minutes ago, Radox said:

То тва Варна е такова вмирисано и забутано село, че предпочитам да живея в колиба на брега на Искъра, на място където се изсипват говната и урината на цяла София, пред това да имам къща на някакво езеро във "Варна".

П.С - Единствено Айтос сигурно е по-олайнянено от дворни кенефи село от Варна.

Ама ти май верно още си зачервил?
Червени бузи при бебе и малко дете - причини и лечение - Бебе - ohnamama.bg

natopor4en
1 minute ago, The Best said:

А и който завърши НБУ, все едно не е завършвал наистина и това мнение го споделят една огромна част от преподавателите на другите уни-та в България, буквално всеки знае има представа какво е нивото там. Да не кажете, че завиждам, понеже не съм учил в клоаката НБУ:D

Така си е. Фактец.

Обаче винаги може да е по-зле. Като примерно човек да е завършил инкубатора за ретарди така наречената академия в Свищов :D :D :D  

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

StoneColdFaN
8 minutes ago, pukkod said:

Не знам кой вече има нервите да го зяпа тоя палячо, който се прави на компетентен по всички въпроси - дори и такива, за които няма и грам понятие.  

5 minutes ago, The Best said:

А и който завърши НБУ, все едно не е завършвал наистина и това мнение го споделят една огромна част от преподавателите на другите уни-та в България, буквално всеки има представа какво е нивото там. Да не кажете, че завиждам, понеже не съм учил в клоаката НБУ:D

Винаги съм казвал, че е важно упоритоста и желанието на студента, а не толкова къде учи, смятам, че добре мотивиран човек може да успее навсякъде. Не защитавам журналистическите умения на Флора, защото не съм гледал нейни видеа и репортажи, просто го казвам.

• Upvote 2
  • Wank 1
Sashundera

Най-голямата новина е че след 30 години ПП НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО влиза в парламента!!! Screenshot_2023-04-03-00-08-17-669-edit_com.android.chrome.thumb.jpg.6f2e0aa24d5ee27564b18420af3e70cc.jpg

• Upvote 1
  • LMFAO 1

lkwXJe5.jpg.5a06844b755178ef83ae0880f640b225.jpg

Jack Bauer

Браво доктор Костадинов! За две години скочи от нулеви проценти, до трета политическа сила!

Още малко остава докато всички българи осъзнаят, коя е правилната Партия. Да живее България!

Време е за Възраждане!

• Upvote 4

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Huskarl

Асен Генов като водещ е добър. Преди войната му следях подкаста „Контракоментар“ редовно. Отдалече си личи, че е жълтопаветна работата, но човекът си позволяваше да кани и хора с тотално противоположни възгледи. Гости са му били типажи като Сергей Петров - Араджиони, Кузман Илиев, Кристиян Шкварек, Александър Сиди... все хора, с които центъра на София не се разбира особено добре. След началото на войната и колаборациите с Любо Жечев, Генов взе да си радикализира предаването и в момента то е негледаемо за хора, които не гласуват за ДБ/ПП. А като почне да изразява и мнения, тогава нещата тръгват много на зле.

Колкото до университетите, тук съм напълно сериозен - ако имах парите да си плащам семестриалните такси, нямаше да имам нищо против да уча в НБУ. Ще ми водят същите преподаватели, дето преподават и в СУ, но отношението ще е съвсем по-различно. Базата е по-добра, графикът на занятията и изпитите е гъвкав. Общо взето, само да имаш желание да учиш, мястото си е супер.

• Upvote 2

Христо Иванов: Демокрацията е разговор между несъгласни. Вотът на гражданите ни казва, че ще се наложи да се научим да водим този разговор, заяви съпредседателят на ДБ

Ахахахахахах! Плъхотрон почва отрано да подготвя почвата за взаимното налапване на чеповете с ГРОБ 😂 Толкова ясно беше, че няма накъде повече.

• Upvote 1
  • Like 1

35izpu1.jpg