Jump to content

Политика - мега тема

Enough*

ПОЛИТИЧЕСКИ ВЪПРОСНИК  

117 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Абе съмненията за евентуална бъдеща коалиция между Възраждане и ГЕРБ са си резонни според мен, предвид факта, че една камара националистически формации бяха изядени по подобен начин. Ще е някакъв прецедент ако Костя не се огъне. Точно затова в момента Възраждане са и може би най-интересната и непредвидима партия. Колкото повече си вдигат резултатите, толкова повече се приближаваме до момента, в който ще разберем става ли нещо от тях или са въздух под налягане. Всички останали от големите вече се компрометираха.

Друг е въпросът, че най-много тръбящите за тази евентуална коалиция са именно избирателите на ДБ и ПП, на които им е ясно, че шансовете ППДБ да влязат в коалиция с ГЕРБ са сравнително по-големи (хайде, за ПП не толкова, но от ДБ си имаше стабилни заявки в тази посока), и някак си хем им се ще това да стане, хем не им се ще. И така, говорейки за Възраждане, се опитват да се самозаблудят, че ще управляват сами и няма да им се налага да сключват сделка с дявола.

А истината е, че без ГЕРБ трудно ще стане. И докато едните обвиняват другите, пропускаме (може би удобно) не особено приятния факт, че ГЕРБ пак оцеляват и пак контролират положението, макар и да са с уж разклатени позиции. Така че, никакво статукво не бутнахме, никого не изчегъртахме и общо взето всичко си е постарому. Единствено Радев набра инерция, но за това са си виновни самоназовалите се за партии на промяната, които му дадоха тласък по време на протестите.

13 hours ago, Huskarl said:

става ли нещо от тях

Че ти това до сега не си ли го разбрал? Не. При мижави протести Костя СИ ВИКНА ЛИНЕЙКА 😂😂😂😂 Ако някога са във властта представи си какво би станало.

Edited by MJ23

Жълтопаветните са толкова хлъзгави и долни, че ми се повръща. Вероятно наесен ще има гуш-гуш с ГЕРБ. Не вярвам да посмеят да правят резки ходове преди местните избори. Тогава ще слушаме как по-добре с ГЕРБ, отколкото руските марионетки на власт. Росенец и Гешев ще са само един далечен и все по-избледняващ спомен, а за психодесните ще е напълно достатъчно Путя и Костя да страдат.

• Upvote 3

Тия избори са пълен ташак :D :D :D

Ясно че на есен ще има нови,

Тук голямата игра са изборите за кметове и общински съвет.

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Доктор Костадинов, няма как да се коалира с ГЕРБ.

Ако едно нещое сигурно, то е , че досега си удръжа на това, което говори и накъде бута, а той бута срещу всички. Не казвам, че е най-умното, но е факт, че този подход му носи само дивиденти в последните няколко години - качва му се процентите. Това би означавало да си обърне целия гимик.

Може ли той да достигне до еднолична власт? Не мисля. Бойко го постигна, но слде мноого стабилен бил и пуш. Всички помним колко беше популярен Боко, като бяхме ученици, всички вицове за Чък Норис се повтаряха за него, беше голяма медийна звезда още като началник на МВР, канеха го по всички шоута, народа му се кефеше че пуска лафчета. И естествено имаше правилните хора зад гърба си, барабар на всичко това. Докто Костадинов няма това.

Затова си мисля, че неговата мисия няма да я бъде, но поне ще имаме една партия в Парламента защитаваща само и единствено българските интереси, за разлика от всички останали.

• Upvote 2

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Защо тук никой не е постнал онова супер "умното" призоваване на умнокрасивите към феновете на Възраждане да драскали върху бюлетината "кур за еврото", че така ставал референдумът?

Самообявеният, самоповярван и самоналаган "елитаризъм" на умнокрасивите им реже едно 15-20% подкрепа от нормални или неутрални хора, дето потенциално можеха да спечелят на тяхна страна ако от всяко писание и изказване не лъхаше погнусяващото и очевидно невярно "ние сме по-добрата част от обществото".

Няма за кого да се гласува. Не го казвам ей така да се правя на интересен и не защото откровено вярвам, че днешните избори са кьорфишек, ама наистина си е така. Ако не си зависим и привързан към някоя партия от работното си място (в такъв случай най-добре да смениш работата), от криворазбрана етническа принадлежност към ДПС или към някой "обръч", от приятелския ти социален кръг (всички заедно на джелато и #дансУитМи, иначе не си част от ЕЛИТА), от прибиране на парички в някакви схеми (примерно магистрали с гербаджии) или от необяснима любов по Костя или не дай Боже друг националистически войвода дето 30 години те помпа, но те надъхва с приказки за България на 5 морета и/или Нов Световен Ред, просто не знам как се решава човек да гласува днес.

14 minutes ago, Loop said:

Защо тук никой не е постнал онова супер "умното" призоваване на умнокрасивите към феновете на Възраждане да драскали върху бюлетината "кур за еврото", че така ставал референдумът?

Чакай малко... Не е ли истина това, аз тъкмо се върнах от секцията. :(

Едва ли някой е взел насериозно това, някаква ебавка не мисля, че има какво да се комвнтира.

• Upvote 1

Това бе гавра тръгнала от някоя страниците тип Мишел, Колажи и карикатури. Сигурен съм, че ще има поне 1000 човека, които ще го направят. То ще се види по протоколите с недействителни бюлетини.

Ако някой наистина напише “не на еврото” на бюлетината си, то умствения му капацитет е ясен и гласът му е вреден за обществото. Същото се отнася ако напише “кур за русия” или пък “обичам да лапам спаружения кур на Джо Байден, заедно с перинеума”. Преди малко от близък чух “гласувай за Възраждане, тия промяната се провалиха”. То е ясно че за нас партиите са салфетки и се сменят за ден, ама чак пък толкова ли? А възраждане като се осерат, чакаме следващия ли? Същия човек гласува за Слави докато беше силен, само в България се гласува по това кой още не се е осрал. 

• Upvote 1
  • Facepalm 2
2 minutes ago, raquishi said:

само в България се гласува по това кой още не се е осрал

Да, но аз съм доста учуден как ти продължаваш да лапаш краварския хуй, при положение че от 50 години се осират из целия свят - Виетнам, Корея, Афганистан, Куба, Ирак, Сирия, Усрайна... :(

• Upvote 2
  • Wank 1

35izpu1.jpg

За мен е скандално, че немалка част от дебаджиите наистина си вярва като го споделя това с драскането по бюлетините за еврото. Това е израз на някакво брутално високомерие. Не може като твърд електорат да се събират някакви 300 000 човека, обединяващи се около мнението, че останалите няколко милиона в страната са балъци, подиграват им се и едва ли не гледат на тях с отвращение, но в същото време драпат да управляват.

Edited by Huskarl
1 hour ago, Loop said:

Самообявеният, самоповярван и самоналаган "елитаризъм" на умнокрасивите им реже едно 15-20% подкрепа от нормални или неутрални хора, дето потенциално можеха да спечелят на тяхна страна ако от всяко писание и изказване не лъхаше погнусяващото и очевидно невярно "ние сме по-добрата част от обществото".

Както неведнъж и аз съм казвал, и на мен ми се повдига от това. Това са едни и същи идиоти от едно 20 години. Първо бяха РБ, като се осраха се пребоядисаха на Дай България, сега станаха Демократична България, и като видяха че нема да земат повече от 10%, пък се "коалираха" с другите умни и красиви от ПП. И винаги за тези 15-20 години, фенчетата са им едни и същи - бившите ми, повярвали си че са големия елит, съученици от Английската и другите "елитни" гимназии. За тях всеки, който не подкрепя педалите, САЩ и Костяв, е бавноразвиващ се, за нищо не става, идиот и т.н. А всъщност те са такива, защото не виждат никакви други мнения, както и че 90% от хората в партийката им са или бивши върли дейци на БКП, или деца на такива. Половината са учили на запад ПРЕДИ 1989 година. Е как става това?!

Другия дебил Коцето пък не знам и него как да го коментирам - мели ми от години едни и същи глупости като зомби, и с евтини трикове се опитва да консолидира някакъв ядосан вот. И той е пълен кретен.

• Upvote 2
  • Facepalm 1

35izpu1.jpg

Айде почва се с манипулациите на лайняните медии тип блиц,пик, трибюн и т.н. че ГЕРБ имат 30% и водят с 7-8% :D Целта е ясна - да откаже останалите хора да гласуват, че нямало смисъл. Всеки път едни и същи жалки номерца от платените им медии. В момента реално е БСП да има примерно 15%, след като толкова рано са гласували предимно бабичките и дядовците им. 

• Upvote 3
1 hour ago, MJ23 said:

Айде почва се с манипулациите на лайняните медии тип блиц,пик, трибюн и т.н. че ГЕРБ имат 30% и водят с 7-8% :D Целта е ясна - да откаже останалите хора да гласуват, че нямало смисъл. Всеки път едни и същи жалки номерца от платените им медии. В момента реално е БСП да има примерно 15%, след като толкова рано са гласували предимно бабичките и дядовците им. 

Споко, ПП ще са първи. 

Иначе съм приятно изненадан, че Янев е назад.

• LMFAO 2

Ами ако наистина ГЕРБ спечелят с 3-4% и нагоре най - добре да съставят кабинет, ПП да ги подкрепи, на есен всички кметове да са от ГЕРБ отново и народа д продължава да живее прекрасния си живот. Честно казано си заслужава съдбата и грам не трябва хората да ги е жал за всички клетници, щом си искат месията от Банкя.

THE GRIM REAPER

Нищо че половината гласове на ГРОБ не са по свободна воля. За ДПС да не говорим... 

16 minutes ago, MJ23 said:

Ами ако наистина ГЕРБ спечелят с 3-4% 

За да не стане това, преди малко гласувах за първи път ат 2016- та. Дано повече хора си мръднат гъза и да го направят.

Гласувах с номер 12 и написах на бюлетината "Не на еврото" и надрасках буквата "Z". Нали няма опасност да ми анулират бюлетината и да не ми зачетат гласа?!?!?!?!/

Май в Дневник резултатите са най - достоверни? Абсурдно е БСП да е преди ДПС  и Възраждане 😂

• Upvote 3
THE GRIM REAPER

Тия независими журналя и умнодебили, не знаят ли че е незаконно да пускат изборни ''резултати'' преди края на деня? 

Ама иначе за правосъдието са най-компетентни :D . Това е малко като Боко. Казва как е най-начетен да управлява държавата,

а мами в един обикновен мач, като му пребиват дузпата без нарушение, само щото не я е вкарал.

• Facepalm 2
8 minutes ago, THE GRIM REAPER said:

Тия независими журналя и умнодебили, не знаят ли че е незаконно да пускат изборни ''резултати'' преди края на деня? 

Ама иначе за правосъдието са най-компетентни :D . Това е малко като Боко. Казва как е най-начетен да управлява държавата,

а мами в един обикновен мач, като му пребиват дузпата без нарушение, само щото не я е вкарал.

Чух, че тея дет ги пускали били гласували за Копейкин :(

• Facepalm 1
1 hour ago, THE GRIM REAPER said:

Ама иначе за правосъдието са най-компетентни :D .

Начинът, по който го правят е такъв, че заобикаля закона, съответно не нарушават нищо освен етиката. Друг въпрос е, че според мен тотално си измислят резултати. Особено Блиц, дето през час им се сменят с по 5-6% нещата.

Щеше да е повече сеир да навлизат Мая, Янев, Слави в парламента. Не съм за тях грам, обаче просто шоу да става. Обявените засега резултати са голяма скука.

• Upvote 1