Enough* Posted March 29 Share Posted March 29 2 minutes ago, MJ23 said: Как ще гласувам за Слави и още повече за ГЕРБ? Ебаваш ли се, по скоро за ДПС ще гласувам, отколкото за Слаги или ГЕРБ. Гласувах за БСП, преди да се появят ПП, след това съм гласувал 2 пъти за тях и сега ще гласувам за ППДБ. Иначе в анкетата е възможно да съм изтролил и да съм дал, че ще гласувам за ГЕРБ. E, имаше постове от рода на "явно най-малкото зло е ГЕРБ", не ми се рови из темата. Quote Link to comment
MJ23 Posted March 29 Share Posted March 29 15 minutes ago, Enough* said: E, имаше постове от рода на "явно най-малкото зло е ГЕРБ", не ми се рови из темата. Факт, ама да гласувам за тях... Никога не съм, няма и да го направя. В моменти на афект от поредната глупост на ПП, които не бяха малко - тип "Дарете една заплата за Украйна".. Quote Link to comment
raquishi Posted March 29 Share Posted March 29 1 hour ago, THE GRIM REAPER said: Какво стана де, припомни ни? Веднага припомням - https://clubz.bg/72067-bezslaven_kray_na_podpiskata_sreshtu_evroto Не си мислете, че ще стане нещо различно този път. Сигурен съм, че краварите ги боли дупенцето от това, че Русия продава петрол за 20$ на барел на Китай...Направо са живи-умрели, клетите. THE GRIM REAPER 1 Quote Link to comment
kabakov Posted March 30 Share Posted March 30 (edited) 21 hours ago, THE GRIM REAPER said: Естествено че ще броят и електорат в същото време, докато се събират подписи. То е близко до акъла. Това че някой не иска еврото не значи автоматично, че подкрепя останалите глупости на Коцето и ще гласува за него... Edited March 30 by kabakov THE GRIM REAPER 1 Quote Link to comment
Mystery Posted March 30 Share Posted March 30 Кабак, знаем, че "тия са като ония" и ще гласуваш за ГЕРБ. Нямаше нужда да го пишеш 6 пъти, 6 пъти, 6 пъти, 6 пъти, 6 пъти, 6 пъти. raquishi 1 Quote Link to comment
raquishi Posted March 30 Share Posted March 30 Радев се насра! Излиза днес със зелените чорапи, и призовава за стандартизиране на учебната програма и един учебник по предмет. Той верно си мяза с бай Тошо, ама нямаше нужда да стига чак до там! Quote Link to comment
Mystery Posted March 30 Share Posted March 30 Що плюеш по президента, бе!? Той би трябвало да ти е идол - по-голям конформист от него няма. Quote Link to comment
kabakov Posted March 30 Share Posted March 30 1 hour ago, Mystery said: Кабак, знаем, че "тия са като ония" и ще гласуваш за ГЕРБ. Нямаше нужда да го пишеш 6 пъти, 6 пъти, 6 пъти, 6 пъти, 6 пъти, 6 пъти. форума се бъгася... Mystery 1 Quote Link to comment
THE GRIM REAPER Posted March 30 Share Posted March 30 5 hours ago, raquishi said: Радев се насра! Излиза днес със зелените чорапи, и призовава за стандартизиране на учебната програма и един учебник по предмет. Той верно си мяза с бай Тошо, ама нямаше нужда да стига чак до там! Чиста профанация си е да сложиш тая натовска подлога наред с Бай Тошо в един абзац... Himler 1 Quote Link to comment
Enough* Posted March 30 Share Posted March 30 Еми, това е, моНчета, не виждам особено значение кой точно е първи и трети с 0.5% пред този зад него, въпросът сега е ще се гушне ли Подмяната с ГЕРБ. Ponetron 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted March 30 Share Posted March 30 Мисля, че Възраждане ще хване 15% или ще е над ДПС поне. Много от гласоподавателите им няма да си кажат ако ги питат на улицата и особено на агенциите. Ако ПП се гушне с ГЕРБ, ще последват съдбата на Атака и това ще е от тях в политиката. pukkod 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted March 30 Share Posted March 30 48 minutes ago, Enough* said: въпросът сега е ще се гушне ли Подмяната с ГЕРБ. Абсурд, преди местните избори на есен. Тогава много неща ще станат ясни, за мен тези избори са подготовка за основните тогава. И в зависимост от това кой кметството в кой голям град ще вземе, ще видим продължение. Ако ГЕРБ се провалят в София, в Пловдив май са взели дали, Бургас не вярвам, Варна не знам как са, но ако загубят тези големи градове началото на края им идва. prenti 1 Quote Link to comment
Mystery Posted March 30 Share Posted March 30 1 hour ago, Enough* said: Еми, това е, моНчета, не виждам особено значение кой точно е първи и трети с 0.5% пред този зад него, въпросът сега е ще се гушне ли Подмяната с ГЕРБ. Лайняната*. Enough* 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted March 30 Share Posted March 30 Естествено, че ще се гушнат. Ако тогава лайняната и Демократична педалия все още имат подръжници, ще ги призная за олигофрени. Целия на гимик на тези две партии във всичките им кампании е свалянето на Герб. Такъв хийл търн да направят ще е колосално рухване на целия им авторитет. pukkod and Ponetron 2 Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Mystery Posted March 30 Share Posted March 30 Айджи пак с твойчи глупосчи! Всъщност Възраждане са подлогите на ГЕРБ и само чакат удобна възможност да се коалират с тях! THE GRIM REAPER 1 Quote Link to comment
Loop Posted March 31 Share Posted March 31 17 hours ago, Jack Bauer said: Естествено, че ще се гушнат. Ако тогава лайняната и Демократична педалия все още имат подръжници, ще ги призная за олигофрени. Целия на гимик на тези две партии във всичките им кампании е свалянето на Герб. Такъв хийл търн да направят ще е колосално рухване на целия им авторитет. Няма да е точно хийл търн, защото вече готвят angle-a. Всичките ми познати от Да, България и ДСБ почнаха вече да ми пускат фини намеци как в ГЕРБ имало и читави хора, дето имали хубави идеи и желание да работят и да променят нещо, но върхушката и конкретно Бойко е проблемът. Та килимът е послан за приемане на ГЕРБ с фасадно представителство около Митов и Дончев примерно. Само не знам дали няма да се изядат ДБ на софийските избори, че същите познати плюят как Борис Бонев бил чист марксист, пък то нещо уж той щеше да е… не ги следя де. Ама не помня публично да са го отрязали. Jack Bauer, MJ23, THE GRIM REAPER and 2 others 5 Quote BWC POPULARITY PROMOTION (2015) BWC POPULARITY PROMOTION (2022) Link to comment
HEIDENREICH Posted March 31 Share Posted March 31 2 minutes ago, Loop said: Няма да е точно хийл търн, защото вече готвят angle-a. Всичките ми познати от Да, България и ДСБ почнаха вече да ми пускат фини намеци как в ГЕРБ имало и читави хора, дето имали хубави идеи и желание да работят и да променят нещо, но върхушката и конкретно Бойко е проблемът. Та килимът е послан за приемане на ГЕРБ с фасадно представителство около Митов и Дончев примерно. Само не знам дали няма да се изядат ДБ на софийските избори, че същите познати плюят как Борис Бонев бил чист марксист, пък то нещо уж той щеше да е… не ги следя де. Ама не помня публично да са го отрязали. E твойте познати гласуват за ДПС, какво ги ебе София? Аз очаквам пак същия кур и поредното правителство на Радев. От тия избори ми е интересно само дали ще излезе на чичо Митко каръшкия залог за резултата на БСП. THE GRIM REAPER, itzo1994, Loop and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
Prince10 Posted March 31 Share Posted March 31 3 hours ago, Loop said: Няма да е точно хийл търн, защото вече готвят angle-a. Всичките ми познати от Да, България и ДСБ почнаха вече да ми пускат фини намеци как в ГЕРБ имало и читави хора, дето имали хубави идеи и желание да работят и да променят нещо, но върхушката и конкретно Бойко е проблемът. Та килимът е послан за приемане на ГЕРБ с фасадно представителство около Митов и Дончев примерно. Само не знам дали няма да се изядат ДБ на софийските избори, че същите познати плюят как Борис Бонев бил чист марксист, пък то нещо уж той щеше да е… не ги следя де. Ама не помня публично да са го отрязали. В интерес на истината Продължаваме промяната са на обратния полюс и ако преди тези избори не чувахме заветното: ,,Няма да работим с ГЕРБ", то представителите им по студиата се пръскат да обясняват, че това управление с тях е невъзможно. Иначе в гербаджийската шайка може да има тук-таме някой капацитет, но принципа ти изобщо да се присъединиш към тази партия показва нисък морал. MJ23 1 Quote Link to comment
Enough* Posted March 31 Share Posted March 31 Корицата на новият брой на официоза на ПП-ДеБъ. prenti, Berbatov and Jack Bauer 1 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted March 31 Share Posted March 31 Йоанчооооо, какви ги пишеш пак Йоанчоо... Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
itzo1994 Posted March 31 Share Posted March 31 Като цяло съм съгласен с MJ23. Тия избори са много жалки. Всички знаят, че няма да се сформира правителство, и че ще гласуваме пак на есен, барабар с вота за кметове. Междувременно ще влезне някоя друга тъпа законова поправка, пак ще се пореве заради джендърите, МОЧА, еврото или машинното гласуване, а генерала ще продължава да управлява самостоятелно. ГЕРБ според мен не си дадоха много зор през тая кампания, ясно е, че ще push-ват на следващите избори да си опазят местната власт. ПП + ДБ се обединиха, за да видят има ли смисъл. Ако изкарат добър процент, ще имат предостатъчно време да започнат да сформират местни коалиции по райони (например в София със Спаси София), за да бутнат гербаджийските кметове. Но тая коалиция е пълна с тъпунгери, та като нищо да се разцепят и при пълна победа. Възраждане имат шанс за третото място, което е и голяма заявка за общо управление с ГЕРБ след няколко месеца. Костя ще стане олигофрен след 2 години покрай тоя референдум за еврото, интересно дали ще загуби draw power като го заебе. ДПС са си ДПС, нема отърване от тях. БСП през няколко месеца правят конгрес и губят по 2-3 пункта от резултата си. Браво, да продължават все така! Възход и ИТН си "изпърдяха пръдните" и не ги виждам да са фактор сега, а и до края на годината. Левицата са интересни, при ниска активност може и да влезнат. Но и те нищо няма да свършат, не ги виждам в коалиция с генерал Атанасов. Мечтата ми е да минем 50% активност наесен. MJ23, Berbatov and HEIDENREICH 3 Quote Link to comment
Enough* Posted March 31 Share Posted March 31 48 minutes ago, itzo1994 said: Възраждане имат шанс за третото място, което е и голяма заявка за общо управление с ГЕРБ след няколко месеца. Разбира се, как не се сетих. Не е като ГЕРБ всеки ден да казват, че искат да се коалират с ПП-ДБ, евроатлантически. Не е като Кокорчо да иска "платоническа подкрепа от ГЕРБ" или Христо Иванов, който от половин година непрекъснато намеква за управление с Герб. Всъшност Възраждане давали заявка за общо управление с ГЕРБ, понеже си качвали процентите, сега рабрах. Мерси, Ицхак. Mystery, VSB, THE GRIM REAPER and 1 other 1 2 1 Quote Link to comment
Mystery Posted March 31 Share Posted March 31 (edited) Ице, тая работа политиката не е като да пишеш кодлии, мойски. Edited March 31 by Mystery Quote Link to comment
Huskarl Posted March 31 Share Posted March 31 Абе съмненията за евентуална бъдеща коалиция между Възраждане и ГЕРБ са си резонни според мен, предвид факта, че една камара националистически формации бяха изядени по подобен начин. Ще е някакъв прецедент ако Костя не се огъне. Точно затова в момента Възраждане са и може би най-интересната и непредвидима партия. Колкото повече си вдигат резултатите, толкова повече се приближаваме до момента, в който ще разберем става ли нещо от тях или са въздух под налягане. Всички останали от големите вече се компрометираха. Друг е въпросът, че най-много тръбящите за тази евентуална коалиция са именно избирателите на ДБ и ПП, на които им е ясно, че шансовете ППДБ да влязат в коалиция с ГЕРБ са сравнително по-големи (хайде, за ПП не толкова, но от ДБ си имаше стабилни заявки в тази посока), и някак си хем им се ще това да стане, хем не им се ще. И така, говорейки за Възраждане, се опитват да се самозаблудят, че ще управляват сами и няма да им се налага да сключват сделка с дявола. А истината е, че без ГЕРБ трудно ще стане. И докато едните обвиняват другите, пропускаме (може би удобно) не особено приятния факт, че ГЕРБ пак оцеляват и пак контролират положението, макар и да са с уж разклатени позиции. Така че, никакво статукво не бутнахме, никого не изчегъртахме и общо взето всичко си е постарому. Единствено Радев набра инерция, но за това са си виновни самоназовалите се за партии на промяната, които му дадоха тласък по време на протестите. itzo1994 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted March 31 Share Posted March 31 (edited) 13 hours ago, Huskarl said: става ли нещо от тях Че ти това до сега не си ли го разбрал? Не. При мижави протести Костя СИ ВИКНА ЛИНЕЙКА Ако някога са във властта представи си какво би станало. Edited April 1 by MJ23 Quote Link to comment
Recommended Posts